Evlilik böylemiydi..?

Acilen işe gir kurtul hepsinden

Yanlış anlaşılmasın, sadecee tesadüf ama benim eşimden önceki erkek arkadaşım da Karadenizli ve aynen onun ailesini anlatmışsınız. Gözümde canlandı bir an. Açık söylüyorum kesinlikle aile düzelmez. Sizin için çok zor bir durum. Ben her gün hayretler içinde kalarak bakıyordum onlara. Küfürlü konuşmaları, insanın özgüvenüni törpüleyici halleri, bu kadar olur mu diyordum. Hatta erkek arkadaşım onları bir konuda benim söylememle uyarmıştı, o andan sonra benden kötüsü olmadı. Büyük ihtimalle sizin de eşiniz sizi ailesine savunsa aybı şey olacaktır. Allah kolaylık versin size. Hayatımda çaresiz kaldığım insanlardı. Sofradan ne yiyeceğim dem nasıl yiyeceğime kadar direk olmayan ancak aşırı rahatsız edici emrivaki tavrılara katlanmıştım. Şu anda hatırladıkça gerildim

Maalesef birçok gelinin sorunu bu eş ailesinin herşeye karışması. Ve niyeyse genelde herşeyi çok bilirler. İlla Br lafa veya bir duruma söyleyecek sözleri vardır. Bende kp yok Kv ile ayrılmışlar. Kv ve görümce ikilisi çok fena. Birbirlerini öylr bir fişfikliyolarki anlatamam.
Kv çok bilmiştir herşeyi bilir. Bilmediği hiç birşey yoktur. Görümceninde ondan eksik kalır yanı yok maalesef ikisindende nefret ediyorum. Mesela görümcem in bebeği var tek başına bakamıyor uyuyamıyor yediremiyor annesi olmadan çocuğu hasta ediyor düşürüyor ama instada sayfa açmış mesela çocuk bakımı yetiştirmesi hakkında ordan bilgi paylaşıyor bana komik geliyor bu açıkcası gülüyorum.
Başkalarının dedikodularını yaparlar sürekli. İğreniyorum kusasım geliyor yüzlerine ve aynı senin durumundayız biz hiç gitmiyoruz onlara onlar sürekli haftanın üç günü bizde ler. Bide eşimin bekar teyzesi var yaşlı şimdi bide o geldi bizde kalıyor bir ay oldu. Sürekli ya kalmaya gelir onlardan birileri ya haftanın üç günü ya yemeğe ya çaya mutlaka gelirler. Ben çareyi taşımakta buldum havalar az ısınsın uzak bir yere taşınıcam sürekli zırt pırt gelmesinler.
Allah yardımcın olsun bence mümkünse sizde onlardan uzağa taşının. Ve hatta bölümüne alakalı olsun veya olmasın kendine uygun maaşı az bile olsa iş bak evde durma kursa falan git dicem bu virüste yoktur kurs ama onlıne kurslar oluyor yani kısacası onlara gitmemek için kendine uğraşlar bul.
Yoksa insan deliriyor bu tarz insanlara sürekli maruz kaldıkça

Mesafe koyun, eşiniz her hafta gitmek istiyorsa, siz 2 haftada bir gidin, yalnız gitsin beyefendi. Pastalar , dolmalar yapmayın gittiğinizde.
Bunlar eş ailesiyle sizin çözebileceğiniz sorunlar değil. Eşinizin kendi ailesiyle çözmesi gereken sorunlar. Bu nedenle eşinize karşı bu kadar yumuşak olmayın, kavgaysa kavga, huzursuzluksa huzursuzluk... sürekli alttan alan siz olmayın. Eşiniz bilsin ki orada sizi savunmadiginda evde olay çıkacak.
Evliliğimin ilk 5 yılı kv'yi, görümceleri ve eşimi tepeme çıkarmış biri olarak yazıyorum bunları, agzinizla kuş da tutsanız, eninde sonunda kötü gelin olacaksınız, ne kadar erken o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…