• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik bozulur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her akşam başka bir yüzyılın fransasını tartışıyolar bence
valla Fransa favori bir ülkem değil, sevmiyorum
ama illa onu konuşcak olsam ben 18. yy Fransası konuşurdum

da arkadaş ne demek istemiş burada bize hiç anlamadım. çok kültürlü ve denk olmak yetiyor olsa Fazıl Say'la meslaktaşı eşi ayrı evlerde yaşadıkları evliliği bitirmezlerdi.
Evlilikte bütçe var, cinsellik var, çocuk yetiştirme var... var da var.

e bu kültür mantarı insanlar da zaten bunu biliyordur değil mi? amaç nedir yani?

Kocasına akşam pıçaynan meyve uzatanlar şok 💔
Ay sabah sabah çok güldürdü beni bu kadınlar. 😃
Hepiniz çok tatlısınız.

Teşekkür ederim herkese.
Gercekten benim bir sorunum yokmuş 😊
Buradaki kadinlari bir kısmı çok kötü evlilikler yaşıyormuş.
Herkese mutluluklar dilerim...❤
Egonuz uzaydan görünüyor hanımefendi.
Evlilik iletişimdir, ister kocası ile insan kitap okur, edebiyat tartışır. İster sosyal etkinliklerde gezer, ister çocuğu ağladığı için birlikte uykusuz kalır, ister evde tadilat, tamirat yapar, ister dünya mutfağını konuşur, ister dedikodu yapar. Bin tane yolu var sağlıklı iletişim ve eğlenmenin.
Sizin gibi olmayan herkesi aşağılar cümleler kurarak neyi amaçlıyorsunuz?
Bizler zaten mutluyuz ama ben sizin anlattığınız hayatı yaşadığınıza inanmakta zorlanıyorum. Bu kadar ufku geniş insan, hayata bu kadar sığ bakmaz.

Nerden biliyorsunuz insanların hayatının sadece koca,iş ve çocuktan ibaret olduğunu? Ya da kültür seviyelerini? Konu sahibinin anlatımında bir bozukluk var. Her türk ailesi gibi diyerek genelleme yapması yanlış. Bu konuları konuşmayan insanların hayatının sadece yatmaktan ibaret olduğunu kastetmesi yanlış. Eğer öyle olmasaydı emin olun kimse dalga geçmezdi. Üslup çok önemlidir bazen iter,bazen çeker:KK66:
İstediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz zaten.
Bu gerçeği değiştirmez.
Bu ülkenin kültür seviyesi bellidir.
Keşke dediğiniz gibi olsa
Ama nerdeee neyse banane.
Gerçeği söyleyince saldırıyorlar bu forumda.
Birazdah çete gelir baskın yapar hiç uğraşamam.

İstediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz zaten.
Bu gerçeği değiştirmez.
Bu ülkenin kültür seviyesi bellidir.
Keşke dediğiniz gibi olsa
Ama nerdeee neyse banane.
Gerçeği söyleyince saldırıyorlar bu forumda.
Birazdah çete gelir baskın yapar hiç uğraşamam.
Bu olayı ülke çapında değerlendirmek yanlış bence. Her ülkede kültürsüz insanlar olduğu gibi kültürlü insanlarda vardır. Ama dediğim gibi genelleme yapmak yanlıştır. Kültür dediğimiz olay çok geniş çaplıdır ve sadece tek bir konu üzerinde odaklanmaz. Kimi okuyarak,kimi konuşarak,kimi izleyerek,kimi gezerek görerek kültür sahibi olabilir. Yani çok çok uzun konular bunlar. Burada çok konular gördük ben kitap okumayan adamla evlenmek istemiyorum diyen kadınları ve herkes hak verdi. Verirde zaten. Ama dediğim gibi üslup,üslup,üslup. Genelleme yapıp her türk ailesi böyledir denirse insanlar üstüne alınır ve tepki verir. Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz sonuçta hepimiz türk ailesiyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X