- 23 Mayıs 2018
- 75
- 44
- 8
- 34
- Konu Sahibi medidnired
-
Bu işler buyuk sorumluluk iki tarafında istemesı şart ..
Bence bu konuyu kapat ..Evet büyük sorumluluk farkındayım.. Zaten ben her türlü onun yanında ve arkasındayım..
O kadar ileri gitti ki kendimi kısırlaştıracağım bu gidişle dedi..
Ve ben gerçekten çok kırıldım..
Hep güçlü kadın olmak zorunda bırakıldım.. Çocuğum 6 aylıktı iş hayatına geri döndüm.. Ne kadınlığımı yaşayabildim ne anneliğimi.
neden çile çekmeyi yüceltiyorsunuz? ilk çocuğunuzu 6 aylıkken bırakıp işe gitmek zorunda kalmışsınız, bu övünülecek bişey değil. aynısını ikinci çocuğa yapma isteği neden?
ayrıca anne baba ve çocuk, bu zaten aile demek. aile olmak için ikinci bi çocuğa ihtiyacınız yok.
kaldı ki eşinizle ayrılma noktasından dönmüşsünüz. demek ki bir sıkıntı var. bu sıkıntılı evliliğe 6 ayda çocuk getirme isteği neden?
bencil misiniz bilemem. ama düşüncesizsiniz. eşiniz ise bencil değil, mantıklı.
Başka bir çocuğun sorumlulugunu almaya hazır olmayan bir kişiye "bencilsin" şeklinde suçlamak çok ağır.Birisi daha önce bana tek çocuk kararım için bencil olduğumu soylemisti."Haklısın bencilim çünkü bir çocuk dünyaya getirdim ve o çocuğun hicbirsekilde söz hakkı yok dünyaya gelişinde ...sadece kendi isteğim için,belki geleceğe bir tohum bırakmak,belki evim neselensin,belki ilerde bana baksın..can yoldaşı olsun diye dogurdum onu .Ama senin iki çocuğun olunca benden daha az bencil olmuyorsun" cevabını vermistim
Boşanma konusunda direkten döndük diyorsunuz ve iş hayatına dönmeyeceğinizi söylüyorsunuz. Boşanma noktasına gelmeyi deneyimlemiş bir kadınsınız, nasıl böyle yanlış bir adım atabilirsiniz? Ya 2 çocukla tekrar o noktaya gelirseniz?Övünmek için mi söyledim sizce.. Ona destek olmak için elimden geleni yaptım demek istiyorum..
2019 zammı belli oldu gayette tek başına evi götürebilecek geliri olacak.
İkinciden sonra iş hayatına dönmeyi düşünmüyordum çocuklarımla kendim ilgilenmek istiyordum artık..
Oğlum ilkokula başlamadan ikinci olursa en azından o biraz büyür okul zamanı oğluma daha rahat yetebilirim diye düşündüm 6 ayda çocuk getirme isteği de bundan..
Biz 3 kardeşiz ve kardeşin insan hayatındaki önemini biliyorum.. Ama ne yazık ki benim çocuğum belki de hiç bir zaman bilemeyecek..
Bu deneyimleri yanlız mi yapicak?Sen ve cocugunuz olmayacak mi yaninda ? Yine de bu sözün onun aşırı savunmaya geçmesine yol açmış ve o da saldırı da bulunmuş.Benim tavsiyem biraz daha beklemen...ben asla ve asla bir daha doğurmayacagim dedim,kendimce haklı sebeplerim vardı...herşeyden öte başka bir çocuğun annesi olmak istemiyordum ama sonrasında benim de fikirlerim ,hislerim değişti.Cocugum veya eşim istiyor diye değil kendim evin içinde gezinen bir bebeğin hayalini kurmaya başlayınca 2. çocuğu dünyaya getirdim.Umarim eşinle aranızdaki problemler bir an önce cozulurÇocuk istemediği için bencilsin demedim ben ona.. Sadece daha gezeceğim, göreceğim öyle yapıcam böyle yapıcam kendiyle alakalı planları var.. Ailecek planladığı bir şey yok..
Evet büyük sorumluluk farkındayım.. Zaten ben her türlü onun yanında ve arkasındayım..
O kadar ileri gitti ki kendimi kısırlaştıracağım bu gidişle dedi..
Ve ben gerçekten çok kırıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?