Evlilik aile

bluefishfish

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
7
12
3
Siz ve ablanz ikiniz de evlisiniz. siz eşinizle tatile gideceksiniz yakın zamanda ailenize haber veriyorsunuz ayriyeten ablanızı da haber vermeniz gerekir mi ?

Haber vermiyorum ne kendi aileme ve eşimin ailesine ne de görümceme. Zaten herkes farklı şehirde yaşıyor. Gidince fotoğraf atarsam öğrenirler ararlarsa söylerim. Yoksa kimseyi ilgilendirmez.

Eşimle her yere gideriz kimseye haber vermeyiz. Biz çekirdek bi aileyiz ya artık, gidince konuşursak falan öğrenirler ya da bizim planımız var diye doğaçlama konuşma olursa öğrenirler. Neden haber veriyorsunuz ailelere eşe dosta 🤔

İlk evlendiğimiz sıra eşim yakın bir ile gitti. Tabi kimsenin haberi yok. Snr kv beni mi eşimi mi arayınca öğrendi. Bi olay yaptı. Nasıl gidermiş de ona haber vermezmiş... Eşim de ben evliyim eşime söyledim çıktım sana niye haber veriyorum dedi. Snr kv kendine destek bulmak için anneme söyledi, annem de gençler, evliler istedikleri yere gitsinler niye haber veriyorlar dedi. O oldu.
Bi kere yapınca görev olur. Alıştırmayın

Ben söylüyorum ama ablamla sürekli konuşuyoruz mesajlaşıyoruz neredeyse 2 3 günde bir görüşüyoruz yazın neredeyse her gün.evimiz de yakın izin gibi değil de gitmeyi düşünüyoruz gibi gidicez vs

Siz ve ablanz ikiniz de evlisiniz. siz eşinizle tatile gideceksiniz yakın zamanda ailenize haber veriyorsunuz ayriyeten ablanızı da haber vermeniz gerekir mi ?
tabiki da hatta bana bile haber vermeniz gerekiyor sadece ablanız yetmez

Son düzenleme:
Ablana haber vermedin diye küser mi? O yüzden mi söylemek istiyorsun?
Kimseyi takma bu kadar ya. Tatile gidiyorsun ona odaklan.
Ayrıca bişey söyleyeyim. Sen öyle her yapacağın şeyi herkese söylersen olmaz o iş. Taş çıkar yoluna.

İzin almak için değil ama böyle bi planımız var diye laf arasında söylenir, yani hesap vermek değil bizimki, paylaşmak.

Her gün konuşuyorsanız laf arasında planınız konuşulur zaten. Hususi bunun için aramak çok saçma. Abla ne ya? Annenizi hususi bunun için aramak da saçma. Laf arasında geçerse geçer.

Haber vermek değil de sürekli iletişim halindeyseniz konuşursunuz zaten, o şekilde ablanizın da bilgisi olmuş olur.

Back
X