• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

nişanlıyım , yorumları okudukça daha da heveslendim valla :16:
allah mutluluklarınızı daim etsin kızlar.
bu başlık hep güncel olsun ya :34:

mükemmel anlatmışsınız bende istiyorum, ama daha vaaarr:40: böyle evliliklerden istiyorum bende. hayallerim böyle. ama aşkcığım sıkılmaktan korkuyor. ona bunlaı okutsam ne düşünür acaba, baskı yapıyor gibi olurum. iyi bi fikir değil galiba..

Son düzenleme:
evlilik çok güzel bir şey, kalplerimizin sıcaklığı hiç bitmesin. evliliğin güzel yanlarından bazıları;
mutfakta birlikte kek yapmak, birlikte sofra hazırlamak, evin içinde tuhaf şarkılar söylemek, birbirine sürekli şarkı armağan etmek, karda koluna girip yürümek düşmemeye çalışarak, kocaman kızı kucağında taşıyan bir adamın olması ve böylece çocukluğuna geri dönmek, kapris yapmak, kucağına yatırıp saçlarını okşamak, sonuna kadar şımarmak, aynı tabaktan yemek, onun kocaman kıyafetlerini ütülerken şükretmek, kitaplar hakkında konuşmak, birlikte kitap okumak, hiç konuşmadan susana kadar seni dinlemesi:9:, nerdeyse bütün alışveriş kararlarını onaylaması yerinde bulması, onu çocuğunu giydirir gibi giydirmek, atletin çıkmış üşürsün deyip düzeltmek.,birlikte ailedekilere hediye alma planları yapmak.. ooo bir sürü.
Allah herkese nasip etsin bu mutlulukları, cennet yuvasını...

evlilik çok güzel bir şey, kalplerimizin sıcaklığı hiç bitmesin. evliliğin güzel yanlarından bazıları;
mutfakta birlikte kek yapmak, birlikte sofra hazırlamak, evin içinde tuhaf şarkılar söylemek, birbirine sürekli şarkı armağan etmek, karda koluna girip yürümek düşmemeye çalışarak, kocaman kızı kucağında taşıyan bir adamın olması ve böylece çocukluğuna geri dönmek, kapris yapmak, kucağına yatırıp saçlarını okşamak, sonuna kadar şımarmak, aynı tabaktan yemek, onun kocaman kıyafetlerini ütülerken şükretmek, kitaplar hakkında konuşmak, birlikte kitap okumak, hiç konuşmadan susana kadar seni dinlemesi:9:, nerdeyse bütün alışveriş kararlarını onaylaması yerinde bulması, onu çocuğunu giydirir gibi giydirmek, atletin çıkmış üşürsün deyip düzeltmek.,birlikte ailedekilere hediye alma planları yapmak.. ooo bir sürü.
Allah herkese nasip etsin bu mutlulukları, cennet yuvasını...

masallah canimm Allah daim etsin mutlulugunuzu.. Ben nisanliyim ve 10. ayda evleniyorum.. malesef cevremden hep kötü seyler duyuyor görüyorum.. Aaa evlenipde napcan, daha yasin kücük.. (23 yasina giriyorum nisanda) evlenince görürsün.. yanni hic kimse iyi yanini anlatmiyor hep kötü yanlarini.. o yüzden iyi ki okudum bu konuyu :)

masallah canimm Allah daim etsin mutlulugunuzu.. Ben nisanliyim ve 10. ayda evleniyorum.. malesef cevremden hep kötü seyler duyuyor görüyorum.. Aaa evlenipde napcan, daha yasin kücük.. (23 yasina giriyorum nisanda) evlenince görürsün.. yanni hic kimse iyi yanini anlatmiyor hep kötü yanlarini.. o yüzden iyi ki okudum bu konuyu :)

hiç korkma. süper bir şey evlilik :38: taraflarla alakalı olma tarafı var tabi ki ama siz evliliğinizi bir çocuk gibi görüp özenle beslerseniz, tadından yenmez. ben iki aylık evliyim, eşimi özlüyorum hep işteyken, 3 dk uzakta çalışmama rağmen :9: portakal yanakım benim :38:

akşam işten gelişini 4 gözle beklemek ve gelince uzun yıılardır görüşmüyomuş gibi hAsretle sarılmak :48:

evlilik sen gülmek istemesen de seni güldürecek birinin olmasıdır :38:
evlilik en sıcak paylaşımdır :7:
evlilik üşüdüğünde sıcak bir el,yumuşak bir omuzdur :13:
evlilik yalnız kalmadığın en güzel ruh huzurudur :16:
evlilik doğru insanla yapılmışsa gerçekten bu dünyada cennetten bir köşedir :38:
ve evlilik sürekli sürekli sen benim karım mısın/sen benim kocam mısın diye şaşkınlık ve hayretler içinde birbirine inanmak için her defasında daha sıkı kucaklaşmaktır :))

Son düzenleme:
bence mutlu evliliğin en güzel püf noktası :çiftlerin evliliğe ne kadar çok saygı duymaları ve sevmelerinde saklı...

Son düzenleme:
1 sene önce bu cümleleri kuracağım aklıma gelmezdi.
tam bir evlilik fobiği idim :18::18:
ama şimdi;

eve girdiğinde yapacak bir işin var, ona yemek hazırlayacaksın.
beğensin veya beğenmesin onun için koşturuyorsun.
sonra oturup yemek yemek.
kendi evinde, döke saça yemek yiyorsun, sağdan soldan seni izleyen gözler yok. (biliyorum bu kısımları atlamamı istiyorsun :D)
dudağının kenarında ketçap mı kalmış, öpüyorsun oradan. seni izleyen kimse yok.
yemek hazırlayayım derken pertin mi çıkmış, olsun. sana hayran hayran bakışını görünce enerji depolyorsun :)
sonraaaa yatakta kitap okumaya çalışırken ayaklarının birbirine deymesi (ilk zamanlarda ürküp, o da ne ki diyorsun)....
sonra hiiiii sen buz gibi olmuşsun deyip ayaklarını ısıtma çabası.
bir kolun açıkta kalsa da onun üstüne atmak,
nefes alışverişini dinlerken uyuya kalmak
artık şey etsek demese de onun sana sarılışından ( :17:birşeylerden ötürü ) anlaman :)))
saçlarını sevmesi, uyandığında yatakta çok sevdiğin birini görmek...
hsonu uyandığında senden önce uyanmış olduğunu görmek, seni izlerken yakalamak...
sarılmak...
işe gitmesemmmmmm diye sızlanmak...
seni nazlatması
kokusunu duymak...
senin kokunu duymak...
eskiden parfüm kokunu severken artık yemek kokulu teninin kokusunu içine çekmesi, ve o kokuyu sevmesi...

ooyyy oyyyy işte hepsi çok güzel :))))))

en güzeli de 24 saat trip atabiliyorsun :9::9::9::9::9:
daha çok birliktelik daha çok bahane bulabiliyorsun:9:
bıkmadan usanmadan tüm triplerini çekmesi.
kızıp küsüp yan odaya gittiğinde peşinden gelip seni ikna etmesi...

hepsi hepsi ayrı bir güzel :16::16::16::16:

Rabbim herkese çok sevdiği ve çok sevileceği kişiyi nasip etsin:16:
herkes mutlu olsun:16:

daha 10 gün oldu bizim ama ben eksik kalırsam olmaz bende yazcam :27:

ben bişeylerle ilgilenirken içerden şarkı söyleyen sesini duymak..
koştura koştura yanıma gelip sarılması..
sabah uyandığında onu görmek , daha sıkı sarılmak..
banyo su akıtsa , halı leke olsa gülüp geçmek..
Evi beraber düzenlemek.
2 saat daha fazla uyuma şansı varken sabahın 6sında kalkıp ben gidene kadar balkondan beni izlemesi...
en paspal halini bile çekici bulması :69:

çok güzel bişey çok..

eşin eve sırıtık bir vaziyette gelmesi :9:
dün hatta sordum, "sen niye eve her geldiğinde merdivenlerden çıkarken sırıtmış bir vaziyette oluyorsun?" diye, bazen kapıyı erken açıp merdivenlerden gelmesini bekliyorum da. o da "bir erkek eve gitmek için sabırsızlanıyorsa ve eşinin yüzünü gördüğünde gülüyorsa, o erkek mutlu bir erkektir" dedi :17:

Konunun her sayfasını okudum ve yazmadan edemedim. Öncelikle herkese benden kocaman bir MAŞALLAH :)

İnşallah bir gün ben de yazarım buraya evliliğin güzel yanlarını sevdiğimle kavuşunca. Maalesef daha çok var...

Biz hasret dolu bir aşk yaşıyoruz, kavuşmak için gün sayıyoruz hayaller kurarak güçlü durmaya çalışıyoruz. Bazen evliliğimizi hayal ediyoruz. Anlattıklarınız, onun bana 'biz böyle olacağız' diye anlattıklarına çok benzediği için buraya yazmaktan kendimi alamadım.

Dualarınızı benden esirgemeyin, İnşallah bir gün bende çeyizlerimi paylaşır buraya yazarım deneyimlerimi.. :) Allah herkesi hayırlısıyla sevdiğine kavuşturur İnşallah.

önce herkeze kocaman bir maşallah diyorumm :)

bende yeni evliyim bir ay oldu :) ve hala evli olduğuma inanamıyorum beraberken yıllar geçti onun yanında büyüdüm resmen ve şimdi onun yanındaym beraber uyuyoruz:))

elilik güzel gidiyo diince artık 15 -20 snelik evli olanlar ay ne dio bu güzelmii diolar sonrada gülüyorlar :) bende evliliğimin sonuna kadar mutlu sürmesini ve istediğim gibi dalga geçebilmeyi istiyorum :)

benim ekleyeceğim ise evlilik seviyorsan güzeldir bence karşındaki da seni seviyorsa o evlilik çok güzeldir die düşünüyorum. Ben eşimi gece yanında uyurken bile özlüyorum diyebilirim. evlendik ama hala sevgiliyiz diebilirm. belki çok yeniyim ondan ama olsn :)) gerçi kendimi sevgiliykende evli gbi hissederdm ama olsn :) eşimin benimle uğraşması ve beni sinirlendirmesini bile seviyorum oda öle sevio napiim :P

evlilik güzel arkadaşlar yemek yapmak soğan kokmak yaptığın yemeğe hmm çok güzel olmuş bayıldm dediğini duymak onun elinden çıkan yemeği yemek bn yemek yaptım die bulaşıkları makineye dizdiğini görmek sonra akşam beraber televizyon seyretmek evli evli dışarı çıkmak elini tutarken o benm kocam artık kiimse bakmasın ölee die die tutmak çok güzel yani sonuç olarak mutluyum Allah bozmasın mutluluğumu herkezde böyle mutlu olsn inşşş :))

Öncelikle hepinize maşallah Rabbim iki cihan mutluluğu nasip etsin hepinizeeee,hepimize :)

Kısmetse 2014 Ağustos gelini olacağım uzuuun bir sevgililik dönemimiz oldu sözlendik seviyorum da ama evlilik korkusu bende de var etraftan söylenen onca olumsuz şeyden sonra... Ama burada yazılanları okudukça gözümde canlandı her şey :) Evliliği öyle güzel anlatmışsınız ki çok sevindim içim ferahladı :) Darısı başıma dedim her okuduğum mesajda ... Konuyu açandan da tecrübelerini paylaşanlardan da Allah razı olsuuunnn :54:

Ben de benim için olası güzelliğini yazayım.

Muhtemelen benim için en güzel yanlarından birisi
artık evimin olacak olması olması olabilir. Aylardır göçebe gibi yaşıyorum :)

Back