- 12 Aralık 2022
- 14
- 12
- 18
- 35
- Konu Sahibi SAHRAyorgun
-
Valla dert arıyorsunuz gibi. Kendi kafanıza bu tip düşünceleri sokmayın bence. Böyle düşündükçe istemeden de olsa bir şeyleri bozabilirsiniz. Mutluluğunuzun tadını çıkarın.Çocukluğumdan beri kimse beni anlamıyor diye triplerdeydim.Ailem klasik bir aile. Yemek ,Türk dizisi, meyve üçgeni ile büyüdük.Sinirli bir baba, fedakar bir anne.Her Türk ailesi gibi.Ben hep ailemin tabiri ile guzel okuyan bir çocuk oldum.Universite ,yüksek lisans filan hiç aşk meşk inanmadım.Is hayatına başlayınca ailem baskı yapmaya başladı evlen evlen evlen 3 -5 kişi ile gorusmelerim oldu ama baktım cocuklar hiç kitap okumamış, hayattan tek beklentileri boş zaman yaratıp ,yatmak... Ben de dedim ben yalnız öleceğim...Sonra bir gün eşimle tanıştık ve şu an bir bucuk yıllık evliyiz.O kadar mutluyum ki daha iyisi olamazdı akşamları sakin sakin kitap okuyoruz,bitkilerimizi beraber yetiştiriyoruz. Sinirli değil, kavgacı değil.Guzel huylu, kültürlü. Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...
Kizlar daha tam iki yılımız bile dolmadı bu yüzden korkuyorum bir şeyler bozulur diye ...Sizce yıllar bizim iletişim gücümüzü bozar mı?
Çocukluğumdan beri kimse beni anlamıyor diye triplerdeydim.Ailem klasik bir aile. Yemek ,Türk dizisi, meyve üçgeni ile büyüdük.Sinirli bir baba, fedakar bir anne.Her Türk ailesi gibi.Ben hep ailemin tabiri ile guzel okuyan bir çocuk oldum.Universite ,yüksek lisans filan hiç aşk meşk inanmadım.Is hayatına başlayınca ailem baskı yapmaya başladı evlen evlen evlen 3 -5 kişi ile gorusmelerim oldu ama baktım cocuklar hiç kitap okumamış, hayattan tek beklentileri boş zaman yaratıp ,yatmak... Ben de dedim ben yalnız öleceğim...Sonra bir gün eşimle tanıştık ve şu an bir bucuk yıllık evliyiz.O kadar mutluyum ki daha iyisi olamazdı akşamları sakin sakin kitap okuyoruz,bitkilerimizi beraber yetiştiriyoruz. Sinirli değil, kavgacı değil.Guzel huylu, kültürlü. Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...
Kizlar daha tam iki yılımız bile dolmadı bu yüzden korkuyorum bir şeyler bozulur diye ...Sizce yıllar bizim iletişim gücümüzü bozar mı?
Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...
Aynen en kültürlü çift sizsiniz. Geri kalan herkes yatmaya yer arıyorÇocukluğumdan beri kimse beni anlamıyor diye triplerdeydim.Ailem klasik bir aile. Yemek ,Türk dizisi, meyve üçgeni ile büyüdük.Sinirli bir baba, fedakar bir anne.Her Türk ailesi gibi.Ben hep ailemin tabiri ile guzel okuyan bir çocuk oldum.Universite ,yüksek lisans filan hiç aşk meşk inanmadım.Is hayatına başlayınca ailem baskı yapmaya başladı evlen evlen evlen 3 -5 kişi ile gorusmelerim oldu ama baktım cocuklar hiç kitap okumamış, hayattan tek beklentileri boş zaman yaratıp ,yatmak... Ben de dedim ben yalnız öleceğim...Sonra bir gün eşimle tanıştık ve şu an bir bucuk yıllık evliyiz.O kadar mutluyum ki daha iyisi olamazdı akşamları sakin sakin kitap okuyoruz,bitkilerimizi beraber yetiştiriyoruz. Sinirli değil, kavgacı değil.Guzel huylu, kültürlü. Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...
Aynen en kültürlü çift sizsiniz. Geri kalan herkes yatmaya yer arıyorNe bilelim biz bozulur mu? Dert aramayın akışına bırakın. 19. Yy fransasından konuşa konuşa içiniz sıkıldı yolunu yapıyosunuz sanırım
Durup durup kötüyü cagirmayin.Ama unutmayın hayatta herşey olur.Anı yaşayın güzel anılar biriktirin.Asla ama asla kimseyi hayatınızın merkezine koymayın......Çocukluğumdan beri kimse beni anlamıyor diye triplerdeydim.Ailem klasik bir aile. Yemek ,Türk dizisi, meyve üçgeni ile büyüdük.Sinirli bir baba, fedakar bir anne.Her Türk ailesi gibi.Ben hep ailemin tabiri ile guzel okuyan bir çocuk oldum.Universite ,yüksek lisans filan hiç aşk meşk inanmadım.Is hayatına başlayınca ailem baskı yapmaya başladı evlen evlen evlen 3 -5 kişi ile gorusmelerim oldu ama baktım cocuklar hiç kitap okumamış, hayattan tek beklentileri boş zaman yaratıp ,yatmak... Ben de dedim ben yalnız öleceğim...Sonra bir gün eşimle tanıştık ve şu an bir bucuk yıllık evliyiz.O kadar mutluyum ki daha iyisi olamazdı akşamları sakin sakin kitap okuyoruz,bitkilerimizi beraber yetiştiriyoruz. Sinirli değil, kavgacı değil.Guzel huylu, kültürlü. Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...
Bozmaz merak etme iletişim kilit nokta belliki iletişiminiz kuvvetliÇocukluğumdan beri kimse beni anlamıyor diye triplerdeydim.Ailem klasik bir aile. Yemek ,Türk dizisi, meyve üçgeni ile büyüdük.Sinirli bir baba, fedakar bir anne.Her Türk ailesi gibi.Ben hep ailemin tabiri ile guzel okuyan bir çocuk oldum.Universite ,yüksek lisans filan hiç aşk meşk inanmadım.Is hayatına başlayınca ailem baskı yapmaya başladı evlen evlen evlen 3 -5 kişi ile gorusmelerim oldu ama baktım cocuklar hiç kitap okumamış, hayattan tek beklentileri boş zaman yaratıp ,yatmak... Ben de dedim ben yalnız öleceğim...Sonra bir gün eşimle tanıştık ve şu an bir bucuk yıllık evliyiz.O kadar mutluyum ki daha iyisi olamazdı akşamları sakin sakin kitap okuyoruz,bitkilerimizi beraber yetiştiriyoruz. Sinirli değil, kavgacı değil.Guzel huylu, kültürlü. Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...
Bi burnuma kokusu gelmedi değil:)19. yüzyıl fransası da ne kokar pis pis.... Aklıma direkt o geldi
SajajahahahhaÇocukluğumdan beri kimse beni anlamıyor diye triplerdeydim.Ailem klasik bir aile. Yemek ,Türk dizisi, meyve üçgeni ile büyüdük.Sinirli bir baba, fedakar bir anne.Her Türk ailesi gibi.Ben hep ailemin tabiri ile guzel okuyan bir çocuk oldum.Universite ,yüksek lisans filan hiç aşk meşk inanmadım.Is hayatına başlayınca ailem baskı yapmaya başladı evlen evlen evlen 3 -5 kişi ile gorusmelerim oldu ama baktım cocuklar hiç kitap okumamış, hayattan tek beklentileri boş zaman yaratıp ,yatmak... Ben de dedim ben yalnız öleceğim...Sonra bir gün eşimle tanıştık ve şu an bir bucuk yıllık evliyiz.O kadar mutluyum ki daha iyisi olamazdı akşamları sakin sakin kitap okuyoruz,bitkilerimizi beraber yetiştiriyoruz. Sinirli değil, kavgacı değil.Guzel huylu, kültürlü. Akşamları 19 yüzyıl Fransasindan bir giriyoruz konuya günümüz edebiyatcilarindan çıkıyoruz. DAHA MUTLU OLAMAM HERHALDE ...
Herkes de anlamış heee... Biz de az kültürlü değiliz canımmm19. yüzyıl fransası da ne kokar pis pis.... Aklıma direkt o geldi
19. yüzyıl fransası da ne kokar pis pis.... Aklıma direkt o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?