Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

Eşiyle sorunlar yaşayanlar bölümünde yazılanları okuyunca '' bu ne ya hiç evlenipte mutlu olan yok mu, insanlar ne hale gelmişler '' diye düşünmüş gözüm korkmuştu

sonra burayı buldum ama bişey fark ettim MUTLU olanlar beş elin beş parmağını geçmiyor , MUTSUZ olanların sayfaları ise dolu .. o kadar çok mutsuz evlilik var yani .. hata nerde şimdide bunu bulmaya çalışıyorum :)))

evlilik cok güzel bisey ama dogru insani tercih edersen.... benim evliligimin en güzel yanlari; isteyken sik sik kacip yanima gelmesi,isten geldikten sonra ise masum bir cocuk gibi gögsüme basini yaslayip kalp atisini duymayi özledim demesi,elini karnima koyup kizimizi sevmesi,ailesinin yaninda bile olsa bana simsiki sarilip yanagimdan öpmesi,kavga edince haklida olsa haksizda olsa seni cok seviyorum demesi,gece arkamdan sarilip uyumasi,pazar günleri bana kahvalti hazirlamasi,ben yemek yapmayinca yemegi onun yapmasi,elinde cicekle eve gelmesi,en güzelide elinden tutup yolda dolasmamiz. ben kocami cok seviyorum.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
eğer doğru insanla evlenirseniz evlilik müthiş birşey. Bir kere artık anne bana bağımlısı değilsiniz nerden geldiniz, nereye gideceksiniz hesap soran yok, sonra kendi eviniz, düzeniniz size ait bir hata tabi ailelerde içinde ama ne olursa olsun beraber bir paylaşım.. Ben hastalandığımda kendi hastaymış gibi üzülen, üşüdüğümde üstümü örten, gece yattığımızda ayaklarım açıldığında pijamamı aşağı çeken ve sımsıkı saran, hayatın hep olumlu yanlarını gösteren, ailesine karşı savunan ve hep fedakarlık yapan, tartışmalarımızda alttan alan, iştahım yok diye kendine dert edinen, bensiz bir yere gitmeyen... Hep güzel sözlerle hitap eden ve sevildiğimi hissettiren vs... Kısacası ben kocamı çok seviyorum ve hayattaki tek şansım addediyorum..

Tum sayfalari okumadim ama eminim guzel paylasimlar olmustur.Gercekten onemli olan dogru

insan:1rolleyes: Esim benim en buyuk sansim diyebilirim, ona olan askim,sevgim her gecen gun artiyor

ve zaman yipratmiyor aksine ona olan muhabbetimi artiriyor.

O uzgun olsa icim burkulur ayni sekilde o da, ne yapacagimizi sasiririz birbirimize..Geriye bakim keske

evlenmeseydim dedigim hic olmadi.

Biz yurtdisinda olunca anca internetten gorusebiliyoruz esimin ailelerimizle, ama minnettarim

kavinvalideme cok guzel yetistirdigi icin..

Kızlar ne kadar güzel şeyler yazmışsınız ,
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Bu güzelliklerin darısıda işnşallah biz bekarların başına olur :dance:

geceleri uykumdan sıcradıgımda beni sakınlestırıp ben uyumadan uyumaması...
canım yemek yapmak istemıyor dedğimde ; ben yaparım diyip fırında tavuk veya su böregi pişirmesi..
gün içinde bırbırımıze sarılarak kaç kez oldugunu hatırlamıyorum ama Seni Seviyorum Aşkım dememiz..
arada yatagıma kahvaltımı yada yemegımı getirmesi.. ev işlerinde bana yardım etmesi..
haftasonları 15dk benı gormezse hemen gelip seni özledim deyip sarılması.. beni sevmıcekmısın demesi :))
yaptıgım yemek kotu olsa bile bitanem çok guzel olmus demesi
omzumdan 15cm gecen saclarımı tektek örmesi hiç üşenmeden.. 2-3günn sonra yine tektek açması :))))
suan anlattıklarım az bilee ama heyecan yaptım hatırlayamıyorum iyimiiii :)))
neysee Allah nazarlardan saklasın bizi ben mantık değil aşk evlılıgı yptım cevremde herkes beni bosancam diye beklıyır sahsen - türkiyede aşk evlılıgı yapanların %90 bosanıyormusss,yani mantık evlılıgı daa iyimişş ..... mantık evlılıgı yada ilişkisi olan arkadaslarımdan sene içinde duydugum laflar bunlar..
darısı evlenmeyı dusunen tüm bekarlara a.s.

biz aşkımla sunu dıyoruzz nedne bu kadar beklemısızzz salak gibi:) neden daha önce evlenmemisizz acaba ? 2006da tanıstım 2009 sonbaharında dugunum oldu..şuan 11 aylık evlıyım

:1hug:
valla ben evlenmeyi hiç düşünmüyordum.hatta nişanlıydım ve onun tavırları bana zamanla batmaya başlamıştı ve katlanamam ben bununla evlenmeye dedim ayrıldım.erkeklere sinir oluyordumamaaşkımı bulana kadar:) onu tanıdım hayatım değişti.onunla özgürlüğüme kavuştum.canım eşim sen benim herşeyimsin...

arkadaşlar merhaba topiğinize yeni katılıyorum yazarken bile gözlerim dolu dolu:) arkadaşlar 22 yaşındayım 4 yıldır delicesine sevdiğim aşkımla evlilik kararı aldık. ilk çıktığım benim bnde onun... komşuyuz ve aileler birbirlerini 14 yıldır tanıyor ve çok seviyorlar 1.5 yıl askerliğin ardından evlenicez İNŞALLAH. o 23 ben 22 yaşındayım ailem de bana amaaan en güzel yılların flört zamanı yılların evlenince kocaya da bıkıcan herşeye bıkıcan diyolar daha yaşın erken diyolar moralimi bozuyolar ama aile tanıdık ve güvenilir çocuk da öye 2,5 yıl görüştük e 1,5 yıl askerlik bekledik etti 4 yıl çok mu acele ediyorum sizce????

sarmaş dolaş tv,dvd izlememiz,birlikte ben yemek eşimin salata vs.yaparak bana yardım etmesi,herşeyden önemlisi aileme son derece saygılı olması,benim bazı gereksiz kaprislerimi bile çekmesi,2 haftada 1 pazar günleri kahvaltıyı büyük bir zevkle hazırlaması bile onun hayatımda olmasına şükretmem için yeterli bir neden zaten..o benim herşeyim
kocamı çok seviyorum allah başımdan eksik etmesin canımı..
herkese de mutlu bir evlilik diliyorum...
Şeniz

Son düzenleme:
valla arkadaşlar benim iki tane kuzenim evlendi biri aşk evlilii dieri mantık evlilii yaptı ikiside çok mutlular hiç şikayet etmediler üstelik birtanesi 5 yıllık evli hala ilk günkü gibi mutlu önemli olan özveride bulunmak sevgi ve en önemlisi saygı sen nasıl davranırsan nasıl seversen sana da aynı şekilde döner sevgi emek ister ben yazdıklarınızın hepsini okudum ve benim nişanlım daha şimdiden çoğu özelliklere sahip beni istemeden kırdıında çok çok üzülür hemen özür diler haklı bile olsa devamlı öper koklar mis kokulum der her gece uyumadan öcne konuşuruz ve seni seviorum demeden uyumaz ben ne kadar kaprisli olsam da katlanır tartışmamızın sonunda dayanamayıp hemen arar napıosun die hiç bişi olmamış gibi davranır ben sinirliysem susar tek kelime etmez hiç tartışmaz benimle hasta olduum zamanlarda bütün ilaç saatlerimi bilir ve her saati geldiinde hatırlatır özel günlerimizi hiç unutmaz ve muhakkak kutlar ben mutlu olursam o da mutlu olur ben üzgün olursam o benden çok üzülür ben onun temiz kalpliliini saflıını sevdim onu çok seviorum umarım evlenince de böle gider 32 gün sora düğünüm olucak iki gün sonra da evlenicez b

insan evlenmek istiyor=)

merhaba arkadaşlar ben tenı evlendım şimdilik güzel ama kötü yanlarıda var anlaşırsan herşey karşılıklı ben kocamı çok sevıyorum:asigim::asigim::asigim:):asigim:

elbette kötü tarafları da vardır ama dediğin gibi aynı dili konuşup- anlaşan bi çift genelde güzel şeyler yaşar zaten.

bende o olaya sinir oluyorum geçen akşam amcamlara iftara davetliydik neyse yemekten sonra çaylar içilirken konu evliliğe geldi. bana sen evlenme falan diyorlar diyorum sen niye evlendin dinlemedim büyükleri evlendim diyo bende dedimki bende dinlemicem evlenicem dedim. neyse niye evlenmicemki falan dedim evlenince aşk sevgi bitiyo dedi. bende niye bitecekki falan dedi bitiyo sevgiliyken herşey çok farklı oluyo evlenince değişiyomuş sinir oldum o akşam bende senin elinde değişmesi falan dedim istesen değişmezdi falandı filan bende erkek arkadaşıma anlattım o da hak verdi bana dertlerini sıkıntılarını elbette beraber aşacaksın ama sevgine zarar verecek boyuta getirmeyeceksin dedi ve konuyu kapattık benim ablamda 3 senelik evli ve çok mutlu valla 8 senelik beraberliğin ardından evlendiler ve ne aşk bitti ne sevgi....çok uzun oldu galiba

bence evlilik aşkı sevgiyi dahada pekiştiriyor

bende yeni evliyim 3 aylık Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…