Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz inşallah..

ne kadar güzel bir başlık olmuş, okudukça evlenmek istedimm :) sevgiliyken bile ayrı şehirlerdeyiz, evliliğe daha çoookk var...

harıka bı konu gercekten
eve gıttıgımde yemegın hazır olması
bana her konuda yardım etmesı
her gece sen benım dunyamsın demesı
her sabah üşenmeden bana kahvaltı hazırlaması
ben temızlık yaparken bırak otur yorulma demesi
her gun usanmadan işyerıme gelmesı
onu cok sevıyorum NEFESİM benım

maşallah Allah'ım biz bekarlara da aynı güzellikte hayılı bi evlilik nasip etsin inşallahhhhhhh ...

ayy maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi, hep mutluluk dolu olsun yuvanız inşallah bizleri de inşallah bu kadar sevgi/mutluluk dolu evlilik bekliyordur

çoooook guzel yazmışssınız umarım benım gıbı bekar olan arkadaşlarda boyle mutlu oluruz.. ben sözluyum sızın yasadıklarınızın bı kaçını yasadımm hatta yasıyorum gercekten cok guzel bazen evlıden farkım olmadıgını dusunuyorum ... arkadasım evı bana 1 saat uzak hastayım dedıgımde atlar bana ılac alır getırır.. şimdiye kadar bısey ıstedıgımde ıkı dedgımı hatırlamam .. birini sevmek onunla uyumak onunla uyanmak gece sabaha kadar mesajlasmakk .. naz yapmak .. hepsı cooook guzellll <3 :)

Maşallah Allah bozmasinnnn insan özeniyor gercekten
Rabbim bizede bu guzel günleri gösterir ve yaşatır Hayırlısiyla..
nice ask mutluluk ve huzur dolu günler geçiririz insallah

Bideee speedy merak ettim sende nasıl gidiyor evlilik var mii bizimle paylaşabileceğin tecrubelerin

Son düzenleme:
ÖNCEKİ arkadaşların durumları noldu aceba.
internet kafe işleten?
senam atanabildimi, eşi geldimi kazakistandan.
evet hepiniz çok güzel yazmışsınız.
bende nişanlıyım, bir arkadaşın yazdığı gibi bazı şeyleri yaşamak şimdiden bile çok güzel.
geçen hafta eşyalarımızı almak için yanına gittim, çocuk gibi ağlama oyunları yapıyor, gitme bir gün daha kal diye...
o sesi, o anı ömrüm boyunca unutamam. 2 yıldır birlikteyiz, hep ayrı şehirlerdeydik. kısmetse bu son ayrılığımızdı.
ama evlilik yaklaştıkça daha da zor oluyor ayrılıklar.
ayyyy aşkım benim, hep sarılarak uyuyalım inşallaahhhh....
bizde evlenince yazalım iinşallah buraya.
bu sayfayı kaybetmeyelim, evlenen dönsün yazsın, acısıyla tatlısıyla...

Bideee speedy merak ettim sende nasıl gidiyor evlilik var mii bizimle paylaşabileceğin tecrubelerin

çok şükür canım evlendikten sonra buraya hemen gelip yazmıştım.

şimdi 1 yıl 2 aylık evliyim. :123:
Evlilik sadece bizim anlattıklarımızla sınırlı değil ama çok daha fazlası var inşallah hepiniz yaşarsınız

Merhaba kızlar!

Ben de henüz 46 günlük evli biri olarak tanımlamaya çalışayım, neymiş bu evlilik...

Biz tam 8 yıllık ve büyük çoğunluğu ayrı şehirlerde geçen bir beraberlikten sonra evlendik. Birbirimizi hep özledik, birlikte geçen zamanlar hiç yetmedi. Şimdi sadece yan yana olabilmek bile çok değerli bizim için, o yüzden evlilik ilk önce "yan yana olabilmek" bence...

En güzel yanlarından biri de her elini uzattığında dokunabilmek, gün içinde ayrılsan bile akşam eve gittiğinde onu göreceğini bilmek...

En acemi aşçı olduğun halde her yaptığını en usta asçıdan yiyormuş gibi övmesi, beğenmemezlik etmemesi (ki annesi çok çok iyi aşçıdır, eline su dökebilen çok azdır)

Hafta sonu erkenden kalkıp evin temizliğini daha sen kalkmadan bitirmesi...

Akşam yatağa ayrı ayrı gimeme, küs olunsa bile...

Aklıma gelen tonlarca şey daha var ama yazmaya kalksam destanvari olabilir

Bir evlilikte sevgi ve saygı kaybedilmediğinde çiftlerin mutsuz olacaklarına inanmıyorum ben. Ondan sonra her an mutlu, eğlenceli, evliliğin her yönü güzel olur bence...

31 günlük evliyim:) Anlatılmaz yaşanır diyebilirim:))

Hergün 5'te işten gelişini beklemek vee içimdeki o kıpırtı,
Onun için mutfakta birşeyler hazırlamak,ve bayılarak yemesi,
Gözünü açtığında sana sarılarak uyuyan eşinin olduğunu görmek,
Yorulmaman için elinden geleni yapması,
Yatakta benim sırtımı dönerek yatmama engel olmak için yaptığı türlü türlü komiklikler,
ve en güzeli ona sımsıkı sarılarak seni seviyorum demek....

Rabbim ömür boyu mutlu etsin bizleri,ayırmasın bizleri,hayırlı evlatlar nasip etsin...VE SEVEN,NİŞANLI OLAN HERKESİ DE BİRBİRİNE KAVUŞTURSUN MUTLU ETSİN İNŞALLAH..AMİNNNNN.

Gece seni rüyasında görüp sabah korku ile sarılarak uyanmasıdır Evlilik.

sonrasında ise içindeki korkuyu,sevgiyi endişeyi anlatmak için yazıp gönderilen şiirdir Evlilik. :123:

eşin evde yokken yapayalnız kalmaktır evlilik
anneni çookk özleyip onlarda kaldığında 3.gün kendi evini yatağını özlemektir evlilik
bir öpücükle dünyanın en mutlusu olmak, sarılınca huzur dolmaktır evlilik
evlendiğin kişiyle kafan tutuyorsa muhteşem bir şeydir evlilik

iki aylık evli olarak yazim bende dayanamıcam:)
işten eve koşa koşa gelip kapıda beni karşılıcak birini bulmak yada daha kapı çalmadan ayak seslerini duyup kapıyı açıp öpücüklerle karşılamak
hergün en özenli sofrayı kurabilmek aç gitmesin die beş dakikada yemuek hazırlayabilmek için çırpınmak
kızsan bile gözlerinin içine baktıgında affetmek
sabah kalktında onun yanında olmak
akşam yatarken arkanı döndünde ki ikimizde döneriz birbirimize yoksa uyyamıyoruz popolarımızın birbirine değmesinde mutlu olmak:)
sabah onu mis gibi sucuk kokusuyla gözlerini açmadan mutfağa sürükleyebilmek
pazara birlikte çıkmak markete birlikte gitmek ay sonunda 20 tl bile kalsa paylaşmak
evi birlikte temizlemek
birlikte pes oynamak
evde sarmaş dolaş film izlemek
çocumuz olsun diye yalvardını görmek:)
yemek yaparken ben arkamdan gelip sarılması
ya birsürü şey daha iyiki evliyim hiç bitmesin nolurrrrr:)

Ne güzel şeyler yazılmış öyle maşallah herkese,benim gibi birine 'ayyy evlenesim geldi' dedirttiniz
Ama eskiden yıllar var derken şimdi aylarımız var yakında ben de evli ve mutlular kervanına katılıcağım inşallahhh

okudukça gözlerim doldu çok etkılendım ,duygulandım..
rabbim evliliklerimizde huzurumuzu agzımınızn tadını bozmasın..
kocamı çok özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…