Anlattıkları hiç de seviyormuş gibi değil valla. Gönlünü alması olanları değiştirmiyor ki.kadınlar bu kadar iyi niyetli olmasa neredeyse hiç bir evlilik devam etmez zaten.kendini kandıran kandırana.sonra laf edince de evlilik düşmanı, kıskanç oluyoruz.denk gelmiyor iyisi işte.ya da var mı o da belli değol.idare ediyorum, ne yapalım, benim için yeterli deseler amenna ama yok beni seviyormuş, yok aslında iyiyiz falan filan yapmasınlar.kimse kimseyi sevemiyor işte adam akıllı.çeşitli nedenlerden ötürü bir şekilde devam ediliyor.bu konu neyse de çok uçuk kaçık şeyler anlatıp, millet tepkisini koyunca da kocayı savunmaya başlayan tayfa var ki tam cinnetlik.tekme tokat dayak yiyip, kapının önüne iteklenip, kapı yüzüne kapatılan bir arkadaş vardı.o bile tepkiler sertleşince kocayı savunmaya başladı.bakmayın siz herkes hâlinden memnun bir şekilde.kimse kimseye zorla birşey yapamaz.zorla yanında tutamaz.gerçekten gitmek isteyen işi de gücü de ailesi de olmasa gidiyor.gitmek istemeyene bahaneden çok birşey yok.biz de eğlencesine yorum yapıyoruz işte.herkes bir şekilde düzenini tutturuyor.düşe kalka, ite kaka yaşanıyor ilişkiler işte.normali bu heralde.