• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

8 aylık evliyim kızlar .evliliğin en güzel yanlarından biri kendine ait evinin olması ve akşam olunca eve eşinin geleceğini bilmen :69: güzel yemekler yapıp sevdiğinle yemek :38:

bende geldim arkadaşlar :)
evlilik çokkkkk güzel bence, gerçi daha 8 aylık evliyim ve 2 ay yanımda kalabildi eşim ama yinede çok memnunum.
sevdiğin insanla birlikte paylaşıyorsun herşeyi, uyurken berabersin, uyandığında birlikte gözü açıyorsun. mutfakta birlikte bişiler yapabiliyorsun. sana hiç bir konuda hesap soran yok, eve geç geldin erken geldin sohbetlerini duymuyorsun, masrafını biliyorsun, ev senin, düzen senin, herşeyi canın istediğin gibi düzenliyorsun. daha böle bissürü şey, anlat anlat bitmez :66: :69:

herkes sevdiğiyle evlenir, bu mutluluğu yaşar inş. canlarım :71:

valla bende anlamadım canım :)

evlendikten sonra hızlı geçiyor eee rahatlıyor insan

olsun cnm ceyiz hazırmış gelinlik fazla uzun sürmüyor inşallah ev belirlenir en kısa zamanda :7:

evet canım çeyiz falan kalmadı 1-2 ay oldu biteli.
gelinlik içinde beğendim sadece başlanacak işte. modelim belli içim rahat
Allah gönlümüze göre versin inşallah

benim evliliğimin güzel yanları

:69:evliliğin en güzel yanı sürekli saate bakmak zorunda olmadan eve geç kaldım telaşı olmadan sevdiğinle doyana kadar başbaşa kalabilmek

:69:aşkının kollarında ona sımsıkı sarılıp uyumak ve uyandığında ilk onu görmek

:69:sevişmek:17:

:69:sevdiğinle kendine ait kapıyı kapatınca herkesin herşeyin dışarda kaldığı yalnızca ikinize ait ve zevkinize göre döşenmiş bir evinizin olması

:69:eşinden başka kimseye hesap vermek zorunda olmamak

:69:sevmek ve sevildiğini bilmek

:69:sevdiğinle birlikte bir hayatı paylaşmak iki ayrı bedende bir can bir ruh olmak

:69:yatakta birbirinin üşüyen ayaklarını ısıtmak

:69:birlikte banyo keyfi yapmak:17:

:69:ne yemek yaparsan yap güzel olmasa dahi senin elinden herşey çok güzel ellerine sağlık demesi

:69:üşüyen ellerini ısıtan ve bir ömür bırakmayacak bir el

:69:hastalandığında eşinin sana elinden gelmediği halde çabalayarak yaptığı ve iyileşmen için içirdiği aslında tadı kötü olmasına rağmen aşkının elinden güzel gelen bir tas çorba

:69:arasıra evliliğin tuzu biberi olan ufak tefek tartışmalar sonrasında aşkının gönlünü alma çabaları

:69:gece rüyanda korktuğunda seni sakinleştiren ve sana sımsıkı sarılan birinin varlığı

:69:eşinle birlikte son ses müzik açıp evi temizlemek

ben eşimi çok seviyorum iyiki var ve iyiki benimle Allah herkesi sevdiğine kavuştursun ve ömür boyu ayırmasın mutluluklarını daim etsin

Son düzenleme:
Back