• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

ne çok mutlu evlilik varmış burda öyle şaşırdım akannehirAllah bozmasın da benim bütün eş dost akraba arkadaş hepsi hep evlendikten sonra sakın evlenme keşke evlenmeseydim dediler yani bi kaç ay önce daha 3 yıllık evli bi arkadaşımla görüştük bana dedi ki sakın evlenme canım ya şimdi ki aklım olsa hala bekar dururdum hayatın bitio hiç bişi yapamıosun dedi tekrar tekrar uyardı sakın diyim die :bbo:

valla bu kadarda toz pmbe olmadigini bilmek lazim cok abartmislarboshayallersmileiki farkli iki insan ya ayni evde yasiyor anne kiz arasinda bile oluyor anlasmazlik tabi sevgi olunca muhtesembilmiyorumkismilebiz mesela cok mkutlu bir aileyiz:nazar:masallah ama kadin cok dirdir olursa erkekde bikiyor... sekil a da oldugu gibi ben:utangac:ama dirdiri kestim esim agzima bakiyor:utangac:ama ne yapiyim depresyondaydim::1shok:simdi özume dondumşakkıdı

valla bu kadarda toz pmbe olmadigini bilmek lazim cok abartmislarboshayallersmileiki farkli iki insan ya ayni evde yasiyor anne kiz arasinda bile oluyor anlasmazlik tabi sevgi olunca muhtesembilmiyorumkismilebiz mesela cok mkutlu bir aileyiz:nazar:masallah ama kadin cok dirdir olursa erkekde bikiyor... sekil a da oldugu gibi ben:utangac:ama dirdiri kestim esim agzima bakiyor:utangac:ama ne yapiyim depresyondaydim::1shok:simdi özume dondumşakkıdı

eeeee canım kötü günleriniz kadar iyi günlerinizde vardır.
Hem insanın kendisini bilmesi kadar güzel bişeyde yoktur.mesela
Dırdırı kestim ağzıma bakıyor eee demek kabahat sizdeymiş neyseki aranız düzelmiş.
abartı olabileceğini sanmıyorum eee abartı var ise de ne güzel çok kötü aman evlenme denilmesinden iyidir yerimsenibenyerimseniben
Herkez aşkını abartsın ne güzel örnek oluyorlar biz bekarlara.. :asigim:
Kavga abartılsa aman der kapat konuyu derdik insanı sıkar akannehirakannehirakannehir
İnsan sanırım sevdiğini överken ayrı bir zevk alıyor :1closedeyes::1closedeyes:

Allah siiznden mutluluğunu Bozmasın :Saruboceq:

ben evlilik aşamasında değilim. ama annemin evli arkadaşları da söylerler hep bekar olanlara, aman sakın, diye.
ama genç evli kuzenlerim, evlilik çok güzel diyorlar.zemuszemus
yaşayıp görcez artık.bilmiyorumkismile

eridim bittim ne güzel $eyler yazmi$siniz.. hemen evlenesim geldi dogrusu:D
MASALLAH diyorum buraya yazan ciftlere..Rabbim sizin güLen yüzünüzü soldurmasin ve hicbirinizin güzel birlikteligini bozmasin insallah..

hiç bişey paylaşamıyorum eşimle sırf kendini düsünüyor benim düşüncelerimin isteklerimin bi önemi yok ne varsa kendisi ve ailesi bencilin teki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nerdeyse nefret edecem kandisinden sinir oluyorum kocama

tek bir güzel sözünü dunyala değişmiyeceğin bir insala bir ömür sürdüreceğini bilmek güne beraber başlayıp beraber bitirmek bazen huysuz cocuklar gibi didişmek ve sonrasında hiç bişey olmamıs gibi kikirdemek :D seni sımsı saran kaybetmekten korkan birinin yanında olması Kızımla bizi oturtup evin bütün işini tek basına yapmaya inat etmesi:) vs. vs vs.
cok güzel yanlarıda var evliliğin bazen cok sıkıcı yanlarıda oluyor illaki.sonucta birbirini cokda iyi tanımayan iki ayrı karakter.... illaki kavgalar olucak ve zamanla ilk gundeki gibi heycanlar olmıyacak ve hep o ilk zamanlar heyecanlar arandıgı için keşke evlenmeseydim gibi laflarda edilecek ama oda geçiyor daha sağlam daha güçlü bağllanıyor insan .. her zorluga rağmen güzel evli olmak

Loressimam canım benim daim olsun mutluluğn kankamm mujokss
Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin inşaAllah..
biz şinci nişanlılık dönemindeyiz diye mi bilmem kakara kikoro geçiyor her dakikamız hahaha
küsüyoruz didişiyoruz barışıyoruz sonra.. ama genelde onun aşırı kıskançlığından oluyor ne oluyorsa
arasıra kızdırıyo beni ama çok seviyoruz birbirmizi..
anlatacak çok şey var aslında lakin evlilere yönelik bi soru :P
neyse bende artık evlendikten sonra yazarım buraya ))

benim evliliğimin en güzel yanları
işten yorgun argın eve gittiğinde kocacığımın masaj yapıyımmı bitanem demesi
yemeğin tam kıvamı tutmadığında olsun elllerinden ne olsa yerim demesi
yemekte ne eksik die mutfaktan bağırdığımda sennn demesi
bebeğimizi severken oğluşum sen ve annen bana bi hediyesiniz demesi
geceleri sevdiğin adamın koynunda uyumak her uyandığında onu görmek
sabah uyandığında onu seni izliorken görmek
bebek ağladığında sen yat ben bakarım demesi
geceleri korktuğumda beni wc götürmesi:):)
işyerinde kimseler görmedem bana bebeğimin annesi die göz kırpması
benim kocam dünyanın bitanesi başıma gelen en güzel şey iiki evlenmişim iiki bebeğimin babası o
seni çok ama çok seviorum hayatımın anlamıııı

ay kıskandım valla maşşallah allah nazardan saklasın darısını da bizlere nasip etsin zemuszemus

merhabalar eşimi çok ama çok çok seviyorum.Allah onu benden hiç ayırmasın.biz onunla bir elmanın yarısı gibiyiz.eşimle çok mutluyum.onsuz bir hayat düşünemiyorum bile.aşkım benim....

Back