- 12 Ocak 2025
- 7
- 12
- 3
- Konu Sahibi bluefishfish
Siz ve ablanz ikiniz de evlisiniz. siz eşinizle tatile gideceksiniz yakın zamanda ailenize haber veriyorsunuz ayriyeten ablanızı da haber vermeniz gerekir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ve ablanz ikiniz de evlisiniz. siz eşinizle tatile gideceksiniz yakın zamanda ailenize haber veriyorsunuz ayriyeten ablanızı da haber vermeniz gerekir mi ?
Tabi. Cimere bile yazıyorum ben.
Ben kurallara uyarım. Uymayan düşünsün bacım.Bak bunu atlarlarsa cezası var. Geçen yıl 1.050,00 TL'ydi şimdi kaç olmuştur kim bilir![]()
tabiki da hatta bana bile haber vermeniz gerekiyor sadece ablanız yetmezSiz ve ablanz ikiniz de evlisiniz. siz eşinizle tatile gideceksiniz yakın zamanda ailenize haber veriyorsunuz ayriyeten ablanızı da haber vermeniz gerekir mi ?
Ablana haber vermedin diye küser mi? O yüzden mi söylemek istiyorsun?Siz ve ablanz ikiniz de evlisiniz. siz eşinizle tatile gideceksiniz yakın zamanda ailenize haber veriyorsunuz ayriyeten ablanızı da haber vermeniz gerekir mi ?