- Konu Sahibi cimcime eses
Kendimden örnek vereyim çoook sevdiğim kişi sandığım birinden ayrılmıştım canım acıyordu 4-5 ay geçti hep mantığımla hareket ettim. Biri geldi beni görmeye bizim memleketliymiş beğenmiş hadi tanışalım dedim 2 saat içinde tanıştım içimden bieşyler koptu işte bu dedim şivesiyle , samimiyetiyle beni kendine bağladı benden bişeyler buldum onda ve tamam annenler gelsin dedim. Yengem vazgeçirmek için elinden geleni yaptı ailesi çocuk evlendikten sonra köyde yaşayacaktı yengem sen öle sanıyorsun aslında sende kalacaklar fakirler vs vs.. dedi durdu.ılkönce acaba olabilir mid edim vazgeçiyordum evet dedikten sonra ama nasip işte ben bu işinde üstesinden gelirim dedim ve herşeye göğüs gerdim. 8 aylık taze gelinim şimdilik keşke demedim Allah.Ailesi Köye yerleşti:)) Geldiklerinde de başımın üstünde yerleri var her zaman gelip kalabilirler milyarlarca borcumuz var elele verdik ödüyoruz. Ailesi maddi değil ama manevi olarak yardımda bulunuyor benim ailem hem maddi hem manevi olarak yardım ediyor ve kendi aileme yakın oturuyorum bundan ne eşim şikayetçi ne de ben. Sende iç sesini dinle Allah'a hergün dua et hakkında hayırlısını nsip etsin.BAzı arkadaşlar mantıklı düşün kaynana ile aynı binada oturma demişler ama kaynana çok iyiyse karışmayacaksa neden olmasın eğer içi sısındıysa neden aynı binada oturulmasın ki. araya belli mesafe koyduktan sonra bence oturabilirsin zamanında böyle bir ev yapmışlar maddi güçleri buna yetmiş demekki .Erkek ark.annesi ile tanışınca yada seni tanıştıran kişiye sorabilirsin ailesi nasıl diye o zaman karar vermen daha kolaylaşır bence.