Evliliğinizden Memnunmusunuz Ve Evlenince Aşkiniz Devam Etti Mi

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
Arkadaşlar Evlilik Aşki öldürür Derler Sizde De Oldu Mu Sizce Doğru Mu Bu.evlendiniz Ve Her şey Yolunda Mi Yada Yolunda Olcak Mi.eşiniz Ne Kadar Sizi Memnunediyor Yoksa Evlenmeden önce Daha Mi Iyiydi Neler Değişti Hayatinizda Evlenince.

Halen evlenmemiş bulunmaktayım..Kör olmuyasıca ehmet iki cümleyi kurup daha diyemeditatlicadiarzu beklioz işte bukelamun kuşları kibin:1closedeyes:

Çevremde gördüğüm evlilikleri şettirsem olur mu????:1closedeyes:

Dayımla yengemin evlilikleri aşk evliliği 8 yılın ardından evlendiler..Maşallah :nazar::nazar: nazardan esirgesin..Hala ilk günki gibi aşkları:asigim: (darısıda bizlere:asigim:):icecream:

Açıkçası ben evlenmeden önce eşimi bu kadar çok sevmiyordum..:eek:
Evlendikten sonra yaşadığımız acı-tatlı olaylar içimdeki sevdayı büyüttü..:asigim::nazar:

Eşim evlenmeden önce nasılsa şimdide öyle..hala flört dönemindeyiz yani,daha ne isteyebilirimki.

Açıkçası ben evlenmeden önce eşimi bu kadar çok sevmiyordum..:eek:
Evlendikten sonra yaşadığımız acı-tatlı olaylar içimdeki sevdayı büyüttü..:asigim::nazar:

hiç degişmedi kendimi dünyanın en mutlu kadını hissediyorum :asigim:
evlendikten sonra daha cok asık oldum eşime:asigim: evlilik askı ateşliyo bence :asigim:

sizin gibi mutlu evlilikleri görünce çok mutlu oluyorum. zati evlenesim var şimdi daha da vaaaaaaaaaaaar
d014.gif

sizin gibi mutlu evlilikleri görünce çok mutlu oluyorum. zati evlenesim var şimdi daha da vaaaaaaaaaaaar
d014.gif

Allahım seni daha çok mutlu etsin inşallah!
O kadar tatlı bir kızsın ki inanıyorum sen de hep güzel haberler paylaşacaksın burada..
O güzel yüzün hep gülsün birtanem..:1hug:

Hiç değişmedi evine çocuklarına ve bana çok bağlı
inşallah hep böyle devam eder.

arkadaşlar yazılarını okudum çok mutlu oldum umarım bütün evölilikler sizinkiler gibi aşk dolu güzel gider ve tabi sizinde aşkınız hiç bitmesinnnnnnnnnn...

ben eşimle evlenirken ona bu kadar aşık değildim gerçekten arkadaşlar şimdi ise eskisinden daha da çok seviyorum ona aşığım...
sizin yazdıklarınız beni çok etkiledi tv.lerde hep mutsuz evlilikler göre göre artık mutlu bir evlilik kalmadığını hatta acaba eşim beni aldatıyorda ben mi çok salağım yada körüm diye düşünmeye başlamıştım çünkü insanlar mutluluğa çok hasret ...

Arkadaşlar Evlilik Aşki öldürür Derler Sizde De Oldu Mu Sizce Doğru Mu Bu.evlendiniz Ve Her şey Yolunda Mi Yada Yolunda Olcak Mi.eşiniz Ne Kadar Sizi Memnunediyor Yoksa Evlenmeden önce Daha Mi Iyiydi Neler Değişti Hayatinizda Evlenince.

ben 17 yıllık evlıyım ve esımı hala ılk gunku hatta daha fazlası sevıyorum oda benı bunu cok ıı bılıyorum cunku kadın hısseder ben evlendıkten sonra cok sey degıstı askımız daha da arttı allah herkese mutluluk versın

ayyy bende öyle zaten çok seviyordum eşimi şimdi daha bi başka seviyorum daha çok aşığım ona...
ya ben bu adamı çok seviyorum yaaaa akşım kocacımmmŞenizŞenizŞeniz

Bende evlendikten sonra aşkımızın daha da arttığını gördüm. Aramızda zamanla öyle bir bağ oluştu ki sanki etle tırnak gibiyiz. O olmadan mutlu olamıyorum sanki o yokken herşey eksik gibi. Tabii eşimde aynı şeyleri söylüyor ve söylemekle kalmayıp her fırsatta bana olan sevgisini hissettiriyor. 12 yılımıza girdik dilerim hep böyle kalır. Eşimi çok ama çok seviyorum hayattaki en doğru kararım onunla evlenmek. Daha hiç keşke demedim Allah herkese böyle evlilik nasip etsin.

Ben de çok aşık olanlardanım.Çok güzel gidiyor evliliğimiz.Çok yeniyiz ama 3,5 yıl flört,nişanlılık döneminde öyle olaylar yaşadık ki ..Hiç kopmadan,yalansız,riyasız ve çıkarsız devam ediyor aşkımız.İşimizde de ortak olduğumuz için ayrı kaldığımız zaman yok.Ne bıkıyor ne sıkılıyoruz.Hep hayalini kurduğum evlilik bu.Çok dua ettim.Allah kabul etti.Gönlüme göre bir eş verdi.Hepimiz beraber yaşlanalım kızlar..Allah hiçbirimizi ayırmasın sevdiğinden..Işık ve sevgiyle kalın...

Bence evlilik askin yerine sevgiyi, alismayi, baglanmayi onsuz kanadin kirik gibi hissetmeyi getiriyor.

Bende esimi hala seviyorum oda beni ama tabiki o ilk heyecanlar yok onun yerine cok daha güzel birsey geliyor sevdigin bir insanin yaninda herseyinle kendin gibi olmak senin nazini cekbilen seninle gülüp seninle aglayan sende ye yoksa bogazimdan gecmez diyen sadece onunla beraber kendini tüm bilmek bu asktanda öte birsey bence.:asigim:

ben hala çok seviyorum ve eşimin de evlenmeden önceki incelik ve centilmenliklerini devam ediyor hala -gerçi adamın tarzı böyle okuldayken de lakabı "lord"muş:) -ikimizin de aşkını çok yoğun hissedebiliyorum...
ayrıca evlilik ilişkimize gerekli bir dinginliği de getirdi...Flört ederken küçük mevzular bile mesele olurken evliliğin yüklediği sorumluluklar bizim fevriliğimizi aldı bizden...
Gelgelelim ilk zamanlardaki birbirlerinin yaşamına yeni girmiş iki sevgilinin ürkek ve havesli ve heyecanlı merakı da kalmıyor evlilikle...Ezberliyorsun karşı tarafı ve herşeyi bilmek de biraz heyecanı öldürebiliyor...
Gene de evlilik kararımızdan ve yaşadığım aşktan çok mutluyum

Eşimle çok mutluyuz.birbirimizi çok seviyoruz.Çevremizdekilerde bizi gıptayla izliyor.onsuz bir hayat düşünemiyorum.:asigim:

ben görücü usulü evlendim.dolayısıyla başta sevgi yoktu ufak bir beğeni vardı.ama aradan geçen 14 yılda sevgim bir kartopu gibi büyüdü.ufak tefek hatalar tartışmalar oluyor her evlilikte olduğu gibi.Allah bozmasın mutluluğumuzu.13 yaşındaki kızım ''bozanı ben bozarım ''diyor.a.s.

allahıma bin kere şükür olsun inanın her gecen gün daha da artıyo sevgim evleneli 2,5 yıl oldu ama hep sevdim canım benim o annem benım o :)))))
gercek anlamda hayatımmmmmmmmm:)

biz esimle gorucu usulu evlendik .bende esimi evlendikten sonra daha cok sevdim.ama evlendigim gun hamile kaldim basbasa kalamadik bile neyse oglum olduguna deyil iyikide var ama evliligimi hic yasayamadim cocuktan dolayi sorunlar cikiyor.simdi oglum uc yasinda 35 haftalik hamileyim yani biz hic yanniz kalamiyacagizt romantizimiz oldu :a015:ama iyikide oglum var kizimda insallah olucak hayattaki en guzel sevgi allahima sukur ederim

X