Yeni üye oluncada insan şüpheye düşüyorOkulda olman gereken zamanda evlenmeseydin iyiymiş.Noktasız,paragrafsız yazmazdın en azından yazını, ben de kör olmazdım.Sen de ayak üstünde durma yollarını öğreniyor olurdun da neyse..
Fake misin değil misin bilemem,o yaşta evlenmek erkek için de kötü kadın için olduğu kadar.
Evde annesine bakmak zorunda olan kocan mı?? Çalışmadan....Çelişkili cümleler...normalde aileler erkek çocuğuna çalışsın diye baskı yapar ,bunlar evde anasına baksın diye mi yapıyor??
Allah Allahh mantıksız geldi her cümle..
Fake olup uyduruk konu açan biz çok gördük değil miFake misin ne demek zevk icin durumunu anlatip oneri isteyen gormedim. Ayrica ailesi zaman normal bir aile degil olsaydi biz bu durumda olmazdik. Babasi acik acik ben oglumun calismasina izin vermedim otur evde annene sahip cik dedim diyor annesininde saglik sorunu yok .
Bende yazarken de yi ayırman gerektiğini neden bilmiyorsun? Aşşağılamak ne demek aşağılamak dururken?Kendinehas, bende noktalama işaretleri kullanmayı elbette ki biliyorum.! Bilgisayar programcılığı okuyorum.. Aşşağılamak için mi yazıyorsunuz.
Zaten kızmasına gerek yok ki.Kazen fake hesapları IP hesabından bulup deşifre ediyorFake olup uyduruk konu açan biz çok gördük değil mideynepnaz
Yeni üyesin, hemen konu açmışsın ve mantıksız cümleler,başka seçenek gelmiyor bdv hanımlarının aklına
Sabah sabah lutfen polemik yaratmayin. Neden sizi asagilasin. Sadece seni bu konuda uyarmis. Nokta falan olmayinca, insan anlayamiyor herseyi. Bir nefeste yazmissiniz. Siz hemen boyle tartismaya girerseniz, zaten herkes konunuzun sahte oldugunu dusunur.Kendinehas, bende noktalama işaretleri kullanmayı elbette ki biliyorum.! Bilgisayar programcılığı okuyorum.. Aşşağılamak için mi yazıyorsunuz.
Teşekkür ediyorum.Sabah sabah lutfen polemik yaratmayin. Neden sizi asagilasin. Sadece seni bu konuda uyarmis. Nokta falan olmayinca, insan anlayamiyor herseyi. Bir nefeste yazmissiniz. Siz hemen boyle tartismaya girerseniz, zaten herkes konunuzun sahte oldugunu dusunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?