• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

çocuk için bana şart koşan adam baskı yapan adam o günkü kavgamızda çocuk filan haketmediğimi paranoyak olduğumu bile söyledi..gülsemmi ağlasammı bilemiyorum..gece su içmeye diye kalktığımda bile balkonda gecenin 3 ünde konuşulan işmiydi normalmiydi de ben paranoya oldum?

Bu yazdiginizdan sonra harekete gecmek icin gec bile kaldiginizi dusunuyorum

kızın konusunu açınca ki bunu çok açmadım açmıyorum..hemen onu savunuyor öyle biri değil ailesi şöyle durumları şöyle diye anlatıp duruyor.zaten sürkli acıdğından bahsediyor yani eşim çok acıyan merhametli bi tipmiş acınacak duruma kendi düşmüş duygusal davranarak ..hey allahım politikasına bak adamın yaaa..acısanda ölsende bitsende ben istemiyorum ya rahatsız oluyorum bunun daha başka açıklaması başka bi nedeni olurmu kızı hayatından çıkarmak için..haksızmıyım allah aşkına

ya yemin ediyorum, ben bi de buna anlam veremem "acıyorum kıza". ne acıyon ya, sen kendine acı önce, sonra evdeki karına. samimi arkadaşımın eşi de işyerinden bi kızla aynı durumdaydı ve o da acıyorum, çirkin,zavallı,arkadaşı olmayan bi kız,abisi yok babası yok,acıyorum deyip duruyormuş.en son pis kokular iyice yayılınca arkadaşım resti çekti bunlar konuşmayı öyle bıraktılar. ya arkadaşım, sakın kendini ezdirme. empatı yapmasını sağla. madem sen de çalışıyorsun,eşine tamam ben de işyerinden bi erkekle iş için bu kadar sık konuşayım, tatilde bile onu arayayım fln de. bakalım ne olcak

bence asla seni haketmiyor. öyle bir koca sen, istemediğn sürece görüşmesin, o kızla sonuçta babasının kızı değil ya bide biliyor üzüldüğünü niye böyle yapıyorki,sende son restini çek ya,ben yo o evliliğimiz bitiyo.r senin dünyadan haberin yokde hakında hayırlııs olsun

eşinin kızla masumane bir ilişkisinin olmadığı ortada.bence doğru kararı verdin hakkında hayırlısı olsun

eşinin kızla masumane bir ilişkisinin olmadığı ortada.bence doğru kararı verdin hakkında hayırlısı olsun

bana sevdiklerim sevmediklerim diyene kadar eşinizle oturup konuşsanız daha güzel olurdu.bu laf hiç olmadı..konuşmdığımı ne biliosunuz?

diğer başlıklarını da özellikle okudum . bi bayan bi erkek sinema deyince iki sevgili bi de eş diye anladım.ayrıca face sohbeti de olmuş.kızın eşinize kurları.kız hakkında olumsuz şeylerde varmış.ben sadece evdeki eş durumuna odaklanmıştım.açıkcası aklıma sinema olayı kötü gelmemişti.beni niye götürmedi diye sinirlendiniz zannetmiştim.meğer yalan söylemiş toplantıdayım diye.vs vs olaylar

çok üzgünüm seni incittiğim için kusura bakma lütfen olur mu ?

özelden üzüntümü dile getirmektense buradan dile getirmeyi uygun gördüm.

inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur.

Bu yazdiginizdan sonra harekete gecmek icin gec bile kaldiginizi dusunuyorum

evet bi şansı daha asla haketmiyor..işe gitti ve bu saat oldu beni hala aramadı..o ofiste daha mutlu bence..

ya yemin ediyorum, ben bi de buna anlam veremem "acıyorum kıza". ne acıyon ya, sen kendine acı önce, sonra evdeki karına. samimi arkadaşımın eşi de işyerinden bi kızla aynı durumdaydı ve o da acıyorum, çirkin,zavallı,arkadaşı olmayan bi kız,abisi yok babası yok,acıyorum deyip duruyormuş.en son pis kokular iyice yayılınca arkadaşım resti çekti bunlar konuşmayı öyle bıraktılar. ya arkadaşım, sakın kendini ezdirme. empatı yapmasını sağla. madem sen de çalışıyorsun,eşine tamam ben de işyerinden bi erkekle iş için bu kadar sık konuşayım, tatilde bile onu arayayım fln de. bakalım ne olcak

benim eşiminde sebebi bu anladığınız gibi.babası yokmuş geç,inemiyolarmış çok güçlü bi kızmış helal olsunmuş filan..ben acıncak halde değilim diyemi el tersiyle itiliyorum acaba..okadarmı güçsüz gözüküorum kocamın gözünde acaba? msleğim işim çevrem eğitimim ve en önemlisi evliliğim acınacak durumda olandan daha değerli değil demekki..

bence asla seni haketmiyor. öyle bir koca sen, istemediğn sürece görüşmesin, o kızla sonuçta babasının kızı değil ya bide biliyor üzüldüğünü niye böyle yapıyorki,sende son restini çek ya,ben yo o evliliğimiz bitiyo.r senin dünyadan haberin yokde hakında hayırlııs olsun

evet etmiyor..rest çekmeyede gerek yok ya o ya ben dersem açık kapıyı tekrar kullanabilir..onu çekecek gücüm yok o yoluna ben yoluma..

bana sevdiklerim sevmediklerim diyene kadar eşinizle oturup konuşsanız daha güzel olurdu.bu laf hiç olmadı..konuşmdığımı ne biliosunuz?

diğer başlıklarını da özellikle okudum . bi bayan bi erkek sinema deyince iki sevgili bi de eş diye anladım.ayrıca face sohbeti de olmuş.kızın eşinize kurları.kız hakkında olumsuz şeylerde varmış.ben sadece evdeki eş durumuna odaklanmıştım.açıkcası aklıma sinema olayı kötü gelmemişti.beni niye götürmedi diye sinirlendiniz zannetmiştim.meğer yalan söylemiş toplantıdayım diye.vs vs olaylar

çok üzgünüm seni incittiğim için kusura bakma lütfen olur mu ?

özelden üzüntümü dile getirmektense buradan dile getirmeyi uygun gördüm.

inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur.

teşşekürler..hiç önemli değil.konumda oldunuz araştırdınız zahmet ettiniz neticede..çok tşk ederim..

Eski konundan hatirliyorum, Rosechine ne kadar guclu bir kadin demistim, yanilmamisim...
Allah yardimcin olsun arkadasim. Insallah cokkkkk daha mutlu olursun.

umarım hep böyle olurum arkadaşım tşk ederim..

bu hikayeyle çok sık karşılaşmaya başladım. daha geçen yaz bir kız arkadaşım ve 5 yıllık sevgilisi bu nedenle ayrıldılar. hala arkadaşıma ayrılmakla doğru karar verdiğini söylüyorum size de aynı şeyi söyleyeceğim.

eşiniz ayrılmak istediğinizi öğrenince ağlayacak yalvaracak yeri gelecek çirkefleşecek hiç birine kulak asmayın. güçlü olun zor bir süreç sizi bekliyor ama sonunda üstünüzden yük kalkmış gibi rahatlayacağınıza inanıyorum. allah yardımcınız olsun, her ne olursa olsun sakinliğinizi yitirmeyin kontrolünüzü kaybetmeyin, umarım her şey çok daha iyi olur bundan sonra.

Bende evliliğimin ilk aylarında buna benzer olaylar yaşadım ama üstünde durmak istemiyorum. Yani seni çok iyi anlıyorum. Sen bu durumdan işkillenmişsen ve istemiyorum o kızla görüşmeni diyorsan herşey bitmiştir. İnat eder gibi, senin olmadığın ortamlarda konuşmakta neyin nesi? Ben evliliklerin bitirilmesinden önce belli bir müddet ayrı yaşamaları kanaatindeyim. Baktın ayrı yaşamak birşey farkettirmiyor o zaman boşanma gerçekleştirilebilir. Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı.:50:

bu hikayeyle çok sık karşılaşmaya başladım. daha geçen yaz bir kız arkadaşım ve 5 yıllık sevgilisi bu nedenle ayrıldılar. hala arkadaşıma ayrılmakla doğru karar verdiğini söylüyorum size de aynı şeyi söyleyeceğim.

eşiniz ayrılmak istediğinizi öğrenince ağlayacak yalvaracak yeri gelecek çirkefleşecek hiç birine kulak asmayın. güçlü olun zor bir süreç sizi bekliyor ama sonunda üstünüzden yük kalkmış gibi rahatlayacağınıza inanıyorum. allah yardımcınız olsun, her ne olursa olsun sakinliğinizi yitirmeyin kontrolünüzü kaybetmeyin, umarım her şey çok daha iyi olur bundan sonra.

çok tşk ederim cnmmm..keşke bekarken böyle biri olsaydı ama değildi ozaman farketseydim bencilliğini sorumsuzluğunu asla evlenmezdim..duygusal davranan biri değilim ben aşkımdan ölsem evlenmezdim ama anlayamadım yada böyle biri değildi..benmi sebbep oldum diyorum bazen ?ama ne yaptımki ne bi hatam olduda böyle bencil sorumsuz bi eş yarattım diyorum ..yok ben kendimde bunu hakedecek bişi bulamıorum..belkide aşık odlu o kıza..evliliğini ve beni ihmale vurduğu için böle biri oldu ..bu ihtimali yakıiştıramıorum ama daha güçlü bi ihtimal değilmi?

iyi giden sadece 1-2 ayımız oldu sinema krizimizden sonra..zaten çoğunluğu iş seyahatlariyle geçti.1,5 aydan sonra özüne döndü zaten hatta ne özü tam bi odun oldu..zaten özünde de bencil biriydi odunluğuda eklenince katlanılmayacak hal aldı bu..ama hiç sözünün arkasında durmadı adam!olamadı..

gelelim yaşadıklarıma..eski konumu bilmeyenler için özet geçmeliyim sanrıım yoksa beni topa tutarsınız :) eşimle severek mücadele ederek kendi imkanlarımızla evlendik ikimizinde işi mesleği yerinde..ama eşim benim çalışmamı tasvip etmeyen ,sürekli çocuk isteyen bir koca türü..bu istekleri çoğu zaman kavgaya döndü hatta.eksi konumdada var..eşimin bana attığı en büyük kazık bugünlerimize gelmemeize neden olan olay;bana iş yemeği olduğunu söyleip iş yerinde ki biri bayan biri erkek(bekar) arkadaşıyla sinemaya gitmesi ve benim tahminlerim sonucu olayın ortaya çıkması..kopan ipler,boşanma aşaması,affetme süreci filan..bana okadar çok yalvarmıştı okadar çok mahçup ifades,i taşıdıki 1 hafta boyunca,sizlerin desteğiyle de herkez bi şansı hakeder düşüncesiyle ona o hakkı verdim..ama hiç güvenemedim ,hiç eskisi kadar canım kadar sevemedim ona..meğer güven ne kadar öenmliymiş evliliklerde..allah kimseyi bu duygudan eksik etmesin..

eşimin iş yerindeki kızı epey analiz edip araştırmıştım ve kimseden tek iiyi duyum almamıştım.hekez çok tehlikeli,daha önceki işinden patronun karısı tarafından kovuldu,evli erkeklere askıntı bi tip diye bi sürü laf duydum ..eşime ya sen ayrılcaksın yada o diye baksı yapmıştım ama kızın zaten taşınacağını haizran gibi kendi çıkacağını söyledi ..sustum..haziran ayı geçeli 1 ay olcak hala orda..

geçen zaman zarfı içinde sanki hiçbişey olmamış,evl,liğimizi bitirecek sebep o kız değilmiş gibi herşey normale döndü..gene kızın ismi geçiodu günlük anlattığı olaylarda..hiç takmadım ..haftasonu eşimle yemeğe,alışverişe çıktığımız zaman 2-3 sefer denk geldim.ben mağazada kıyafet bakarken o kapının önünde telde konuşuyodu kim dedim dosdoğru kıızn ismini verdi hayırdır dedim ya bugün bi dosya gelicekmiş biyerden geldimi diye aradm dedi ee diğer arkadaşını ara deyince de gerilmeler,savunmalar bişi olsa onu ararmıyım diye zırvalamalar filan..eşimle 5 gün fırsatımız varken egeye kaçalım dedik 4 gün bi otelde tatil yaptık en güneşlenirken o sahilde yürüodu filan gene teliyle konuştuğunu gördüm o gelince çaktrmadan teline baktım gene onu aramış ..sordum işler nasıl diye merak ettiğimden dedi ufak çaplı sert çıktım ama gene sustum..tatil dönüşü ben 2 günlüğüne adıyamana gittim iş için çok samimi arkadaşıyla beraber kaldılar arkadaşının eşi döndüğümde bana aklı hep sendeydi arayıp durdu seni dedi ama oysa beni bi kez aramıştı o akşam..en son olay ise;geçtiğimiz cumartesi yaşandı..ev işlerini bitirp uzandım uyuyakalmışım kapı sesine uyandım ama komşum zile basmadı kapıyı tıklattı eşim bunu duymadı..salona geçtim tv nin sesi epey açık kendi telle konuşuyor..kim dedim parmağıyla sus işareti yaptı kapdıktan sonra o dimi dedim ama bu kez çok sinirlendim evet o ama bugün çok önemli bi toplantı vardı sonuçlaını merak ettiğim için aradım dedi.seni artık dinlemiyorum bu kaçıncı oldu hep ben yokken arıyosun ndan rahatsız olduğumu evliliğimizin kopma noktası olduğunu ne çabuk unuttun deidm..bunları biliorum zaten bişi olsa konuşmaya devam etmemki dedi.etmeyeceksin istemiyorum karın istemiyor bundan daha önmeli bi neden olurmu ya dedim ama bağırdım bu kez..biranda o da deliye döndü ..lanet olsun bişi yapsamda haketsem keşke..bıktım triplerinden beni kuzuya çevirmek mi amacın tasma mı takacaksın boynuma yeter artık çok sıktın beni lanet olsun böyle evliliğe dedi..inanamadım su üstüne çıktı adam sanki boynuz takan elin adamlarınla konuşan benmişim gibi ben suçlu oldum..üstüme yürüdü üstelik..ne yapıosun iyimiisn sen bu neyin öfkesi hem suçlu hem güçlü dedim?dayanamıyorum dedi abajur bardak fırlattı attı ve çıktı gitti.gece 2de geldi sanki ortada hiçbişi yok yemek yemeyecekmiyiz dedi benim tabi gözlerim şiş..hepten delirdim nasıl bukadar rahatsın git ne yersen ye bu kadar nasıl dengesiz oldun sen dedim.yemek yedi ve yattı ertesi günde hiçbişe yokmuş gibi bana espiriyle karısık laflar atıp işe gittii..

eski okul arkadaşım avukat..ona gittim içimi döktüm..bana dava açmasını söyledim..çarşamba-perşembe gibi dava açacak..ve bundan hala haberi yok..sadece kendimden kurtarcam seni bukadar şikyetçi olduğunu bilmiyordum dedim..içimi dökecek kimsem yoktu patlayacak gibiydim annemi aradım ağlayarak anlattım kadın kahroldu babanada anlatalım çıkıp gelelim alalım seni dedi..hayır dedim çünkü eşimin dengesizliklerine güvenmiyorum kalkıp babama ters bişi söyler olay çıkartır babam zaten hasta..dayanamzdım ben buna..okadar çareiszimki..hersey nasıl da iyiydi güzeldi..ağzımızın tadı yoktan yere kaçtı..ona sorsan herseyin sebebi benim ..nedensiz kıçkançlıklarla herseyi berbat eden kavga canlısı dırdırcı bi eşim ben..ama o dört dörtlük..

çalıştığım için akşam evde bile kıçımın üstüne oturamıyorum..yemek ütü filan bayağı zaman alıyor.kendisi sofraya tek çatal koyup,yatağını düzelten hatta çıkardıklarını kili sepetine atmaya tenezzül eden bi zat değildir..sohbeti yoktur ama at yarışı veya borsayla ilgili konu açarsan sabaha kadar konuşur..ideallerimiz,planlarımız,aylık gidelrler konusunda konu açılınca sen iadre ediyosun ne kadarsa vereyim der kapatır konuyu..akşam belki bi dizi izlemek istersin mümkün değildir o hangi kanalı izlemek isterse o akişam o program izlenecektir..kendi çevresi ve sülalesinden biri gelince pervane olur benim çevrem akrabam arkadaşlarım gelince ağzını bıçak açmaz oturduğu yerde kalır gene tv kumandasını alır eline keyfine bakar..benciillikleri saymakla bitmez..üstüne bide "o kız" takıntısı ben yoruldum artık ve boşanıyorum..çok yara alıcam ama en azından evliliğimi devam ettirdiğim kadar değil biliyorum..bana yardm edin..boğazım düğüm düğüm..

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..Ama bir adam karısı istiyo diye değişmiyo emin ol.bak benim başımdan geçeni de anlatıyım sana.Sabah birlikte işe gidiyoruz ben 8 de iş başı yapıyorum o 9 da.telefonu çaldı şirketten bir kız arıyo aaa beni niye uyandırmadın falan diyo eşimde unuttum ya falan şakalaşıyorlar telefonda bilmem ne!! tabi ben kıyameti kopardım sen niye uyandıracakmışsın kızı ya dedim alarmı yok m yada evinde kimse yok mu uyandırsın dedim.işte ben 1 saat erken gidiyorum o da erken geliyo sabahları çorba içiyoruz o yüzden bilmem ne!! her zaman derdim iş arkadaşlarınla araya mesafeni koy..! çünkü çok üzülerek söylüyorum ama hemcinslerimde çok fena artık evli bekar farketmiyo onlar için..Bunlar bende birikti birikti ve 7 ay önce patlak verdi ve 5 ay önce de boşandık..Buradaki arkadaşlar bilir çok acı çektim hala çekiyorum ama günün birinde iyiki diyeceğime inanıyorum artık..Sende net bir karar vermeden harekete geçme canım..boşanma çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez.Yollar,hayatlarınız ayrılıyor hiç kolay değil..Ama değilmesini bekleme benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın sadece :(

Bende evliliğimin ilk aylarında buna benzer olaylar yaşadım ama üstünde durmak istemiyorum. Yani seni çok iyi anlıyorum. Sen bu durumdan işkillenmişsen ve istemiyorum o kızla görüşmeni diyorsan herşey bitmiştir. İnat eder gibi, senin olmadığın ortamlarda konuşmakta neyin nesi? Ben evliliklerin bitirilmesinden önce belli bir müddet ayrı yaşamaları kanaatindeyim. Baktın ayrı yaşamak birşey farkettirmiyor o zaman boşanma gerçekleştirilebilir. Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı.:50:

biz sürekli ayrı kalıyoruz cnm.iş seyahatlerimiz oluyor kısa sürelide olsa ayrı kalıyoruz.en son bensiz yapamayacağını söylemişti iş seyahati dönüşü bana..ne oldu? ne değişti? ben elinin altında olayım çocuk doğurayım ama o bildiği doğrulardan vazgeçmesin..bunu istiyor..beni pasifleştirip elimi kolumu bağlayıp(çocukla) kendi hayatına devam etmek....pabuç bırakırmıyım ben ona..

simdi tepkilerden korkuyorum.bir sürü neden soruları?aile meclisi?çevre?memleket?akrabalar?tlf lar offfffff hiç takatim yok biran önce çıksın hayatımdan bambaşka çevrem bambaşka hayatım olsun istiyorum..

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki..Ama bir adam karısı istiyo diye değişmiyo emin ol.bak benim başımdan geçeni de anlatıyım sana.Sabah birlikte işe gidiyoruz ben 8 de iş başı yapıyorum o 9 da.telefonu çaldı şirketten bir kız arıyo aaa beni niye uyandırmadın falan diyo eşimde unuttum ya falan şakalaşıyorlar telefonda bilmem ne!! tabi ben kıyameti kopardım sen niye uyandıracakmışsın kızı ya dedim alarmı yok m yada evinde kimse yok mu uyandırsın dedim.işte ben 1 saat erken gidiyorum o da erken geliyo sabahları çorba içiyoruz o yüzden bilmem ne!! her zaman derdim iş arkadaşlarınla araya mesafeni koy..! çünkü çok üzülerek söylüyorum ama hemcinslerimde çok fena artık evli bekar farketmiyo onlar için..Bunlar bende birikti birikti ve 7 ay önce patlak verdi ve 5 ay önce de boşandık..Buradaki arkadaşlar bilir çok acı çektim hala çekiyorum ama günün birinde iyiki diyeceğime inanıyorum artık..Sende net bir karar vermeden harekete geçme canım..boşanma çok zorlu bir süreç yaşamayan bilemez.Yollar,hayatlarınız ayrılıyor hiç kolay değil..Ama değilmesini bekleme benim gibi hayal kırıklığı yaşarsın sadece :(

canım senin çocuğun varmı? hemen boşanabildinmi? buarada elbette çok üzüldüm ama güçlü olmanı da takdir ettim..

biz sürekli ayrı kalıyoruz cnm.iş seyahatlerimiz oluyor kısa sürelide olsa ayrı kalıyoruz.en son bensiz yapamayacağını söylemişti iş seyahati dönüşü bana..ne oldu? ne değişti? ben elinin altında olayım çocuk doğurayım ama o bildiği doğrulardan vazgeçmesin..bunu istiyor..beni pasifleştirip elimi kolumu bağlayıp(çocukla) kendi hayatına devam etmek....pabuç bırakırmıyım ben ona..

simdi tepkilerden korkuyorum.bir sürü neden soruları?aile meclisi?çevre?memleket?akrabalar?tlf lar offfffff hiç takatim yok biran önce çıksın hayatımdan bambaşka çevrem bambaşka hayatım olsun istiyorum..

Öyle bambaşka hayat, bambaşka çevre olmuyor rosechine.. Hayat hep tekrarlarla oluşuyor.
Sadece her yeni bir başlangıçta heyecan oluyor, sonrası hep aynı.
Sorunların adı değişiyor hepsi bu.
...

Bu kadar çabuk vazgeçmeyin eğer karşılıklı sevgi varsa ve eşinizin karakterine güveniyorsanız.
Bunun bir mücadele yolu olmalı.

Son düzenleme:
yazılarınızın bir çogunu okudum peki eşiniz ögrendimi ona dava actıgınızı nasıl karşıladı bunu.çok zor bbir durumdasınız allahım yardımcınız olsun

çok tşk ederim cnmmm..keşke bekarken böyle biri olsaydı ama değildi ozaman farketseydim bencilliğini sorumsuzluğunu asla evlenmezdim..duygusal davranan biri değilim ben aşkımdan ölsem evlenmezdim ama anlayamadım yada böyle biri değildi..benmi sebbep oldum diyorum bazen ?ama ne yaptımki ne bi hatam olduda böyle bencil sorumsuz bi eş yarattım diyorum ..yok ben kendimde bunu hakedecek bişi bulamıorum..belkide aşık odlu o kıza..evliliğini ve beni ihmale vurduğu için böle biri oldu ..bu ihtimali yakıiştıramıorum ama daha güçlü bi ihtimal değilmi?

aşk olduğunu sanmam, erkekler uzun süreli ilişkilerde karısını/sevgilisini cepte görüyor. evde yemeği yapan, kendini bekleyen biri var ve bu rutin onlarda özgürlüklerinin kısıtlandığı hissini uyandırıyor. sanırım komşunun tavuğunun kaz görünme durumu da var. yani siz karısı olmasanız sevgili adayı olsanız diğer kadın yerine sizi tercih edecekken -ki etmiş de zaten- şu durumda dışarıdaki kadınlar daha cazip geliyor. ben ilişkisi olduğunu sanmıyorum. kendince atraksiyon yaratmış heyecanlanıyor belki ilgisi de olabilir evet bunun ilişki ve aşk boyutunda olduğunu düşünmüyorum.

siz tavrınızı koymuşsunuz buna rağmen evinden yuvasından karısından olma pahasına o kadınla hala görüşüyorsa canı cehenneme bence. kendinizde eksik kusur aramayın çünkü olduğunu sanmam, en azından bu konuda. tamamen kocanızın psikolojisiyle ilgili bu yaşadıklarınız.

Son düzenleme:
Ben esinin bosanmaya onay verecegini hic sanmiyorum.

Erkekler evlerindeki duzenin bozulmasini istemiyor. Bir de aliskanlik var tabi.

Kesinlikle ortaligi ayaga kaldiracak ve acilarin kadinliyla aralarinda hicbir sey olmadigini tekrarlayacaktir.

Öyle bambaşka hayat, bambaşka çevre olmuyor rosechine.. Hayat hep tekrarlarla oluşuyor.
Sadece her yeni bir başlangıçta heyecan oluyor, sonrası hep aynı.
Sorunların adı değişiyor hepsi bu.
...

Bu kadar çabuk vazgeçmeyin eğer karşılıklı sevgi varsa ve eşinizin karakterine güveniyorsanız.
Bunun bir mücadele yolu olmalı.

sevgi hissetmiyorum çünkü bitirdi.gram sevgi aşk ona karsı başka bişi de olsa hissetmiyorum..eve gelmesini istemiyorum hatta..karakteri derseniz asla güvencim kalmadı..o değilmi bu karakterle hata yapıp kul köle olan bana çok da değil kısa zaman önce..

yazılarınızın bir çogunu okudum peki eşiniz ögrendimi ona dava actıgınızı nasıl karşıladı bunu.çok zor bbir durumdasınız allahım yardımcınız olsun

hayır söylemedim..bu akşam söyleyecem cnm..

aşk olduğunu sanmam, erkekler uzun süreli ilişkilerde karısını/sevgilisini cepte görüyor. evde yemeği yapan, kendini bekleyen biri var ve bu rutin onlarda özgürlüklerinin kısıtlandığı hissini uyandırıyor. sanırım komşunun tavuğunun kaz görünme tavuğu da var. yani siz karısı olmasanız sevgili adayı olsanız diğer kadın yerine sizi tercih edecekken -ki etmiş de zaten- şu durumda dışarıdaki kadınlar daha cazip geliyor. ben ilişkisi olduğunu sanmıyorum. kendince atraksiyon yaratmış heyecanlanıyor belki ilgisi de olabilir evet bunun ilişki ve aşk boyutunda olduğunu düşünmüyorum.

siz tavrınızı koymuşsunuz buna rağmen evinden yuvasından karısından olma pahasına o kadınla hala görüşüyorsa canı cehenneme bence. kendinizde eksik kusur aramayın çünkü olduğunu sanmam, en azından bu konuda. tamamen kocanızın psikolojisiyle ilgili bu yaşadıklarınız.

görüşüyor..görüştü..yuvasından da benden de olmak üzere..kendi olayı boşanacak boyutta göremiyor o yüzden şuan bukadar rahat..ama akşam aklı başına dank edecek...tşkler canım buarada

Ben esinin bosanmaya onay verecegini hic sanmiyorum.

Erkekler evlerindeki duzenin bozulmasini istemiyor. Bir de aliskanlik var tabi.

Kesinlikle ortaligi ayaga kaldiracak ve acilarin kadinliyla aralarinda hicbir sey olmadigini tekrarlayacaktir.

bende sanmıyorum çünkü haketmediğini düşünüo laflarımı bile nerde kaldıki boşanmayı kabule decek sindircek..ama ben kararlıyım.gerekirse işimden izin alıp memleketime ailemin yanına gidicem ..oturduğum evden bile taşnmak niyetindeyim..istediği kadar inkar etsin kapımda paspas olsa istemiyorum..

Back