evlilik benim için sadece hayal kırıklıgı:(

Fionacim saniyorum yurt disinda yasiyorsunuz.. Iki aileninde türkiye de olmasi nedeniyle tatillerde kimse kalicagiz vaktimizi nerede gecirelim gibi tartismalar cikiyor. Sorun biraz esiniz ayni zamanda sizin yanlizliginiz...

Fionacim saniyorum yurt disinda yasiyorsunuz.. Iki aileninde türkiye de olmasi nedeniyle tatillerde kimse kalicagiz vaktimizi nerede gecirelim gibi tartismalar cikiyor. Sorun biraz esiniz ayni zamanda sizin yanlizliginiz...

yok cnm yurt dısında değiliz ikimizin de memleketlerine eşit uzaklıklardayız ama farklı bi sehirdeyiz yani.belki de ben büyütüyorumdur ama gercekten cok sıkıldım hep adım atmaktan, fedakarlık yapmaktan...

bir de hepinizin eşi aynı mı bilmiyorum ama cok can sıkıcı bişey daha var. eşim eve geldikten sonra yatana kadar oolan tüm sürede bilgisayarı ile yapısık yasıyor.. koyuyor onu kucagına bütün aksam nerdeyse kalkmadan yatıyor.belki de o pc olmasa daha farklı olacak. zaman zaman dile getiriyorum bunu ama sonuc değişmiyor ki.

Kısacık hayatımda ben şunu keşfettim:
Erkeklerin aşk duygusu kadınlarınkinden daha fazla,
Kadınların sevgi duygusu erkeklerinkinden daha da fazla.
Aşk geçicidir, sevgi bakidir.
Aşkı sevgiye dönüştürmeyen bir erkek kolayca gidip aldatabiliyor ya da eşine düşüncesizce restler çekebiliyor.
Sevgisi baki olan bir kadın da her hatayı sineye çekiyor , fedakarlıklar yapıyor ve kolayca aldatamıyor.
Aldatan eşini sevgisi uğruna affeden bayanlar da çıkıyor.
Aldatma eylemini kadın gerçekleştirse karşı taraftan yana affı olmuyor.

Aşk ya da sevgi her şeye değiyor mu?
Ya da her şeyi affediyor mu?
Hayır değmiyor.
Hayır affetmiyor.

Son düzenleme:
yazdıkların nedense bana hiç yabancı gelmedi.Bende tek bende böyle koca var sanıyordum ama tek değilmişim ve ben daha 11 aylık evliyim 3 yıl sonunda ne halde oluruz hayal bile edemiyroum

aynı aynı pc ayırdığı zamanın çeyreğini bana ayırmasına bile rağzı olur duruma geldim okadar kötü yani

benim eşimde pc ile yaşar ama arada sitem edince bırakır kapatır bazen dışarda olmsı daha kötü kimbilir nerede olcak en azından yanımda oyun oynuyor diye düşünüyorum ama ilgisizlik hissetmiorum şuan

bi kez daha anladım ki kadınlar bişey hissediyorsa dogrudur! bu sabah esim yokken bilgisayarını elime aldım ve tem da tahmin ettiğim gibi bayanlar; persembe günü, gecen hafta ve iki hafta önceki bilgisayar gecmişinde o tarz videolar izledigini gördüm. aramızdaki bu soguklugun, bana hiç yaklasmamasının sebeplerinden biri de bu olmalıydı zaten... gercekten cok kötü hissetm kendimi,ağladım,kızdım,üzüldüm.. şimdi bayanları daha iyi anlıorum. insan kendini aldatılmıs ya da baska bişeye tercih edilmiş hissediyor. cok yara aldım son zamanlarda. bu yaralar nasıl iyilesicek, biz nasıl düzelicez bilmiyorum........................

8 ay önce bizde yaşadık eşimle bunları biraz maddi sıkıntılarımız vardı eşim bunu ncok sorun ediyordu hayatını ona odaklamıstı benimle hiç ilgilenmiyordu eve karnını doyurmak ve uyumak için geliyordu sanki.cocukla ilgilenmiyordu.ben artık isyan etmeye bagırıp cagırmaya basladımsonra bir gün oturduk tam 3 bucuk saat aralıksız konustuk sorunlarımızı aslında tek sorun ilgisizlikti evlilikte ben-sen olayına girince evlilik yıpranıyor ben şöyle yaptım sen yapmadın,ben seni öptüm sen öpmedin karsılık beklemeden yapmak gerekiyor bazen.yani her evlilikte iniş çıkışlar oluyor.eşinizi alın karsınıza sunları sunları yapmanı istemiyorum bende sevmediğin yönlerimi söyle bende bunları yapmayacagım deyin ve gerçekten yapmayın ikinizde..daha mutlu nasıl oluruzun yollarını arayın beraberce.yoksa bu şekilde yürütmek cok zor.tabi birde işin yatak boyutu var.cinselliği araç olarak görmeyin yapalımda kurtulalım deyince karsı taraf bunu hissediyor.mutluluklar

Son zamanlarda ne kadar çok buna benzer konu açılıyor.
Şu konuyu okumanızı tavsiye ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...zlemesine-tepkiniz-olurlutfen-aydinlatin.html

Fiona önceki konularını biliyorum.
Eşin daha önce de sana güvenmiyorum demişti,
neden güvenmiyor sebebini açıklıyor mu?

Şu mesajından sonra da aslında sebebi gayet açık ,
sana güvenmiyorum derken açıkça
''bana güvenme'' demek istiyormuş...

Son düzenleme:
"ben tatillerimi senin ailenin yanında geçirmem artık" demiş eşin, tatilleri senin ailenlemi geçiriyosunuz

yok canım dogru izah edememiş olabilirim. diyelim 1 ay tatilimz var 15-15 bölüyorduk ama şimdi onun istegi o 15 gün dahi benim ailemin yanında olmak istemiyor. neymiş pek cok erkek esini ailesinin memleketine bırakıp 1 gün kalıp dönüyomus. benim kocam böyle yapanları model aldı şimdi de. onlar sayesinde bi bahaneye kavustu. ha bana da illa benim memleketime gel demez, 1 ay sen ordaa ben burda tatil yapalım da der yani.. yeterki rahat olsun, rahatını bozan kimse olmasın.
hatta bana en son kurban bayramı için (tatil 4 gün ya) dedi ki herkes kendi memleketine gitsin. bayram bu ya normal tatil bile değil, o böyle yaptıkca ben nasıl aile olayım onunla,, ben 2-2 gün de olsa birlikte memleketlerimize birlikte gideriz demesini beklerken bunu söyledi... beni onunla gelmem için de zorlamaz aama ben benim memlekete gitmeyelim hadi sadece sennkine gidelim desem bayıla bayıla kabul edecek.
yani onun için 2 secenek var. ya herkes kendi memleketine ayrı gidecek, ya da sadece onunkine gidilecek. yani diğer 3. secenek benim memlekete de birlikte gitmek diye bi secenek yok.kendi memleketime yalnız gitsem insanlar sormaz mı esin nerede diye, ya da ona sormazlar mı senin esin nerde dye, hiç mi umursamıor bizi düşürdüğü durumu. ama bayramda illa da tutturursa ben kendi memleketime kendim gidicem en kötü.
biz hiç evlenmeden önce böyle seyler konusmamaıstık daha önce de böyle yapmamaıstık zaten ama gitgide huyları kötülesiyor. hayal kırıklıgı yasamayayım da ne yapayım ben??

anlattıkların ciddi sorunlar hiç de hafife alınacak sıkıntılar değil.her erkeğin odunluk damarı vardır ama eşin ilgisizliği çok abartmış bayramı bile ayrı geçirelim diyecek kadar ilgisiz.gerçekten aile olmanın anlamını blmiyor benceher yolu denemişsin sonuç alamamışsın biraz da uzak dur kendi haline bırak diyeceğim ama çözüm olur mu bilemem umarım eşin aklını başına toplar

canım aynen ben de kafaya tak tak nereye kadar kimseyle de paylaşamıyorum zaten oldugum yerde oldukca yalnızım arkadas cok ama dost diyebilecegim kimsem yok(
o kadar zor ki benim gibi biri için uzak durmaya calısmak onu gercekten seviyorum ama bi taraftan da cok kızıyorum. aynı evin içinde özlemek en zoru bence.ben de o uyurken yaklasıyorum kokluyorum sadece biraz özlemimi gidermek için
bu ara ona yaklsmıyorum ayrı takılıyorum bakalım şimdilik bana mısın demiyor ama nereye kadar öyle gider, cok huzursuzum(43:

Canım benim seni çok iyi anlıyourm bende geçirdim öyle dönemler bu yazdımlarım ne kadar etkili olur onu bilemem ama benden nacizane bir tavsiye
Bir kere evlliliklerin 3,5,7 inci senelerine dikkat diyor uzmanlar
o bilgisayara oturunca sende süslen püslen olabildiğince seksi giyin karşısına otur ama onunla ilgilenme hayatında sadece eşin yok kendine yeni hobiler edin. Ve mutlu ol olmasanda öyle görün inan onlar onsuzda mutlu olduğunu görünce sinir oluyorlar. düşüncesiz varlıklar artık size sahip ya onun rahatlığını yaşıyor o yüzden böyle davranıyor daha bakımlı ol beraber çıkınca arkaşları akrabaları sana bakınca neye sahip olduğunu görsün bakalım. Allah yardımcın olsun güzelim

Böyle bir adamdan halen ısrarla nasıl çocuk sahibi olmak istiyorsunuz anlam veremedim...
Sağlıklı mutlu bir ilişkiniz yok ve 3 yıllık evlilik için gayet ciddi problemler
yani bu evliliği geleceği riskli
Bu durumda çocuk sahibi olmayı kesinlikle düşünmeyin derim.

birden yazıyı ben yazdım sandım :))
kadınlar erkek evlatları hep hizmete alıştırıyor, anneler aman oğlum ye aman oğlum git... getireyim götüreyim ben yapayım sen otur vs. vs..
evlenincede karısından bekliyorlar.. benim eşim evlenmeden her işini kendisi yapardı, şimdi eve gidiyorum yemek derdi bulaşık ev topla, çamaşır yıka ütüle vs. vs.
yardım istediğimde direk "yorgunum" diyor. sanki o çalışıyor ben çalışmıyorum. bazen yorgunluktan ağrıdan ağlayarak yatıyorum, umurunda bile olmuyor...
napıcaz bunlarla bilmiyorum...

mesela bugün aksamüstü elektirkler kesildi evde yapcak hiçbişey yok eşim için. oyuncakları pc ve tv olmayınca tabi...yaklasık 2 saat kesikti bekledim ki belki yanıma gelir belki sohbet etmek sarılmak ister ama yine hayal kırıklıgı..ben de gitmedim yanına , o bişeyleri artık farketsin bunun ciddibir tepki oldugunu anlasın istiyorum.evet beklentiye girmek demek üzülmek demek bunu anladım ama evin içindeki bu sevgisizlik beni bitiriyor.insan eşini hiç mi özlemez, hiç mi kokusuunu duymak istemez adamda öyle bi vurdumduymazlık var ki o 2 saat boyunca benim yanımda olmaktansa kendi kendine boş boş oturmayı tercih edebiliyor. bu adamdan ne beklenebilir ki?

eşin seni büyük ihtimal aldatıo olabilir,,ilk zamanlar nasıldıki eşin hepmi böleydi.eşini alıp karşına konuşssan,anlarmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…