Sevdiğimiz insanla aynı evi paylaşacağız diye , kol boyu bileziklere, bol bol çeyizlere , birbirine uyumlu ev dekorasyonuna , nişana ,anlı şanlı düğünlere , kına gecelerine ne gerek var modundayım.
Ve öylede yaptım . Eşimle öğrenciyken , öğrenci evinde kendimiz karar verip nikah kıydık. Eşim için her zaman hayatının ilk sırasındayım .Gerçi çocuktan sonra ikinci oldum sanırım
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Yani illa burnunu sürttüren kıymetli olmuyor. Mesela benim eşim öyle bir insana asla tahammül edemez.
Bence önemli olan birlikte bir ömürse, illa çok şatafatlı bir başlangıca gerek yok. 16 yılda birlikte her şeyin fazlasına sahip olduk . Bir yandan gezdik tozduk. Ama hiçbir zaman kendimizi gereksiz ayrıntılar için borç batağına sokmadık.
Valla oğluma sünnet bile yapmadım . Hastanede kestirdim bitti. Mevlid şekerleri, isimli süsler biblolar bana göre inanılmaz gereksiz.
Birbirinizi seviyorsanız size tavsiyem nişan ,düğün ,mobilya adına ilişkinizi yıpratmayın