• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik bence insann hayatnda oynad en byk kumar, ya sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wildosh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet kesinlikle hayatımın kumarını oynadım ve kaybettim :( kız ya da erkek kesilmemiş karpuz gibidir kesmeden anlamazsın... evlenmeden anlamazsın...... malesef.. çok üzgünüm ağlamak istiyorum... faydası yok........... çok mutsuzum

neden ağlamak istiorsun..rabbim bu mübarek günlerde yardmcn olsn inş..ne sıkıntın...

gercekten zorrrrr bi karar...seviyosun evlenmek istiyosunnn amaaaaaaa yaaa kötü olursakiii muhakkak iyi olmayan olaylarla karşılaşacaksınn pekii karşılştıgında onlara dayanabilcekmisin..gerçekten zorrrr olumsuz şeylerrrrr çok mutluu oldugun şeyleri bile gölgeliyebiliyorrr..

iyi veya kötü olması insanın elinde olan bişey bence
bazı şeyleri alttan almak gerekir

Kumardır...

Ya '' işte tam aradığım bu " deriz buluruz ya da " ben bu hataya nasıl düştüm" der kaybederiz.

bir zar olarak düşün

Ya düşeş gelir, ya hep yek...

neden ağlamak istiorsun..rabbim bu mübarek günlerde yardmcn olsn inş..ne sıkıntın...

sanki onu tanımadan evlenmişim gibi.. o kadar ince ve düşünceliydiki evlenmeden önce.. şimdiyse üzülmem umurunda değil, yorulmam umurunda değil, hiç bi şeyi görmez oldu. Bana kötü davranmıyo ama istediği hayatı yaşıyo ben suratımı asınca da niye astın oluyo anlatıyorum hayatımızda şunları yapmayalım vazgeçelim diyorum yok.. hem bildiğini yapacak hem ben üzülmicem.. vs.. yani sevgisi yok bunu hissediyorum ama sorsan çoook seviyo beni.. sevgi fedakarlıktır ben senin için neleri feda ettim sen benim için neyini feda ettin dedğimde susup kalıyo.. 3aylık evliyiz ve beni 3 ayda 3seneymiş kadar ağlattı.. benim bi hatam varmı dediğimde hayır senden memnunum demeyi biliyo her şeyi abartıyomuşum vss.. duygularımın bii anlamı kalmamış onun için.. mübarek ramazan ayına bile üzülerek girdim.. çok mutsuzum şu an ağlıyorum yabancı hiç tanımadığım kişilerle paylaşmaktan başka yapabileceğim hiç bi şey yok .....

Evet bencede evlilik buyuk bir kumar. Ya sansli olur bir omur boyu mutlu olursun yada sanssiz olup mutsuzluga mahkum olursun. Cok korkuyorum cokkk

Kesinlikle katılıyorummm. İsterse yıllarca konuş tanış görüş karşındaki kişiyi tanıyamıyorsunn ne zaman ki aynı yastığa baş koyup aynı çatı altında yaşıyorsun o zaman anlıyorsun karşındaki insanın karakterinii o yüzdenn tamamen şans meselesi.. Herkesin hakkında hayırlısı olsunn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzaktan çok çekici gelir sevdiğimiz insan.. içine girdikce asıl yüzünü gösterir ve nefret ederiz!!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Evlilik kumar demeyelim de bir strateji oyunu diyelim :) ben oyle bakmaya basladim. Evlilik bana gore karsi tarafin ( sadece damadin degil ayni zamanda ailesinin) hareketlerini onceden kestirip onlem almaktir. Esime cok asigim. Deli gibi seviyorum. Ama ailesine karsi her zaman oyun oynamaliyim. Yoksa bu evlilik yurumezzzz

Son düzenleme:
Evlilik kumar demeyelim de bir strateji oyunu diyelim :) ben oyle bakmaya basladim. Evlilik bana gore karsi tarafin ( sadece damadin degil ayni zamanda ailesinin) hareketlerini onceden kestirip onlem almaktir. Esime cok asigim. Deli gibi seviyorum. Ama ailesine karsi her zaman oyun oynamaliyim. Yoksa bu evlilik yurumezzzz

mesela nasıl bi oyun:44:

Evlilik ; şans,anlayış,saadakat,sevgi .. :16::16:

mesela nasıl bi oyun:44:

Yap dedigine he deyip yapmamak bildigini okumak mesela. Dikine gitmemek sozlerinle. Her seye kafa sallayip istedigini yapmak (saygi cercevesinde) cunku yasadigim hayat benim hayatim. Kurallarini ancak ben ve esim koyabilir. Bu tarz oyun. Maksat herkesin gonlu olsun ;)

Yap dedigine he deyip yapmamak bildigini okumak mesela. Dikine gitmemek sozlerinle. Her seye kafa sallayip istedigini yapmak (saygi cercevesinde) cunku yasadigim hayat benim hayatim. Kurallarini ancak ben ve esim koyabilir. Bu tarz oyun. Maksat herkesin gonlu olsun ;)

ne kadan zekisin seeeeeeeen:53::53::53:

:nazar::nazar::nazar:

Back