Hanımlar herkese hayırlı ramazanlar iyi akşamlar. Benimki dertten ziyade siz evliliği geçirmiş, aşamalarını tamamlamış hemcinslerimden deneyimlerini paylaşmasını rica etmek olacak. Maneviyattan ziyade maddi durumlarla alakalı danışmak istediklerim. Sürekli okuduğum bir yargı var; evlilikte onu isteme bunu yapma şu eksik kalsın diyenlere hiç inanma erkek uğraşırsa kıymete biniyor daha kıymetli oluyor herşeyi iste mümkün olduğunca. Doğru olan bu mu yoksa elinden gelene tamam demek mi ?
Şöyle ki yaza ailemle tanıştırmayı düşündüğüm bir erkek arkadaşım var, yaşlarımız 27 - 28 ikimiz de çalışıyoruz ben öğretmen o arastırma görevlisi. Babası vefat etmiş, anneyle görüşmüyor, amca dayı abi abla yok açıkçası olanları da babasının vefatından sonra silmiş zor zamanlarında kimse yanında olmadı diye artık kimseye ihtiyacım yok diyor. Tek başına diyebilirim fakat bu zamana kadar evlenmem veya ihtiyacım olmaz diye yatırım yapmamış, şuan 7-8 aydır yaptığı şey kripto ve borsayla olan parasını artırmak, sabahlara kadar uyumadan piyasa takibi yapıyor para lazım tek başımayım annem babam yok destek verecek diye.
Şimdi düşünüyorum benim ailem her koşulda destek verir ama o pek istemiyor ileride laf olur laf gelir ve benim destek verecek kimsem yok tek taraflı olmasın diyor. Herşeyi biz yapalım diyor fakat şu zamanda desteksiz yapmak da çok zor. Aklına taktığı şeyler altın takmam lazım, düğünde yapmam gerekenler var, ev eşyaları. Hepsini düşününce içinden çıkamıyorum diyor. Ama benim de kendi isteklerim heveslerim var, mümkün olduğunca kısıtladım bunları hatta zorluk olmasın diye. Bu işten onu kırmadan ve benim de en azından temel istediğim şeyleri hallederek nasıl çıkabilirim ?