Evlilik bozulur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin entelektüel seviyesi farklı tabi bu ülkede.
Okuyan araştıran belli bir seviyede olan insanların sohbetleri farklıdır.
Bunda dalga geçilecek bir şey göremedim ben .
Ama tabi bilmeyen hayatı sadece koca çocuk belki iş olan insanların anlaması zor .
Onlara hava atılıyor gibi gelir.
Bana hiç öyle gelmedi mesela.
Gayet üstüne sohbet edilecek konular bunlar.
Ama yüzde doksan evliliklerde böyle sohbetler olmaz bu ülkede.arkadaslar o yüzden biraz yadırgamış şaşırmadım.

Cocuk yapınca kaka gaz kusmuk falan da konuşacaksınız o ara bi titreme gelir

Dertsiz başınıza düşünüp çağırmayın negatifleri bence .. Tadını çıkarın anın ..

O sırada Mübeccel yengenin yeni damadını çekiştiren kocam ve bne
Eşime okuması için John Fowles'in Fransız teğmenin kadını kitabını önermiştim geçen ay.
Diğer okuduğu kitabı bitirmiş, benim önerimi hatırlamış ve "Nereye koydun o Fransız teğmenin avradını?" diye bir soru sordu. Varoluş amacımı sorguladım.
Biz niye böyle bir çift olamıyoruz ya, insan imreniyor.

Aaa aynı muhabbet benimkiyle aramızda var, ben çok hararetli hararetli okurken görmüş, merak etmiş "Yüzbaşının Kızı" kitabını okumak istedi bitirince, geçen aklına gelmiş soruyor ÇAVUŞUN KIZI nerde diye... Boşver dedim okuma birilerine de gider Çavuşun Kızı falan dersin

Ahahhahahaha kahkaha attım yaa

Nerden biliyorsunuz insanların hayatının sadece koca,iş ve çocuktan ibaret olduğunu? Ya da kültür seviyelerini? Konu sahibinin anlatımında bir bozukluk var. Her türk ailesi gibi diyerek genelleme yapması yanlış. Bu konuları konuşmayan insanların hayatının sadece yatmaktan ibaret olduğunu kastetmesi yanlış. Eğer öyle olmasaydı emin olun kimse dalga geçmezdi. Üslup çok önemlidir bazen iter,bazen çeker

Teşekkür ederim herkese.
Gercekten benim bir sorunum yokmuş
Buradaki kadinlari bir kısmı çok kötü evlilikler yaşıyormuş.
Herkese mutluluklar dilerim...❤
Siz gerçekten nasıl bir sorununuz olduğunu düşünüyordunuz ki? Çünkü bu anlattıklarınızda hiçbir sorun göremedik o yüzden mizaha vuruyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…