Nasılsa öyle gider. Zorluklar arttıkça çocuk da olunca başka boyuta evrilir.Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Bir gram akıl yok sen de sütlaç. Bir gram. İlla başını yakacaksınnişan döneminde ne gibi kavgalarınız oluyordu kısıtlama sizi yönetmeye çalışması gibi kavgalar mı
Hayır hep böyle zor geçmez ama sizin evliliğinizin devamının kötü geçeceği anlamına gelmiyordur inşallah.Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
hayır kısıtlama falan olmadı hiç aramızda. daha cok aileler yüzünden veya düğün gerginliğiyle tahammülsüzlüğümüz yüzünden çıkan kavgalardı.nişan döneminde ne gibi kavgalarınız oluyordu kısıtlama sizi yönetmeye çalışması gibi kavgalar mı
Nedir sorunlar? Sesler neden yükseliyor?Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Ne konuda tartışma oluyor mesela? Evet tanıdığım çoğu evlilerde durum böyle. Tartışmalar oluyor illaki ama kalp kırmadan, dökmeden.Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Bence ilk zamanlar normal diye düşünüyorum nekadar sevgili kalırsanız kalın aynı evin içine girince farklı oluyor görmediğin bilmediğin yanları çıkıyor sende onun bilmediği şeyler çıkıyor bende 1 buçuk senelik evliyim ilk 3,4 ay ddaha çok anlasamazdik tansiyon yükslirdi ama sonradan oturdu zamanla biraz tanıyın birbirinize tabi vurmaya filan kalkıyorsa o ayrı konu ben ( laf dalasindan bahsediyorum )Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
İnsan zaten anlaşıp anlaşmadigini evlenmeden önce görüp ona göre evlenmiyor mu?Çok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Hayir. Öyle gecmez tartışma sebebiniz ne bakın saygiyi tuketmeyin bazi hareketler ve sözler birbirinizden soğutur saygi olmayan yerde ne sevgi kalir ne baska bir şeyÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Herkesin zorlandığını düşünmüyorum sahsen benim de zor gecti. Şuan 3 seneye doğru gidiyoruz fakat oldukça toparladık en azından suan için oturup konuşup çözüm uretebiliyoruz çünkü terapi aldık iyi geldi öncesinde inatlaşma kavga gürültü vardı suan yok çok şükür. Şunu anladım bu hayatta karşıdaki kişi eşin de olsa bir noktada bencil olup kendi ruh sağlığını korumak adına dur demelisin . Boş yere üzüldüğüm şeyler suan bana komik gelmiyor aksine daha çok üzülüyorum çünkü gün sonunda kadın daha çok yıpranıyorÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer
Bizde öyleydik ilk zamanlar sonra her şey rayına oturdu evimize ve birlikte yaşamaya alıştık bizde zamanla oturdu bir şeylerÇok tartışıyoruz sesler yükseliyor ben kendime hakim olamıyorum kavga çok büyüyor. Evliliğin ilk zamanları hep böyle zor mu gecer