Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle tşk ederim ama böyle insanları terapiste paklamaz o kadar sev herşeyinş bırak ona sığın oda ohhh annesine desin de desin İnan’ın ben insanların nasıl cinnet geçirdiğini nasıl intihar ettiğini o kadar iyi anlıyorum ki o insanları
Rica ederim. böyle şeyler söylememeliydi eşiniz o sizin. Ama düzelir diye beklemeyi düşünüyorsanız ve sorun devam ederse evliliğinizi sürdürmek için terapi almanız gerekecek. Emin olun terapinin yüzde 90 etkisi oluyor. Şimdilik güzel güzel konuşun ben senin eşinim nasıl böyle diyebildin bir ömür böyle mi geçineceğiz? Birdaha olursa ne yaparım bilemiyorum şimdilik bunu görmezden geliyorum deyin. inşallah düzelir
Ben ailemin yanına gelmiştim yaklaşık bir aydır burdayım eşim İzmir’de çalışıyor kayınvalidem eşime demişki Zeliha bizi aramıyor sormuyor bilmem ne eşimde demişki beni araya sokmayın ara bağır çağır küfür et ağzına sıç demiş ve ben sen nasıl böyle bir kelime kullanırsın dediğimde eşim bana dedi ki ben onların tepkisini merak ettim odan dedi ana kuzusu adamlardan nefret ediyorum eşim tam bir ana kuzusu artık yıprandım bağırdım çağırdım
Ve burdanda anlaşılıyor ki anlaşamayan kayınvalide gelin yoktur arayı bulamayıp anasını tutan damatlar vardır yılan bile sadece derisini değiştiriyor arkadaşım değişmezler ki bu bence ilk sorununuz değil
Ben ailemin yanına gelmiştim yaklaşık bir aydır burdayım eşim İzmir’de çalışıyor kayınvalidem eşime demişki Zeliha bizi aramıyor sormuyor bilmem ne eşimde demişki beni araya sokmayın ara bağır çağır küfür et ağzına sıç demiş ve ben sen nasıl böyle bir kelime kullanırsın dediğimde eşim bana dedi ki ben onların tepkisini merak ettim odan dedi ana kuzusu adamlardan nefret ediyorum eşim tam bir ana kuzusu artık yıprandım bağırdım çağırdım
AA ne münasebet onun ağzına sıçsınlar ! Annesine dese ya Zeliha nın işi vardır şununla meşguldür sonra arar . İradesiz kişiliksiz karaktersiz adammış kusura bakma lütfen..of şu herifler
AA ne münasebet onun ağzına sıçsınlar ! Annesine dese ya Zeliha nın işi vardır şununla meşguldür sonra arar . İradesiz kişiliksiz karaktersiz adammış kusura bakma lütfen..of şu herifler
Ben de ailemin yanında geldıgımde k.valıdeyı aramamıstım.
Eşim, annemı nıye aramıyorsun dedı.
Ben de ; annenı durduk yere neden aramam gerektıgını anlayamadım dedım.
Esim surat asmıstı. Ama sonra alıstı.
Cok sacma durduk yere aramak.
merak eden kendı arar
Arama beklemez.
Yüz vermeyın sıze tavsiyem.. ve bırakın bazı seyler incelediği yerden kopsun kopması gerekıyorsa
Ben de ailemin yanında geldıgımde k.valıdeyı aramamıstım.
Eşim, annemı nıye aramıyorsun dedı.
Ben de ; annenı durduk yere neden aramam gerektıgını anlayamadım dedım.
Esim surat asmıstı. Ama sonra alıstı.
Cok sacma durduk yere aramak.
merak eden kendı arar
Arama beklemez.
Yüz vermeyın sıze tavsiyem.. ve bırakın bazı seyler incelediği yerden kopsun kopması gerekıyorsa