evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

Bu yazdiginizdan sonra harekete gecmek icin gec bile kaldiginizi dusunuyorum

ya yemin ediyorum, ben bi de buna anlam veremem "acıyorum kıza". ne acıyon ya, sen kendine acı önce, sonra evdeki karına. samimi arkadaşımın eşi de işyerinden bi kızla aynı durumdaydı ve o da acıyorum, çirkin,zavallı,arkadaşı olmayan bi kız,abisi yok babası yok,acıyorum deyip duruyormuş.en son pis kokular iyice yayılınca arkadaşım resti çekti bunlar konuşmayı öyle bıraktılar. ya arkadaşım, sakın kendini ezdirme. empatı yapmasını sağla. madem sen de çalışıyorsun,eşine tamam ben de işyerinden bi erkekle iş için bu kadar sık konuşayım, tatilde bile onu arayayım fln de. bakalım ne olcak

bence asla seni haketmiyor. öyle bir koca sen, istemediğn sürece görüşmesin, o kızla sonuçta babasının kızı değil ya bide biliyor üzüldüğünü niye böyle yapıyorki,sende son restini çek ya,ben yo o evliliğimiz bitiyo.r senin dünyadan haberin yokde hakında hayırlııs olsun

eşinin kızla masumane bir ilişkisinin olmadığı ortada.bence doğru kararı verdin hakkında hayırlısı olsun

eşinin kızla masumane bir ilişkisinin olmadığı ortada.bence doğru kararı verdin hakkında hayırlısı olsun

Bu yazdiginizdan sonra harekete gecmek icin gec bile kaldiginizi dusunuyorum

evet bi şansı daha asla haketmiyor..işe gitti ve bu saat oldu beni hala aramadı..o ofiste daha mutlu bence..

benim eşiminde sebebi bu anladığınız gibi.babası yokmuş geç,inemiyolarmış çok güçlü bi kızmış helal olsunmuş filan..ben acıncak halde değilim diyemi el tersiyle itiliyorum acaba..okadarmı güçsüz gözüküorum kocamın gözünde acaba? msleğim işim çevrem eğitimim ve en önemlisi evliliğim acınacak durumda olandan daha değerli değil demekki..

evet etmiyor..rest çekmeyede gerek yok ya o ya ben dersem açık kapıyı tekrar kullanabilir..onu çekecek gücüm yok o yoluna ben yoluma..

bu hikayeyle çok sık karşılaşmaya başladım. daha geçen yaz bir kız arkadaşım ve 5 yıllık sevgilisi bu nedenle ayrıldılar. hala arkadaşıma ayrılmakla doğru karar verdiğini söylüyorum size de aynı şeyi söyleyeceğim.

eşiniz ayrılmak istediğinizi öğrenince ağlayacak yalvaracak yeri gelecek çirkefleşecek hiç birine kulak asmayın. güçlü olun zor bir süreç sizi bekliyor ama sonunda üstünüzden yük kalkmış gibi rahatlayacağınıza inanıyorum. allah yardımcınız olsun, her ne olursa olsun sakinliğinizi yitirmeyin kontrolünüzü kaybetmeyin, umarım her şey çok daha iyi olur bundan sonra.

Bende evliliğimin ilk aylarında buna benzer olaylar yaşadım ama üstünde durmak istemiyorum. Yani seni çok iyi anlıyorum. Sen bu durumdan işkillenmişsen ve istemiyorum o kızla görüşmeni diyorsan herşey bitmiştir. İnat eder gibi, senin olmadığın ortamlarda konuşmakta neyin nesi? Ben evliliklerin bitirilmesinden önce belli bir müddet ayrı yaşamaları kanaatindeyim. Baktın ayrı yaşamak birşey farkettirmiyor o zaman boşanma gerçekleştirilebilir. Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı.

çok tşk ederim cnmmm..keşke bekarken böyle biri olsaydı ama değildi ozaman farketseydim bencilliğini sorumsuzluğunu asla evlenmezdim..duygusal davranan biri değilim ben aşkımdan ölsem evlenmezdim ama anlayamadım yada böyle biri değildi..benmi sebbep oldum diyorum bazen ?ama ne yaptımki ne bi hatam olduda böyle bencil sorumsuz bi eş yarattım diyorum ..yok ben kendimde bunu hakedecek bişi bulamıorum..belkide aşık odlu o kıza..evliliğini ve beni ihmale vurduğu için böle biri oldu ..bu ihtimali yakıiştıramıorum ama daha güçlü bi ihtimal değilmi?

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..Ama bir adam karısı istiyo diye değişmiyo emin ol.bak benim başımdan geçeni de anlatıyım sana.Sabah birlikte işe gidiyoruz ben 8 de iş başı yapıyorum o 9 da.telefonu çaldı şirketten bir kız arıyo aaa beni niye uyandırmadın falan diyo eşimde unuttum ya falan şakalaşıyorlar telefonda bilmem ne!! tabi ben kıyameti kopardım sen niye uyandıracakmışsın kızı ya dedim alarmı yok m yada evinde kimse yok mu uyandırsın dedim.işte ben 1 saat erken gidiyorum o da erken geliyo sabahları çorba içiyoruz o yüzden bilmem ne!! her zaman derdim iş arkadaşlarınla araya mesafeni koy..! çünkü çok üzülerek söylüyorum ama hemcinslerimde çok fena artık evli bekar farketmiyo onlar için..Bunlar bende birikti birikti ve 7 ay önce patlak verdi ve 5 ay önce de boşandık..Buradaki arkadaşlar bilir çok acı çektim hala çekiyorum ama günün birinde iyiki diyeceğime inanıyorum artık..Sende net bir karar vermeden harekete geçme canım..boşanma çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez.Yollar,hayatlarınız ayrılıyor hiç kolay değil..Ama değilmesini bekleme benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın sadece

biz sürekli ayrı kalıyoruz cnm.iş seyahatlerimiz oluyor kısa sürelide olsa ayrı kalıyoruz.en son bensiz yapamayacağını söylemişti iş seyahati dönüşü bana..ne oldu? ne değişti? ben elinin altında olayım çocuk doğurayım ama o bildiği doğrulardan vazgeçmesin..bunu istiyor..beni pasifleştirip elimi kolumu bağlayıp(çocukla) kendi hayatına devam etmek....pabuç bırakırmıyım ben ona..

simdi tepkilerden korkuyorum.bir sürü neden soruları?aile meclisi?çevre?memleket?akrabalar?tlf lar offfffff hiç takatim yok biran önce çıksın hayatımdan bambaşka çevrem bambaşka hayatım olsun istiyorum..

canım senin çocuğun varmı? hemen boşanabildinmi? buarada elbette çok üzüldüm ama güçlü olmanı da takdir ettim..

Öyle bambaşka hayat, bambaşka çevre olmuyor rosechine.. Hayat hep tekrarlarla oluşuyor.
Sadece her yeni bir başlangıçta heyecan oluyor, sonrası hep aynı.
Sorunların adı değişiyor hepsi bu.
...

Bu kadar çabuk vazgeçmeyin eğer karşılıklı sevgi varsa ve eşinizin karakterine güveniyorsanız.
Bunun bir mücadele yolu olmalı.

Son düzenleme:
yazılarınızın bir çogunu okudum peki eşiniz ögrendimi ona dava actıgınızı nasıl karşıladı bunu.çok zor bbir durumdasınız allahım yardımcınız olsun

aşk olduğunu sanmam, erkekler uzun süreli ilişkilerde karısını/sevgilisini cepte görüyor. evde yemeği yapan, kendini bekleyen biri var ve bu rutin onlarda özgürlüklerinin kısıtlandığı hissini uyandırıyor. sanırım komşunun tavuğunun kaz görünme durumu da var. yani siz karısı olmasanız sevgili adayı olsanız diğer kadın yerine sizi tercih edecekken -ki etmiş de zaten- şu durumda dışarıdaki kadınlar daha cazip geliyor. ben ilişkisi olduğunu sanmıyorum. kendince atraksiyon yaratmış heyecanlanıyor belki ilgisi de olabilir evet bunun ilişki ve aşk boyutunda olduğunu düşünmüyorum.

siz tavrınızı koymuşsunuz buna rağmen evinden yuvasından karısından olma pahasına o kadınla hala görüşüyorsa canı cehenneme bence. kendinizde eksik kusur aramayın çünkü olduğunu sanmam, en azından bu konuda. tamamen kocanızın psikolojisiyle ilgili bu yaşadıklarınız.

Son düzenleme:
Ben esinin bosanmaya onay verecegini hic sanmiyorum.

Erkekler evlerindeki duzenin bozulmasini istemiyor. Bir de aliskanlik var tabi.

Kesinlikle ortaligi ayaga kaldiracak ve acilarin kadinliyla aralarinda hicbir sey olmadigini tekrarlayacaktir.

sevgi hissetmiyorum çünkü bitirdi.gram sevgi aşk ona karsı başka bişi de olsa hissetmiyorum..eve gelmesini istemiyorum hatta..karakteri derseniz asla güvencim kalmadı..o değilmi bu karakterle hata yapıp kul köle olan bana çok da değil kısa zaman önce..

yazılarınızın bir çogunu okudum peki eşiniz ögrendimi ona dava actıgınızı nasıl karşıladı bunu.çok zor bbir durumdasınız allahım yardımcınız olsun

hayır söylemedim..bu akşam söyleyecem cnm..

görüşüyor..görüştü..yuvasından da benden de olmak üzere..kendi olayı boşanacak boyutta göremiyor o yüzden şuan bukadar rahat..ama akşam aklı başına dank edecek...tşkler canım buarada

Ben esinin bosanmaya onay verecegini hic sanmiyorum.

Erkekler evlerindeki duzenin bozulmasini istemiyor. Bir de aliskanlik var tabi.

Kesinlikle ortaligi ayaga kaldiracak ve acilarin kadinliyla aralarinda hicbir sey olmadigini tekrarlayacaktir.

bende sanmıyorum çünkü haketmediğini düşünüo laflarımı bile nerde kaldıki boşanmayı kabule decek sindircek..ama ben kararlıyım.gerekirse işimden izin alıp memleketime ailemin yanına gidicem ..oturduğum evden bile taşnmak niyetindeyim..istediği kadar inkar etsin kapımda paspas olsa istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…