• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

senin dediğinde doğru her zaman ki gibi olmakda güzel :)) saçım daha parlak olsun,cildim daha güzel olsun diye araştırıp duruyorum :1::1:

Ben nişan zamanı cildime takmıştım kafayı.. :1: O kadar bakım yaptım farklı farklı şeyler denedim :1: Bir gün önce yanağımda kocaman bi sivilce çıkmıştı.. Ve kapatıcıyla da doğru düzgün kapanmamıştı.. Sakınan göze çöp batıyor :1:

O yüzden bu sefer kendi haline bıraktım :1::1: Nazar değmesin şu anlık sivilce falan hiçbirşey yok
:nazar::1:

Ben nişan zamanı cildime takmıştım kafayı.. :1: O kadar bakım yaptım farklı farklı şeyler denedim :1: Bir gün önce yanağımda kocaman bi sivilce çıkmıştı.. Ve kapatıcıyla da doğru düzgün kapanmamıştı.. Sakınan göze çöp batıyor :1:

O yüzden bu sefer kendi haline bıraktım :1::1: Nazar değmesin şu anlık sivilce falan hiçbirşey yok
:nazar::1:

MaşaAllah maşaAllah:34::34: istediğin gibi olsun herşey inş. seni iyi anlıyorum söz zamanı bende neler yaptım bu sefer kıpkırmızı oldum :1::1::1: canım benimde sivilce tedavim devam ediyor zaten ilaç içiyorum.. ama cildimde sivilce değilde leke problemim var zamanla geçiyor onlarda bakalım artık hayırlısı :) sevdiceğimle en güzel halimle evlenmek istiyorum:16::16:

MaşaAllah maşaAllah:34::34: istediğin gibi olsun herşey inş. seni iyi anlıyorum söz zamanı bende neler yaptım bu sefer kıpkırmızı oldum :1::1::1: canım benimde sivilce tedavim devam ediyor zaten ilaç içiyorum.. ama cildimde sivilce değilde leke problemim var zamanla geçiyor onlarda bakalım artık hayırlısı :) sevdiceğimle en güzel halimle evlenmek istiyorum:16::16:

Zaten güzelsindir canım eminim :34: Ayrıca nişanlın seni seviyorsa sivilce falan boş şeylerr, kendini daraltma bak stresten de çok sivilce çıkıyor :23:

Yaa hangisinden başlasam :12:

ona misss yemekler yapmak,kıyafetlerini yıkayıp katlayıp ütülemek..
duş aldıgındaki ilk miss kokusunu duymak,
beraber uyuyup beraber uyanmak,
aynı filme gülüp ağlamak,
aynı bardaktan su içmek..
hastayken elleriyle beslemesi seni..üşürken ısıtması..
aşkı en zirvesinde yaşamak..:17:

Zaten güzelsindir canım eminim :34: Ayrıca nişanlın seni seviyorsa sivilce falan boş şeylerr, kendini daraltma bak stresten de çok sivilce çıkıyor :23:

haklısın canım stres yok mu stres mahfediyor her şeyi :1: e ve b vitaminleriyle yapılan maskeyi yapıcam saçıma düğünden bir gün önce saçlar çok parlak oluyor buklelerim harika oluyor:46::46: tavsite ederimmm:34:

haklısın canım stres yok mu stres mahfediyor her şeyi :1: e ve b vitaminleriyle yapılan maskeyi yapıcam saçıma düğünden bir gün önce saçlar çok parlak oluyor buklelerim harika oluyor:46::46: tavsite ederimmm:34:

Canım ben kapalıyım.. O yüzden parlatmama gerek yok, nişanlım da orjinalini görsün, :1::1: :1:

Canım ben kapalıyım.. O yüzden parlatmama gerek yok, nişanlım da orjinalini görsün, :1::1: :1:
:)) ben de kapalıyım tatlımm :) ama evli olucaz Allah nasip ederse sevdiceğimize süslü olalım biraz :17::1: zaten ilerde bu ilk günlerdeki kadar yapılmaz çocuktur evdir zamanla azalır bu günlerin kıymetıni bilmek gerek :16:

:)) ben de kapalıyım tatlımm :) ama evli olucaz Allah nasip ederse sevdiceğimize süslü olalım biraz :17::1: zaten ilerde bu ilk günlerdeki kadar yapılmaz çocuktur evdir zamanla azalır bu günlerin kıymetıni bilmek gerek :16:

Ay öyle ya, ilerde saçı yukardan toplayıp sabah akşam evde pijamalarla dolaşıcam diye çok korkuyorum :9::9:

Yaa hangisinden başlasam :12:

ona misss yemekler yapmak,kıyafetlerini yıkayıp katlayıp ütülemek..
duş aldıgındaki ilk miss kokusunu duymak,
beraber uyuyup beraber uyanmak,
aynı filme gülüp ağlamak,
aynı bardaktan su içmek..
hastayken elleriyle beslemesi seni..üşürken ısıtması..
aşkı en zirvesinde yaşamak..:17:

vuuuv süpermiş..tutmayın beni ben evleniyorum :1::1:

Ay ne güzel bir bölüm aylardır bekliyorum birileri gelirde evlilik çok güzel bak ben evlendim mutluyum keşke daha önce evlendim desin ama yok, herkes ağız birliği etmiş gibi daha erken neye evleniyon(24 yaş) gez eğlen tadını çıkar evlenecen de nolacak iş güç sorumluluk kavga gürültü valla bunalmıştım yorumlardan hatta zaman zaman zaten mutsuz olucam niye evleniyorum diyodum ferahladım valla yazılanları okudukça 2 ay sonra evlenicem bu arada herkese mutluluklar diliyorum

ayy baktım da bu yazımın üzerinden 3.5 yıl geçmiş neredeyse... simdi evli olarak yazayım fikirlerimi... gerçekten birçok arkadaşın dediği gibi evlilikte mutluluk karşılıklı fedakarlık saygı ve sevgiyle oluyor.. Eğer allah korkusu olan merhametli iyi bir eşiniz varsa sizin sevgi saygı ve fedakarlıgınıza fazlasıyla karşılık veriyor.. olumsuz yanları da yok değil hele çocuk olunca eşine kendine çok fazla vakit ayıramıyorsun yine de şartları zorlamak lazım. çocugumuz küçük ama fırsat buldukça sinemaya yemeğe kacıyoruz. ayrıca evlilikte senin ailen benim ailem muhabbetlerine mümkün oldugunca girmeyin gerçekten bu çözüme ulaştırmadığı gibi sorunları katlayarak devam ettiriyor. ama sıcak bir ev mutlu bir çocuk ocakta pişen güzel bir yemek varsa o zaman en mutlu siz oluyorsunuz. rabbim evlerimizden huzuru eksiltmesin inşallah

Back