Evlilik bozulur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SAHRAyorgun

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
14
12
18
35
Çocukluğumdan beri kimse beni anlamıyor diye triplerdeydim.Ailem klasik bir aile. Yemek ,Türk dizisi, meyve üçgeni ile büyüdük.Sinirli bir baba, fedakar bir anne.Her Türk ailesi gibi.Ben hep ailemin tabiri ile guzel okuyan bir çocuk oldum.Universite ,yüksek lisans filan hiç aşk meşk inanmadım.Is hayatına başlayınca ailem baskı yapmaya başladı evlen evlen evlen 3 -5 kişi ile gorusmelerim oldu ama baktım cocuklar hiç kitap okumamış, hayattan tek beklentileri boş zaman yaratıp ,yatmak... Ben de dedim ben yalnız öleceğim...Sonra bir gün eşimle tanıştık ve şu an bir bucuk yıllık evliyiz.O kadar mutluyum ki daha iyisi olamazdı akşamları sakin sakin kitap okuyoruz,bitkilerimizi beraber yetiştiriyoruz. Sinirli değil, kavgacı değil.Guzel huylu, kültürlü. Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...
Kizlar daha tam iki yılımız bile dolmadı bu yüzden korkuyorum bir şeyler bozulur diye ...Sizce yıllar bizim iletişim gücümüzü bozar mı?

Valla dert arıyorsunuz gibi. Kendi kafanıza bu tip düşünceleri sokmayın bence. Böyle düşündükçe istemeden de olsa bir şeyleri bozabilirsiniz. Mutluluğunuzun tadını çıkarın.

Kotuyu cagirmayin. Mutluysaniz buna odaklanin gelecegin kotu olabilecegini dusunmeyin.

Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...

19.yüzyıl Fransasına konu nereden geliyor ? Sohbet konunuzdan bahsederek , ne kadar kültürlü bir çift olduğunuzu mu anlatmak istediniz ?

böyle kafanda şüpheye düşerek çekersin belayı haberin olsun. ne güzel işte her şey yerli yerinde, mutlusun, kıymetini bil. dertsiz başına dert arayıp evhamlanma, bu endişeyi karşı tarafa da geçirirsen vay halinize sonra, insanlar sadece konuşarak yazışarak anlaşmıyor, duygular karşı tarafa bi şekilde geçiyor.

Aynen en kültürlü çift sizsiniz. Geri kalan herkes yatmaya yer arıyor Ne bilelim biz bozulur mu? Dert aramayın akışına bırakın. 19. Yy fransasından konuşa konuşa içiniz sıkıldı yolunu yapıyosunuz sanırım

19. yüzyıl fransası da ne kokar pis pis.... Aklıma direkt o geldi

Durup durup kötüyü cagirmayin.Ama unutmayın hayatta herşey olur.Anı yaşayın güzel anılar biriktirin.Asla ama asla kimseyi hayatınızın merkezine koymayın......

Bozmaz merak etme iletişim kilit nokta belliki iletişiminiz kuvvetli

Sajajahahahha

Maşallah diyeyim önce.
Ne güzel kafa dengi birini bulmuşsun sev sevil işte.
Ne korkuyorsun.
Çevremizde yaşananlar bizi korkutuyor anlıyorum da korkma kötüyü çağırma.
Pozitif ol hayatta .

Aaaa bizde sevdiceğimle her gece fransız tarihinden girip,ingiltere kraliyet ailesinden çıkmadan uykuya dalamayız şekerim Hadi bacım sabah sabah bi git ya,dert mi arıyorsun kendine yok yere Ayrıca milleti bu kadar eziklemek niye anlamadım ki. Herkes 19.yy fransasını konuşmuyor diye kültürsüz değil ya merak etme Her insanın ilgi alanı farklıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…