• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinin ilk ayında hamile kalan var mı

bireylulmasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2.104
2.704
53
Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı 😊

Balayı dönüşünden bir kaç gün sonra hamile kaldığını öğrendi çoğu arkadaşım şartlar uygunsa olur neden olmasın, bizde öyle bekledik hep kısmet tabi ama adet fln olunmaz hamile kaldıysan.

Önce bir bekleyin adet gününüz geçsin o zaman belli olur. Gecikme durumuna göre test yaparsınız. Umarım hakkınızda hayırlısı olur ama ben kendi adıma evliliğin ilk iki senesini bile çocuk için çok erken buluyorum, ilk aydan hamilelik büyük cesaret. Korunmasız ilişki yaşadığınız için isteğinizin bu yönde olduğunu düşünerek yazıyorum bunu

Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı 😊

Ben 😀 korunmasız ilk ilişkimizde hamile kaldım,evliliğimizin üçüncü ayıydı zaten ilk yıldönümümüzde de kızım vardı 😎 Eşime bırakalım akışına ilk aydan hamile kalamayacağıma göre bi bir yıl veriyorum bize demiştim🤓 İstiyorsun sanırım Allah gönlüne göre versin

balayinda hamile donen 2 tanidigim var. ama ikisi de pisman oldular bu kadar erken hamile kaldiklarina. yasiniz geciyor gibi dusunup acele etmeyin. artik herkes 30dan sonra doguruyoe. biraz evliliginize zaman verin.

bir de ilk ay adet görülüyormuş dogru mu sorunuz bana cok cahilce geldi kusura bakmayin ama heyecaniniza vermek istedim. bunu googlea yazip bakabilirsiniz. cok istisnai olarak oluyor, evet, ancak nadir yasaniyor. ayrica kafamizda hamilelik ihtimali dogunca o ay regl muhakkak gec kalir, murphy diyelim, kanama da bi garip olur.

Beeen:).2 sene önce 30 yaşındayken evlendim, Ağustos ortasında evlendim, Eylül'de hamileydim. Hatta şöyle ki, dış çekim fotoğraflarimizi düğünden 20 gün sonra çektirmiştik, o fotoğraflarda karmimdaymis:). Bu arada düşünmüyorduk, bir kere korunmamistik, bir kereden birşey olmaz demiştik:). Gönlünüzden geçen olsun inşallah.

Evliliğin heyecanına veriyorum evet çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu lakin, olduktan sonra hayat farklılaşıyor. Bunları da gözünüzün önünde bulundurun.

Ben olsam biraz evliliğimin tadını çıkarmak isterdim. Herkese (kardeşimde sizinle aynı yaşta, yeni evli) aynı şeyi söylüyorum. Çocuğumuz olmadan önce filmler, diziler, göz göze diz dizeyken şimdi aklımıza gelmiyor, zaten gelse de bizim afacan kıskandığından izin vermiyor. Uyurken bile aramızda.. Her şey kaptı kaçtı, yarım yamalak.. :oops:

Back
X