Merhabalar, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliligimle alakali sikintilarim var.
- Konu Sahibi duyguyd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #evlilikproblemleri
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.738
- 1
- 21.328
- 268
- 11 Şubat 2023
- 9.738
- 1
- 21.328
- 268
Siz de kv kadar tuhafsiniz yangından mal kaçırır gibi ailenle bile tanışmadan koştur koştur neyin evlenmesi ?Merhabalar, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi.
- 30 Mayıs 2015
- 4.791
- 11.155
- 208
- 33
Yani düğünsüz tanımadan ailesi tenezül edip ailenle tanışmadan olan işten ne bekliyordun ki böyle olacağını düşünmedinMerhabalar, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi.
- 18 Ağustos 2024
- 350
- 603
- 18
Hangi konuda denk olmadığınızı düşünüyorsunuz ? Sorununuz hakkında pek içerik yazmamışsınız.Merhabalar, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi.
Kayınvalide yalancı bana iftira atıyor yada eşim az maaş çalışmama müsade etmiyor vs gibi?
- 17 Şubat 2015
- 7.866
- 21.077
- 348
Ben birikimi olan bu zamana kadar biseyler yapmis biriyim. Karsimdaki insan bu yasina kadar sadece annesine para vermis birisi. Esya bile desteksiz alamayacak birisi. Evlenirken annesi babasi Boyle demedi ailesine gideriz herseyi yapariz dedi.Hangi konuda denk olmadığınızı düşünüyorsunuz ? Sorununuz hakkında pek içerik yazmamışsınız.
Kayınvalide yalancı bana iftira atıyor yada eşim az maaş çalışmama müsade etmiyor vs gibi?
Tamam şuan sorun ne? Size para mı vermiyor annesine mı veriyor?Siz evlilik öncesi bilgi veriyorsunuz şuan ki sorununuzu yazmamışsınız?Ben birikimi olan bu zamana kadar biseyler yapmis biriyim. Karsimdaki insan bu yasina kadar sadece annesine para vermis birisi. Esya bile desteksiz alamayacak birisi. Evlenirken annesi babasi Boyle demedi ailesine gideriz herseyi yapariz dedi.
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.018
- 48
İmza atana kadar ailen nerde die sormamışlar ama imza atmak zorunda değildiniz nikah için . Son dakikaya kadar basbas bağırmışlar biz bi halta yaramayız bu ailede insanlık sıfır die . Kocanıza imza attınız evet tamam bu cevabı verebılırsınız de şimdi onuda istemıyorsunuzBen birikimi olan bu zamana kadar biseyler yapmis biriyim. Karsimdaki insan bu yasina kadar sadece annesine para vermis birisi. Esya bile desteksiz alamayacak birisi. Evlenirken annesi babasi Boyle demedi ailesine gideriz herseyi yapariz dedi.
- 25 Aralık 2020
- 5.124
- 18.805
- 198
- 41
sorunun ne olduğunu anlatmış değilsiniz kiMerhabalar, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi.
tanışmadılar diyorsunuz -ki bence de tanışmaları en azından bir iki gelip gitmek lazım, ha sonra kimse kimseye karışmasın
e deseydiniz annen baban gelsin, gitsin 1-2 kez birşeyler olsun, sonra evlenelim. bunu diyecek olan sizsiniz. tanışılmamış isteme de olmamış sanırım düğün de olmamış
e bunlar olmadan evlenmem deseydiniz? böyle şeyleri ekrekler zaten -genelde- kadın tarafı istiyor diye yapıyor.
neyse tanışmadılarsa tanışmasınlar, evlenmişsiniz siz birbirinizle geçineceksiniz.
asgari ücrettten az fazla aldığını evlenene kadar fark etmediniz mi?
hangi konuda denk değilsiniz? evleninceye kadar aklınız neredeydi de şimdi ne sorun oldu...
ay böyle kabız konular açmıyor musunuz gece gece...
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.018
- 48
Çocuğu onlara vermıceksınız hafendi eşinizle size ait bir parça olacakCocuk dusunen biriyim. Fakat Boyle sorunlu bir aileye torun vermek de istemiyorum. Annesinin iki evi var birinde oturuyoruz. Ordan bile cikarmak istiyor. Cok vicdansiz bir Anne malesef. Ama cocuk da istiyorum ne yapacam bilmiyorumm
- 27 Ekim 2024
- 63
- 70
- 3
Böyle olacağını hiç düşünmedim demişsiniz ama ne olacağını düşündünüz ki? Aileler sıkı fıkı olmak zorunda değil ama oğlum, kızım kiminle hayat kuracak diye tanışılır zaten. Maaş miktarını önceden bilmiyor muydunuz? Başka uyuşmadığınız konular nedir? Eşiniz sizin ailenize karşı nasıl davranıyor? Eve tek maaş girdiği hâlde sizden kısıp kendi ailesine mi veriyor vs. pek ayrıntı yazmamışsınız.Merhabalar, esimle tanisip cok kisa zaman da evlendim. Dugun yapmadik. Ailesi ailemle hic tanismadi. Esimin ailesi taki felan zaten takmadi. Esim bekarken parasini annesine vermis fakat hic yardim bile etmedi. Bunlar neyse diyorum maddiyata . Fakat esimin annesi yalanci para ya Tapan bir kadin . Evime zaten hic gelmedi. Ailemle tanismadi. Gerci kadin kendi annesiyle de konusmuyor. Esim de asgari ucretten biraz fazla aliyor istanbul gibi bir yerde. Boyle olacagini inanin hic dusunmedim bile. Boyle bir aileye cocukta yapmak istemiyorum. Esim kotu birisi degil abdestli namazli guzel ahlakli. Ama iste denk degilmisiz sanirim. Ailemle bile tanisilmadi kadin eve bile misafir istemeyen tuhaf birisi.
- 27 Ağustos 2022
- 4.626
- 7.798
- 88
Annesinde hersey var yalan Dolan iftira ahlaksiz bir kadin malesef bu kadar da kotu birisini hic gormemistim. Evine misafir kimseyi asla istemez. Suan oturdugum evden cikarmak icin ugrasir. Allah korkusu olmayan herseyi yapar.Hangi konuda denk olmadığınızı düşünüyorsunuz ? Sorununuz hakkında pek içerik yazmamışsınız.
- 18 Şubat 2018
- 12.141
- 2
- 54.384
- 598
- 44
Esim cok iyi birisi. Fakat ailede cok onemliymis.Hangi konuda denk olmadığınızı düşünüyorsunuz ? Sorununuz hakkında pek içerik yazmamışsınız.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.