Evliligimle ile ilgili sorunlarim var

ymrelda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
49
5
1
28
Ben 19 yasindayim. 10 aylik evliyim ama esimle hic anlasamiyoruz. Oda 25 yasinda aslina koru korune asik olarak evlenmesemde severek isteyerek evlendim. Ama oturup 5 dk konusamiyoruz bile tabiri caizse mal gibi asosyal resmen ve cok ilgisiz surekli tartisiyoruz insan gibi karsima aliyorum bak uzuluyorum diyorum skntimi dile getiriyorum hic bisey demiyor ozaman bosanalim diyorum susuyor yine ailesi cok kotu yetistirmis sen otur evde anana bak biz sana bakcaz diye ozguveni duygularini hep bastirmislar ben evlendikten sonra ogrendim bukadar oldugunu aileside zaten bana karsi dolduruyor ben yokmusum evli degilmisiz gibi davraniyorlar 1 aydir ailesiylede konusmuyorum esim hep ailesini savunuyo neyin ne oldugunu gormuyo ama artik cok yoruldum daha 19 yasindayim ve bunaldim bosanmak istiyorum ama kararsizim bosanirsam kendi ayaklarimin ustunde durmak zorundayim esimle hic bir sekilde konusup anlasamiyoruz en ufak konusmamiz tartismaya donuyor ne yapicam bilmiyorum

Cok zor sartlarda bu yasima geldim annem babam ayri ve annemin 2. Evliligi yas ilerledikce rahatsiz oluyosun o evden kurtulmak icin evleniyorsun ayni andada okuyorum pisman olsanda nafile tabi

Cok erken evlenmissiniz. Evlenmeden once konusmaktan bile aciz biri oldugunu nasil anlamadiniz? Severek isteyerek evlendiyseniz, illaki gorustunuz, konustunuz. Az cok tanimis olmaniz lazimdi. Sizinle iletisim kurmuyor olmasi asosyal oldugunu gostermez elbette ama cevresiylede boyleyse cok sıkıntılı bir durum. Bence bu yasta bu sorunlari cekmenize degmez. Boşanmak daha hayirli olabilir. Daha cok gencsiniz. Bugun sinava girseniz, 24, 25 yasinda bir universite mezunu olursunuz.

Hamile degilim spiralle korunuyorum. Evlenmeden once ailesiyle evde tek kaldiginda aile iliskilerini durumun boyle oldugunu nerden bilebilirdim ki tabiki sevgiliydik konustuk gorustuk ama her konusmamizda ailesi yoktu

Okulda olman gereken zamanda evlenmeseydin iyiymiş.Noktasız,paragrafsız yazmazdın en azından yazını, ben de kör olmazdım.Sen de ayak üstünde durma yollarını öğreniyor olurdun da neyse..
Fake misin değil misin bilemem,o yaşta evlenmek erkek için de kötü kadın için olduğu kadar.
Evde annesine bakmak zorunda olan kocan mı?? Çalışmadan....Çelişkili cümleler...normalde aileler erkek çocuğuna çalışsın diye baskı yapar ,bunlar evde anasına baksın diye mi yapıyor??
Allah Allahh mantıksız geldi her cümle..

Yeni üye oluncada insan şüpheye düşüyor

Fake misin ne demek zevk icin durumunu anlatip oneri isteyen gormedim. Ayrica ailesi zaman normal bir aile degil olsaydi biz bu durumda olmazdik. Babasi acik acik ben oglumun calismasina izin vermedim otur evde annene sahip cik dedim diyor annesininde saglik sorunu yok .

Kendinehas, bende noktalama işaretleri kullanmayı elbette ki biliyorum.! Bilgisayar programcılığı okuyorum.. Aşşağılamak için mi yazıyorsunuz.

Fake olup uyduruk konu açan biz çok gördük değil mi deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.
Yeni üyesin, hemen konu açmışsın ve mantıksız cümleler,başka seçenek gelmiyor bdv hanımlarının aklına

Ayrıca insanlar hiç bir zaman hata yapamazlar mı ? Ben hiç anlamadım durumu sabaha kadar ne yapacağımı düşünüp internette bu formu görüp birde başkalarına danışmak suç galiba ?

Kendinehas, bende noktalama işaretleri kullanmayı elbette ki biliyorum.! Bilgisayar programcılığı okuyorum.. Aşşağılamak için mi yazıyorsunuz.
Sabah sabah lutfen polemik yaratmayin. Neden sizi asagilasin. Sadece seni bu konuda uyarmis. Nokta falan olmayinca, insan anlayamiyor herseyi. Bir nefeste yazmissiniz. Siz hemen boyle tartismaya girerseniz, zaten herkes konunuzun sahte oldugunu dusunur.

Siz her forum açana başkalarıda yaptı diye yargısız infaz mı yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…