Gebeliğe Hazırlık Evliliğinden bir yılı geçmesine ragmen hamile kalamayanlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Yada bir yildan sonra hamile kalanlar, nasil bir yol izlediniz neler yaptınız. Bir yili geçmek üzere tum degerlerim normal sorun yok, onereceginiz birsey var mi?

Benimde hamileliğimin ilk yılı olmadı. 2. Yılımda doktora gittik . Birtakım testlerden sonra yumurtamın yumurtlamadığını öğrendim. En düşük tedaviden başlayacağız dedi. Bir takım ilaçlar verdi en son progestan hapından sonra hamile kaldım.çok güzel bir kızım oldu. Şuan 20 yaşındayım 2.çocuğuma hamileyim. Allahım isteyen herkese versin.

Yada bir yildan sonra hamile kalanlar, nasil bir yol izlediniz neler yaptınız. Bir yili geçmek üzere tum degerlerim normal sorun yok, onereceginiz birsey var mi?
Bende bugün bir yıl oldu ama hala bir şey yok 6-7 ay hiç korunmadık ama onun öncesinde yani ilk evlendiğim sıralar idrar yolu enfeksiyonu geçirdim onun sonrasında hiç korunmadık ama eşimin sperm sayısı 6 milyon çıktı ve varikosel olduğunu öğrendik doktor ileri hızınız çok iyi dedi olur falan dedi ama Allah büyük bekliyoruz bakalım

Kaç yaşında evlendin?

Gittiğiniz doktorlar ilgili mi? Devlette hep bi agresiflik seziyorum. Sanki başından savma oluyor. Bütün tahlilleri yaptirip artik özele gideceğim, sürekli doktor degistirmek de istemiyorum. Devlette kontrolleri tahlilleri yapsinlar bu aydan sonra gidecegim ozele. Bir yil oldu benimde artik ciddi ciddi istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin, kimseyi boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…