Evliliğin Güzel Yanlarını Paylaşalım.

vallahi ne güzel anlatmışsın insanın hemen evlenesi geliyor sevdiği kişi ile :) sabredicez artık ne yapalım :)

vallahi ne güzel anlatmışsın insanın hemen evlenesi geliyor sevdiği kişi ile :) sabredicez artık ne yapalım :)

teşşekkürler hissettiklerimi ve ilk aklıma gelenleri yazdım Allah sizide sevdiğiniz insana kavuştursun ve ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin aşk güzel şey

Cidden çok güzel anlatmışsın bunları oku gel de 3 yıl bekle şimdi içim daraldı.

ayyy yazacak ne kaldı ki başka... hepsı hepsı hepsıı

ne kadar guzel yazmissin canim...

20 yaşımda evlendim çok erken diyenler oldu
allahıma sonsuz şükürler olsun tekrar gelsem dünyaya yine kocişimle evlenirimm çok seviyorum çoook
evliliğin en güzel yanı aynı havayı solumak birlikte uyanmak o yokken bile yastığımı değiştirip onunkinde uyuyorum ki kokusunu duyayım diee aşk çok farklı
neredeyse 5 yıl olacak evleneli hala eskidim gibi gelmiyor

teşşekkürler hissettiklerimi ve ilk aklıma gelenleri yazdım Allah sizide sevdiğiniz insana kavuştursun ve ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin aşk güzel şey

bukadar mı güzel anlatılır yani ama sende şansslı olanlardansn belli çok mutlu bi evliliğin var rabbim bozmasn bi yastıkta dolu dolu yaşayp yaşlanın

bukadar mı güzel anlatılır yani ama sende şansslı olanlardansn belli çok mutlu bi evliliğin var rabbim bozmasn bi yastıkta dolu dolu yaşayp yaşlanın

iyi dileklerin için çok teşekkürler inşallah tüm evlilikler bir yastıkta ömür boyu sürsün

Evet canım bu sene biticek okul sonra askerlik iş güç para biriktirme derken 3 yıl var en az 3 yıl bitti 3 yıl var tam ortasında gibi oldu.

valla biz bekleyemedik eşimle 1. yılımızı doldurduğumuzda evlendik ben 19 eşimde 20 yaşlarındaydık tabi sonra eşim askere gitti 1.5 yıl yolunu gözledim hasretle o dönemde eşimin ailesinin yanında kaldım 3 ayda bir ya eşim geldi ya ben gittim ziyarete tezkeresini alıp döndükten sonrada ikimizde işe girdik ayrı eve çıktık ve beraberce çalışıp evimizin tüm ihtiyaçlarını kendimiz aldık

şimdi ben 25 eşimde 26 yaşında çok şükür mutlu bir evliliğimiz ama her yönden şanslı olamıyor insan ne yazık ki evliliğimizin tek eksiği bir bebek ALLAH nasip eder inşallah bizede anne baba olmayı şuan tek dileğimiz bu rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah

cok uzuldum gercekten söylediklerinde cok haklısınz.. inşallah en yakın zamand ilişkiniz yoluna girer .. farklı işlerde calısmaya baslayabilireniz sorun düzelir gibime geliyor.. sabırlı olun lütfen..

evliligin güzel yani....

sirf ona ve bana ait bi dünyanin varligi
ona baktigimda "bu muhtesem adam sadece benim" diyebilmek
ait oldugum yeri bilmek
onunla yastik savasi yapmak
koynuna uzanip o mis kokusunu icime cekerek güzel bi ask filmi izlemek
onun elinden kahve icmek
mutfakta yemek yaparken cocuklar gibi eglenmek
yine her zaman ki gibi kabus görüp uykumdan sicradigimda beni simsiki sarmasi
korku filmi izledigimizde benim ötlek biri oldugumu bildigindan wcye kdr bana eslik edip, kapinin önünde beklemesi
beni en cirkin, en huysuz, en cekilmez halimle bile seven biri oldugunu bilmenin verdigi huzur.

evlilik cok muhtesem birsey...

cok uzuldum gercekten söylediklerinde cok haklısınz.. inşallah en yakın zamand ilişkiniz yoluna girer .. farklı işlerde calısmaya baslayabilireniz sorun düzelir gibime geliyor.. sabırlı olun lütfen..

Yazdıklarımı beğenmenle birlikte bu konuya cevap yazdığımı hatırladım ve yazdıklarımı tekrar okudum :)
Ne kadar değişiyor insan süre kısa bile olsa.Eğer merak ettiysen şimdiki durumumuzu anlatayım :)
Canım bunları yazdığımdan bu yana ki süre içinde ikimiz de olgunlaştık,işimizin ilişkimize iyiden iyiye zarar verdiğini anladık ve toparlandık.Artık ikimiz de daha sabırlı,daha anlayışlıyız.Birilerine bırakamazdık dükkanı mesela artık bırakıyoruz.Gezme fırsatları yine normal bir çiftin ki kadar olamasa da olanları da kaçırmıyoruz asla.Her şeyin boş olduğunu ve hayattaki en kıymetli şeyin sevgimiz olduğunu bir kez daha anladık.Kısacası şu an çok daha iyiyiz.
Farklı yerlerde çalışma konusuna gelince o maalesef imkansız.
O zaman buraya eleman almamız gerekir ki o da masraf demek.Ama seneye inşallah başka yerde bir dükkan daha açacağız o zaman her şey bambaşka olacak inşallah.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Bazen nankörlük ediyor muşum gibi geliyor.İnsanların ne sorunları var en azından birbirimizi bu kadar sevdiğimize mutlu olmalıyım.Zaten yoksa hayatta bunun altından kalkamazdık.

Yeni evleneceklere tek sözüm : sakın internet cafe açmayın :84::84::84:

İnşallah siz de en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

cnm benim gibi hödük kocaları olanlar ne yapsın :2:ama senin adına sevindim okueken gçzlerim doldu hep bende böyle bir evliilk hayal ettim ve canımın içide öyleydi sonra ben onu kaybettim ve bu hödük kocalar hatalar zincirim başladı ve artık hiç umudum yok aşka ,sevgiye oysa canımın içide senin eşin gibiydi....içimi acıttın cnm ve bu saatte bunları yazdığıma göre benim hödük kocam evde yok

Bu konuyu açtığımda sırf merak etmiştim ve sonra buradakilere de söz verdim evlendiğimde mutlaka ilk deneyimlerden yola çıkarak paylaşıcam..

* Havuzdan çıktığınızda onunda titremesine rağmen önce seni kurutmaya çalışması
* işten eve gelir gelmez üstünü değiştirip bana yardım etmek istemesi,
* Evin içinde bile ayrı kalmamak istemesi
* Her daim sevdiğini belli etmesi... çok doğru seçim yaptığımı1 kez daha onaylıyor...

arkadaşlar maşallah ne güzel evlilikleriniz var. Allah hepimize mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin... nazar değmesin.. bende evlenmek istiyorum .... AMİNNN

çok aşığım bir o kadar da hasret deliler gibi severek evlendik. 3 yıl flört ettik aileler destek olacak gibi değildi maddi olarak bu 3 yıl içinde eşyalarımızı aldık borç ödedik altınlarımızı aldık. aldık diyorum ama beni çalıştırmak istemedi halende istemiyor tanıştığımızda çalışıyordum iş ciddileşince ilk iş beni çıkardı işten:) evlendik 3,5 yıl bir aradaydık rüya gibiydi. evimiz kiraydı küçücüktü eşyalarımız en hesaplısındandı arkadaşımın gelinliğini giydim nikahım oldu davetiyem en ucuzu nikah şekerim en hesaplısıydı ama bir kuruş borcumuz yoktu:) tamamı 70 metrekare sobalı evimizde en mutlu günlerimiz geçti:) ilk geceden hamile kaldım bulantılarım aşermelerim herşeyi benle yaşadı işyerinde yemekte çıkan meyveyi cebinde bana getirirdi:) herzaman her konuda önce ben geldim onun için hamdolsun:) 3,5 yılda iki kızımız oldu:) küçük kızım 6 aylıkken çalıştığı şirketin işleri bitti kazakistana gitmek durumunda kaldı onu yollarken nasıl ağladığımı bilemezsiniz. evliliğimde 1 defa olsun 1 hafta sonu yada 1 saat arkadaşımla görüşeceğim veya şuraya gideceğim deyip beni yalnız bıraktığını hatırlamıyorum. kışları yatak odasına geçemezdik malum ev sobalı kanepede yatardık:) beni göğsünde uyuturdu başımı ne ara yastığa koyardı hiç bilmiyorum gözümü açardım sabah olmuş:) ve gitti.... 5 yıl oldu... ilk zamanlar nefes alamazdım şimdiyse izne gelişleri bayram izin dönüşleri matem. ona iki kız doğurdum onlar benden daha aşık ona:) hasretle yol gözlüyoruz. giderken çıkardığı tshirt ü günlerce yıkamıyorum kokusuna doyarım belki diye. dokunduğu bir eşya bile kıymetli gözümde ben onu baktığı yerden bile kıskanıyorum onsuz 1 saniye duramazken ne çare kader yollarımızı ayırdı. hala ülkemizde bir iş bulamadı. o kadar fedakar o kadar dört dörtlük o kadar sevgi dolu şefkat merhamet dolu ki anlatamam buraya yazsam saatler sürer. tek tesellim uzakta da olsa beni seven biri var bunu biliyorum benimde kalbim onun için çarpıyor. dualar ediyorum rabbime atama bekliyorum çünkü özel sektörde çalışmama izin vermiyor ancak devlet dairesinde çalışabilirsin dedi. eğer atanırsam o da kesin dönüş yapacak inşallah tek hayalim bu. ben onun bu eve hergün gelmesini istiyorum. sabah çıksın akşam dönsün istiyorum. kocalarınızın kıymetini bilin. onlara ne kadar kızsanızda gözünüzde karartmayın ve güzel yönlerini mutlu anılarınızı düşünün. son olarak da ben garibe dua edin atanabileyim ve kavuşalım hayırlısıyla inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…