evlilik çok zoor!

öğrenirsin tatlım. ben kimseye laf sokmazdım, sokamazdım. kötülük nedir bilmezdim, kimsenin dedikodusunu yapmazdım. kimseye bulaşmazdım. şimdi hepsini öğrendim. cadı gibi kavga ediyorum laf sokuyorum :KK70: baka baka öğrendim. laf yiye yiye öğrendim.
hahahah çok iyi ya bu konuda ihtisas yapacam desenize.. :) aman aman uzak olmak en yiisi mesafemi koruyacağım bundan sonra... kendi kızını gelin ettiğinde kayınvalidem maşallah kök söktürmüş erkek tarafına :KK70: benim annem aman kızım sen nişanlınla iyi olda biz başka bir şey istemiyoruz der..

benim kuaförümü kimse karişmadi kayınvalidemde görümcemde hiç karışmadi bişey de demedi başta demişlerdi özleme gidin diye bende ayarlamiştik biz kuaförü... gittiğim kuaföre varyaa... pişman oldum sorada bi dahada gitmedim.. görümcemin gittiği kuaföre gidiyorum çok güzel çok da iyi yapıyolar.. açik netli konuşuluyor zaten orayada giderdim eşimle tanişmadan.. memnundum bişey diyecegim yoktu başka kuaförü denemek istemişim. güzel yapar diye güvenmişim. amma varyaaaa kuaförcünün yardimcisi çok boşbogazdi sinir etti benim istediğimi yapmadi bi kere..

İşini çok iyi yapan bir kuaför de olsa gelin saçı şans işi. Hiçbir zaman tam istediğiniz gibi olmayacak. Siz yine araştırın ama beklentilerinizi çok da yüksek tutmayın.

Kayınvalidenizin önerdiği kuaför hangisiymiş ? Ona göre yorum yapayım :KK66:
Valla canim konyayi bu amacla bi kere gezdik bes alti kuafore gittik bazilari birbirine cok yakindi bazilarina arabayla gittik kayinvalidemin dedigi yerin adini hatirlamiyorum ama kucuk bi salondu yine cok ufak bi bolmesi vardi agda vs icin sanirim .. Cok pis ve bakimsizdi keza o makyaj malzemelerini gorseniz igrenirdiniz sari boyali bi bayan vardi zayif bi tanede erkek eleman gordum kadin makyaja bakiyodu.. Yaptiklari bir iki modeli gosterdiler bir an once kacmak icin dört döndüm keske begenmis gibi yapsaydim kayin validem o zan illa o olsn demezdi belki :KK55:

Konyali olmadigim icin bilmiyorum o yuzden aklimda da tutamadim

Canım iyi anlıyorum seni... Allah için kimse bana hiçbir şey için diretmedi ama kuaför konusu hassas bir konu gelin adayı için. Bizimde iki düğün oldu. Eşimin memleketin de en iyi kuaföre gittim. Bok gibi yaptılar ben şöyle yapın böyle yapın diyerek düzelltirdim.

Demem o ki plus plus plus bir salona da gitsen memleketimin canım kuaförleri fazla bir şeyler bekleme. Eline bir fotoğraf al bunu istiyorum de çık işin içinden... Görümcen ablan falan varsa sık sık kontrol etsinler seni ne yapıyor ne ediyor kuaför diye. :)

Canım iyi anlıyorum seni... Allah için kimse bana hiçbir şey için diretmedi ama kuaför konusu hassas bir konu gelin adayı için. Bizimde iki düğün oldu. Eşimin memleketin de en iyi kuaföre gittim. Bok gibi yaptılar ben şöyle yapın böyle yapın diyerek düzelltirdim.

Demem o ki plus plus plus bir salona da gitsen memleketimin canım kuaförleri fazla bir şeyler bekleme. Eline bir fotoğraf al bunu istiyorum de çık işin içinden... Görümcen ablan falan varsa sık sık kontrol etsinler seni ne yapıyor ne ediyor kuaför diye. :)
haklısın canım.. :) en iyisi öyle yapmak..

ohoo konya da bir sürü güzel kuaför var bende şuan inter yasine gidiyorum ama herşey çok prof olsun diyorsan ertan gülpınara gideceksin o da çok pahalı ama karşılığını alırsın.

X