- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Kendinden önce beni düşünürr....
Gözümün bebeği her şeyin en güzelini bana verir ekmeğin bile yumuşak yerini bana verir.:kedi:
Özel günleri aslaa atlamaz çok hoş süprizler hazırlar...
Hatta anneler gününde bile çiçek getirmiş. iyide ben anne değilimki dedim. olsun çok cici bir anne adayısın dedi:1rolleyes:
Güzel sözler söyler. gece sarıldığında onun varlığını hissetmek çok huzur verirropuyorumnanaktan
Mutfakta,temizlikte , evde heryşeyde yardımcıdır. :1rolleyes:
Evle ilgili evin hanımı olarak koyduğum kurallara saygı duyar uymaya çalışır.
İnce düşünür herşeyden önemlisi. a.s
Ateşlendim geçenlerde başımda bekledi. ıslak havlularla sildi her yerimi. allah başımdan eksik etmesin. :Saruboceq:
Hiç bir kötü alışkanlığı yok.
Aileme en az benim kadar değer veriyor.
Zevklerime saygılı
Evine ve bana bağlı
Çok eğlenceli komikk espiriliii
evde olduğu sürece bir milyon kere öper benii:asigim: dipdibe otururuz.... opuyorumnanaktan
ben evliliği herkesee ama herkesee tavsiye ederim.... çok çok güzel bir şey.
daha bir kötü sözünü bir yüksek sesini duymadım.
>Allahda göstermesin:Saruboceq:
Yani anlatmakla bitmez iyi yanları :asigim:
Doğru insanı bulduğunuza eminseniz aslaa tereddüt etmeyin derim....
Evlİlİk Çok gÜzek kİmseyİ dİnlemeyİn ama aynı zamanda Çok zor
orta yolu buldunuz buldunuz bulamadınız yandınız
beraber yemek yemek, yerİ geldİĞİnde kucaĞında yemek o kadar gÜzelkİ anlatılmaz yaŞanır sadece. Canınız İstedİĞİnde saatlerce Öpebİlmek kokusunu İÇİne Çekebİlmek harİka bİŞey.bende eŞİme evlenİnce 2 kat baĞlandım resmen . HerŞeyİnİ Çok sevİyorum benİm deĞer verdİĞİm herŞeye deĞer verİyor saygıda kusur etmez.aĞlasam gÖzyaŞlarımı Öperek sİler ÜzÜlsem sarar koynunda tutar. Mutluysam daha mutludur.evlİlİk gerÇekten gÜzel ama herŞeyİ takarsanız ve onu deĞİŞtİrmeye ÇalıŞırsanız ÇİrkİnleŞİyo İyİ kÖtÜ herŞeyİyle sevmelİsİnİz eŞİnİzİ.ve nankÖr deĞİlse gerÇekten gÜzel bİr vlİlİk ortaya Çıkıyor
sevgİ + saygı + gÜler yÜz + seks + Özverİ = mÜkemmel evlİlİk
yaman allah bozmasın aranızı
Kendinden önce beni düşünürr....
Gözümün bebeği her şeyin en güzelini bana verir ekmeğin bile yumuşak yerini bana verir.:kedi:
Özel günleri aslaa atlamaz çok hoş süprizler hazırlar...
Hatta anneler gününde bile çiçek getirmiş. iyide ben anne değilimki dedim. olsun çok cici bir anne adayısın dedi:1rolleyes:
Güzel sözler söyler. gece sarıldığında onun varlığını hissetmek çok huzur verirropuyorumnanaktan
Mutfakta,temizlikte , evde heryşeyde yardımcıdır. :1rolleyes:
Evle ilgili evin hanımı olarak koyduğum kurallara saygı duyar uymaya çalışır.
İnce düşünür herşeyden önemlisi. a.s
Ateşlendim geçenlerde başımda bekledi. ıslak havlularla sildi her yerimi. allah başımdan eksik etmesin. :Saruboceq:
Hiç bir kötü alışkanlığı yok.
Aileme en az benim kadar değer veriyor.
Zevklerime saygılı
Evine ve bana bağlı
Çok eğlenceli komikk espiriliii
evde olduğu sürece bir milyon kere öper benii:asigim: dipdibe otururuz.... opuyorumnanaktan
ben evliliği herkesee ama herkesee tavsiye ederim.... çok çok güzel bir şey.
daha bir kötü sözünü bir yüksek sesini duymadım.
>Allahda göstermesin:Saruboceq:
Yani anlatmakla bitmez iyi yanları :asigim:
Doğru insanı bulduğunuza eminseniz aslaa tereddüt etmeyin derim....
tşk ederim allah herkese huzurlu geçim versin
güsel yorum yazanları alkışlayasım geldi..yerimseniben
yazılanları okurken gözlerim doldu bende evliyim 1 aylık ama henüz düğünüm olmadı malesef eşim benden 15 saat uzak bir ilde lojmandan dolayı düğünümüz yazın inşallah öncelikle allah mutluluklarınızı daim etsin nazarlardan saklasın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallah bende kağıt üzerinde karısı olduğum canımmm kocamla aynı evi paylaşıp bu anlattığınız güzel duyguları yaşayabiliriz.
olumunekankayizsmile:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
canım en güzeli sizin olur inşallah tatışımmmm yeterki sev sevil kuzucum....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok güsel anlatmışsınız gercekten...:hooray:
dilerim mutlulugunuz sonsuz olsun canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin inşallah canımcım allahın izniyle..
herşey sevmekten gelir..yerimseniben
canımmmm onlar demirbaş sevmek sevilmek saygı hoşgörü anlayış bunlar karsılıklı yasanan güzel duygulardır....vereliniortak
inşallah canımın içi hersey gönlünce olsun kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
olumunekankayizsmile ne kadar pozitif yazmışsın canım..
seven insan sevgiyi yaşıyan insan ancak böyle güsel yazardı zaten..
ne mutlu size sizin gibi sevenlereopuyorumnanaktan
güsel demek ne demek en güsel duygu sevmek bu hayatta..
sevgi üzerine kurulmuş bu dünya...:lepi:
amin canımcım sanadayerimsenibenAllah Herkeze Mutluluk nasip etsin..
çok ama çokkk tesekkürler kuzusum rabbim gönlüne göre ve hayırlı bir eş versin sanada en hayırlı bir zamanda tatlışım benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Evlİlİk Çok gÜzek kİmseyİ dİnlemeyİn ama aynı zamanda Çok zor
orta yolu buldunuz buldunuz bulamadınız yandınız
beraber yemek yemek, yerİ geldİĞİnde kucaĞında yemek o kadar gÜzelkİ anlatılmaz yaŞanır sadece. Canınız İstedİĞİnde saatlerce Öpebİlmek kokusunu İÇİne Çekebİlmek harİka bİŞey.bende eŞİme evlenİnce 2 kat baĞlandım resmen . HerŞeyİnİ Çok sevİyorum benİm deĞer verdİĞİm herŞeye deĞer verİyor saygıda kusur etmez.aĞlasam gÖzyaŞlarımı Öperek sİler ÜzÜlsem sarar koynunda tutar. Mutluysam daha mutludur.evlİlİk gerÇekten gÜzel ama herŞeyİ takarsanız ve onu deĞİŞtİrmeye ÇalıŞırsanız ÇİrkİnleŞİyo İyİ kÖtÜ herŞeyİyle sevmelİsİnİz eŞİnİzİ.ve nankÖr deĞİlse gerÇekten gÜzel bİr vlİlİk ortaya Çıkıyor
sevgİ + saygı + gÜler yÜz + seks + Özverİ = mÜkemmel evlİlİk
öyle güzel yanları varki anlatmakla bitmez ...
sabahları onun yanında uyanmak ..gözlerini açtığında karşında sana bakan bir çift göz ...
geceleri 3-5 kere uyanıp saçlarını okşayıp seni öpen , sana sımsıkı sarılıp uyuyan ,uykusunun arasında kollarının arasından ayrıldıysan seni tekrar sarıp sarmalayan ,
hasta olduğunda ilaçlarını aksatmadan içiren ,ıhlamur demleyip getiren .
akşam yorgun argın işten geldiğinde evde seni bekleyen işleri düşünürken çamaşırların toplanmış olduğunu bir iki ütü varsa yapılmış olduğunu görerek bütün yorgunluğunu atmana yardımcı olan ,
kabus dolu rüyalarının her birinde tamam canım sakin ol geçti yok bir şey diyerek sana sarılan
üzüldüğün anlarda gül bakayım tatlı şey gülmezsen bende küserim bak diyen
akşam eve gelirken en sevdiğim çikolatayı en sevdiğim yiyecekleri poşetlere doldurup getiren ,özel günlerimizin hangisi olursa olsun her özel günümüzde klasik olmaktan çok beni şaşırtan hediyelere imza atan ,
süprizler yapan ,
yaptığıu zeki esprilerle beni her defasında kendine tekrar aşık eden
araba kullanırken bile kırmızı ışıkta durduğumuzda gözlerime bakıp ellerimi tutup sana aşığım diyen ,
insanlara yardım etmeyi seven ,
bana her daim doğru yolu göstermeye çalışan ,
yaptığım hataları affedebilip olgunlukla karşılayabilen ,
benden sonra eve gelmesine rağmen yorgun isem mutfağın başına geçip bana yemek yapıp yediren ,
hastalandığımda ödü kopan bir insanın varlığı ,
en büyük dostum ...
karşında seni bekleyen bir insanın varlığı ,ya da kapıda özlemle bir insanı beklemek ,ona tüm sevginle kapıyı açıp hoşgeldin canım demek ..
her daim seni düşünen özleyen seven bir adamın varlığı ...
geleceğe güvenle bakabilmek ,
umut ve hayallerle dolu olmak ,
hayattaki her ters giden şeyde olsun bu da geçer diyebilecek gücü kendinde bulmanı sağlayan bir şey evlilik ...
aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?