Maddi tazminat maddi bir kaybınız varsa talep edersiniz. Örneğin, evlenmeden önce çalışan birisinizdir, eşiniz çalışmanızı istemez , o istemedi diye işten ayrılırsınız, şimdiye kadar çalışıyor olsaydınız ne kadar maaş alacaktınız toplamda yada uğradığınız herhangi bir maddi kayıp. Manevi tazminat da, çok yüksek rakamlarda hükmetmiyor mahkeme ama az çok tahminen 50binden fazla olmaz gibi geliyor.Tabi maddi manevi tazminat da var beraberinde ama bunun miktarı ortalama ne kadardır bir fikriniz var mı?
Sevmedi diyemem hatta sevgisini gayet hissettiren biriydi yanımda olduğu zamanlar. Ama insanın kötü zamanları iyi zamanlarından daha çok olunca o sevgi kırıntısına tutunup kalmak istemiyor. Hepsini geçtim şu evi terk etme olayı olmasaydı muhtemelen ben bu evliliği gittiği yere kadar götürürdüm çünkü malesef ki çok seviyorum. Ama seviyorum diyorsa eğer bunu eyleme de dökmesi gerekirdi. Bende sizin gibi düşünüyorum ama şu uzaklaştırmadan sonra hala ciddiye almamaları da zaten ne kadar rahat insanlar olduklarını gözler önüne seriyorSizi gerçekten sevmiştir belki. Ama anneyle eş arasında dwnge kuramamış belki. Ne gerek var herşeyi kendi ailesinin bilmesine. Karakteri tam oturmamış.. Yoksa kimseden çekinmezdi sizinle devam ederdi. Gururu herşeyin önübe geçmiş demek ki. Aile de suçlu. Yanlarına gittipibde evibe göndereceklerdi. Bir de ailesi belki bu durumda dava açmayacağızı düşünüyor olabilirler. İşin ciddiyetinin farkında değillerdir
Bu kadarını bildiğini hiç sanmıyorum. O sıradan bir boşanma davası gibi düşünüyor muhtemelen. Ama ben maddi manevi tazminat bozdurulan altınlar eşyalar vs sağlam bı davayla karşılarına cıkıyorum onlar daha beni hiç tanımıyor görelim bakalım el mi yaman bey mi yamanBilmiyorlar daha herhalde di mi bu taleplerinizin de olacağını?
Ben acımıştım, bozdurulan altınları bile istememiştim. Siz hiç acımayın.Bu kadarını bildiğini hiç sanmıyorum. O sıradan bir boşanma davası gibi düşünüyor muhtemelen. Ama ben maddi manevi tazminat bozdurulan altınlar eşyalar vs sağlam bı davayla karşılarına cıkıyorum onlar daha beni hiç tanımıyor görelim bakalım el mi yaman bey mi yaman
Tazminat vs talep etmediniz miBen acımıştım, bozdurulan altınları bile istememiştim. Siz hiç acımayın.
Bende bu ay açacağım tazminat altın istememe sadece beraber aldığımız eşyaları yarı yarıya paylaşmayı teklif etmeme rağmen beni tehdit etti ki kendi alkol ve madde kullanıyor yanlız kalıyorum yanlız kalmsam bile evimi biliyor birşey yapmasindan korkup eşyadan da vazgeçmeyi düşünüyorum mecburen.Ben acımıştım, bozdurulan altınları bile istememiştim. Siz hiç acımayın.
Hayır hiçbir şey. Üstelik alkol vardı, evden kovma vardı, alırdım yani isteseydim ama istemedim çünkü 36 yaşındayım,bir an önce tek celsede bitmesini istedim, hayatıma rahat devam etmek için, uzamasını istemedim.Tazminat vs talep etmediniz mi
Evet bu konuda haklısınız ve isteseniz çok da güzel alırdınız. Avukatım da diyor en az 2 yıl belki daha fazla sürecek diye. Ben bunu göze aldım çünkü canım çok yanıyor. Ve ben ona madem manevi zarar veremiyorum en iyisi maddi zarar vermek diye düşündüm ki o girdiği bataklıktan hiç çıkamasın. Bu son olaylarda ayrılacağımi söyleyince babası ne dedi biliyo musun madem ayrılcaktın bana niye o kadar masraf yaptırdın? Tek derdiniz bu mu pes doğrusu sen git bu soruyu geçim etmeye gönlü olmayan oğluna sor dedim. Şimdi masraf nasıl edilirmis görsünler bakalım.Hayır hiçbir şey. Üstelik alkol vardı, evden kovma vardı, alırdım yani isteseydim ama istemedim çünkü 36 yaşındayım,bir an önce tek celsede bitmesini istedim, hayatıma rahat devam etmek için, uzamasını istemedim.
Taşınsanız çözüm olmaz mı acaba. Bunlar her kadının hakkı diye düsünüyorumBende bu ay açacağım tazminat altın istememe sadece beraber aldığımız eşyaları yarı yarıya paylaşmayı teklif etmeme rağmen beni tehdit etti ki kendi alkol ve madde kullanıyor yanlız kalıyorum yanlız kalmsam bile evimi biliyor birşey yapmasindan korkup eşyadan da vazgeçmeyi düşünüyorum mecburen.
Ben hem 36 yaşındayımi hayatıma biri girer belki evlilik, çocuk gibi durumlar için geç kalmayayım dye düşündüm, yaşım büyük. Çünkü istinafla birlikte en az 3 yıllık bir süreç var önünüzde. Hem de tam bir gerizekalı gibi o an ki duygularımla acıdım, kıyamadım ona nedense :)Evet bu konuda haklısınız ve isteseniz çok da güzel alırdınız. Avukatım da diyor en az 2 yıl belki daha fazla sürecek diye. Ben bunu göze aldım çünkü canım çok yanıyor. Ve ben ona madem manevi zarar veremiyorum en iyisi maddi zarar vermek diye düşündüm ki o girdiği bataklıktan hiç çıkamadım. Bu son olaylarda ayrılacağını söyleyince babası ne dedi biliyo musun madem ayrılcaktın bana niye o kadar masraf yaptırdın? Tek derdiniz bu mu pes doğrusu sen git bu soruyu geçim etmeye gönlü olmayan oğluna sor dedim. Şimdi masraf nasıl edilirmis görsünler bakalım.
Ben taşınsam ailem kardeşlerim nasıl taşınacak?çünkü biliyorum beni bulup hirpalayamadiginda içip içip onlara musallat olacak.8 yıllık evlilikte tüm sulalemi biliyor hangi birini koruyabilirim bu vebali alabilirmiyim bağımlı birinin içince neler yapabileceğini kestirememTaşınsanız çözüm olmaz mı acaba. Bunlar her kadının hakkı diye düsünüyorum
Eşiniz ters biriyse eşya falan almayın başınıza bela olmasın aslında kırmak lazım ama size bişey yapabilirBende bu ay açacağım tazminat altın istememe sadece beraber aldığımız eşyaları yarı yarıya paylaşmayı teklif etmeme rağmen beni tehdit etti ki kendi alkol ve madde kullanıyor yanlız kalıyorum yanlız kalmsam bile evimi biliyor birşey yapmasindan korkup eşyadan da vazgeçmeyi düşünüyorum mecburen.
İşte asıl sebep şu yazdığınız ilk paragraf o kadar eminim ki bende nasıl bu hale getirmiş aklım almıyo. İşte tam da bu yüzden ben ona asıl borç nasıl olurmuş göstericem hayatı boyunca aklından çıkmasın aldığı ders. Evliliğinden sevgisinden daha önemli olan o parayla sınanmak nasıl oluyormuş bakalım. Siz nasıl bu kadar eminsiniz benzer birşey mi yaşadınızSakin ama sakın barışma ve neden bu kadar kolay vazgeçiyor niye bu evliliği hafife alıyor biliyormusun.
BORÇLARI YÜZÜNDEN senin tahmin ettiğinden bildiğinden daha çok borcu var ne yapacağını bilmiyor ki adam borçtan kafayı evliliğine bile vermiyor emin ol şu an o bir boşlukta derdinin peşinde bütün yaptikalri herşey borçtan.sakin ama sakın
Barisma ve arkana bile bakmadan kac
Ne o bircalr biter nede senin hayatın duEne girer bebek yokken Nisan tertemiz kurtul.
Sakın barışma olmaz bu iş zaten ilerde çok pişman olursun beni dinle
Evet yaşadım ama benim farklı olan yönlerde var ama genel olarak aynı sayilir.ben 13 yıllık evliyim iki çocuğum var.evliliğimin uzun bir donwminde bu borç sikintisini yaşadım çok çektim bir dönem.ben emek verdim çabaladım sıkıntı çektim yıprandım ve çocuklarında vardi bosanmadim.ama bazı farklı şeyler vardi beni ayakta tuttu şu an çok şükür iyiyizİşte asıl sebep şu yazdığınız ilk paragraf o kadar eminim ki bende nasıl bu hale getirmiş aklım almıyo. İşte tam da bu yüzden ben ona asıl borç nasıl olurmuş göstericem hayatı boyunca aklından çıkmasın aldığı ders. Evliliğinden sevgisinden daha önemli olan o parayla sınanmak nasıl oluyormuş bakalım. Siz nasıl bu kadar eminsiniz benzer birşey mi yaşadınız
Dava açıldı mı merak ettim ne yaptınız?İşte asıl sebep şu yazdığınız ilk paragraf o kadar eminim ki bende nasıl bu hale getirmiş aklım almıyo. İşte tam da bu yüzden ben ona asıl borç nasıl olurmuş göstericem hayatı boyunca aklından çıkmasın aldığı ders. Evliliğinden sevgisinden daha önemli olan o parayla sınanmak nasıl oluyormuş bakalım. Siz nasıl bu kadar eminsiniz benzer birşey mi yaşadınız
Evet dün açıldıDava açıldı mı merak ettim ne yaptınız?
Hayırlısı olsun hakkınızda. Siz açtığınızı söylemediyseniz 2 3 hafta içinde tebligat gider ve öğrenir. Bakalım tepkisi nasıl olacak?Evet dün açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?