• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğimiz kurtulmadı ve boşanıyoruzz..

doğru bir karar vermişsiniz.Allah yardımcınız olsun..hiçbişeyin kanıtına ihtiyacınız yok aldatma sadece gözle görmekle olmuyo,kadınlar anlar herşeyi.....zaten sorumsuz,bencil biriyle ömür çürütmeye değmez....en azından şunu anlamalıydı eşim benim konuşmamı görüşmemi istemediğim biriyle ısrarla yakınlaşsaydı ne yapardım??? işte bunu dahiş düşünmeyen bencil biri...şan verme asla..ona harcayacağın zamanla kendini yeniden toparlarsın..yeni bir hayata başlarsın...herkes layığını bulur inşallah

Sakin ol sakın boşanma davasını açma elin beş para etmez kadınına herşeyi bırakma tamam bencil olabilir sende bencil ol evlilte ben merkezli yaşa madem çok çektin adam da çektir klasik türk kadını rolünü oyna yemeğini yap işine git kavga çıkarma o çıkarmadıkça hiçbirşeye karışma bakaılm ondan boşanalım lafı gelecek mi sen sakına boşanma derim ben :42:

Son düzenleme:
valla bazen gerçekten çekilmez kadını oynamak gerekiyor bencede, sen çalışıyorsan eve bi katkın olmasın at bankaya, tüm yük ve sorumluluklarla karşı karşıya kalınca bakalım başka kadınları düşünmeye vakti olacakmı
hep kendini paralayan, her yükü çeken kadın malesef, erkeğin yanına kar kalıyor herşey

Son düzenleme:
anlattıklarınıza anlam veremedim..erkeğin yaptığı türk erkelği normal oluyor kadının yaptıkları görev oluyor..peygamberimizin bi hadiisini hatırlatırım ..ev işi bulaşık ütü kadınlarınızın görevi değil size ikramıdır diye..üstelik hep anlayış benmi göstericem ..o sevio diye hep onla at yarışımı konuşucam ya benim sevdiklerim ? sevmediklerim? sevemdiğklerim için geldiğimiz nokta bu ne olacak? çok yapıcısınız biliorum ama nerdeysse haksız çıkardınız beni..

estağfurullah ama haydaaa ben yorum yapıyorum ne demek haksız çıkardınız ?????bende bayanım hemcinsimi gereksiz bir neden yüzünden yerden yere vuracak kadar kalitesiz değilim.ben açık açık haksızsın demesini de bilirim.geçmiş yorumlarıma bi bakın isterseniz.

-ben size göreviniz demedim.islami bilgileri çok iyi bilirim

-her bayanın yaşadığı şeyler son bölümü o yüzden ekledim.

-bana sevdiklerim sevmediklerim diyene kadar eşinizle oturup konuşsanız daha güzel olurdu.

-elbette yapıcı olacağım kalkıp sana " afferrim kız boşa bu densizi hiç bir erkek ikinci şansı haketmez bunların hepsi beş para etmez "deyip hayatını ve bedenini paylaştığın erkeği sana aşşağılama lüksüm yok.

şunu da bilin geride bıraktıklarınız gelecekden farksız olmicak.

Allah hakkınızda hayırlısını versin.inşallah herşey gönlünüzce olur

bana sevdiklerim sevmediklerim diyene kadar eşinizle oturup konuşsanız daha güzel olurdu.bu laf hiç olmadı..konuşmdığımı ne biliosunuz?

İstemediğim halde ve bizi boşanmanın eşiğine getiren bir kızı sürekli arayan bir eş için iyi niyet besleyemezdim ben şayet..

Çünkü ortada hoş olmayan şeylerin yaşanmasına sebebiyet veren bir kızdı bu..Aramazsa ölür mü ? Ölmez..Ama işte dedimya işin içinde isterse masumane şeyler olsun yine de Arama ! diye direttiğin kızı arayan bir eşe yapılacak en güzel şeyi yapmışsınız..Laftan anlamıyor belliki

evt anlamıyor anlamadı..

Allah yardımcın olsun ve aldığın karardan utandırmasın.

amin canım..

Böyle kadınları gerçekten anlamıyorum, evli bir erkek tatilde, akşam vs. işle ilgili arıyor, soruyor; bunu sürekli kılıyor. Elbette tatildeyken veya önemli birşey olduğunda kız ya da erkek iş arkadaşınız sizi arar, bilgi alır. Ama bu sürekli ve olur olmazsa, sonuçta koca şirketin genel müdürü değilseniz anlamsız. Bunu nasıl kabul ediyorlar anlamıyorum. Erkeklerde hemen ilgi görünce gevşiyor, sinir oluyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun işşallah; sizi hak ediyorsa gereken şeyleri yapsın; sizi mutsuz edecekse de kendi yoluna gitsin...

kendi yoluna gider umarım..

Yazdıklarınızda, tepkilerinizde kesinlikle haklısınız. Eşinizin tatilde bile o kadını araması, üstelik sizin yanınızda aramaması insanı çileden çıkarır.
Fakat keşke ailenize söylemeseydiniz şimdilik. İşler sizin kontrolunuzden çıkabilir.
...
Erkeklerdeki acıma-koruma hissi insanı çileden çıkarıyor.

doğru bir karar vermişsiniz.Allah yardımcınız olsun..hiçbişeyin kanıtına ihtiyacınız yok aldatma sadece gözle görmekle olmuyo,kadınlar anlar herşeyi.....zaten sorumsuz,bencil biriyle ömür çürütmeye değmez....en azından şunu anlamalıydı eşim benim konuşmamı görüşmemi istemediğim biriyle ısrarla yakınlaşsaydı ne yapardım??? işte bunu dahiş düşünmeyen bencil biri...şan verme asla..ona harcayacağın zamanla kendini yeniden toparlarsın..yeni bir hayata başlarsın...herkes layığını bulur inşallah

ikinci şansı haketmiyor..empati yapmasınıda söyledim bi çok örnek veiryor saçma sapan ..yok ben yolda iş arkadaşıma slm vermişim de markette konuşmuşumda filan ..hatta bekarlık hayatım dan örnek veriyor..ya çıldırtıyo beni okadar farklı yönlere çekio ki olayı kendini savunmak için kafam karışıyor zaten olayı kapatıyorum..çok farklı yaa belki şuan anlatamıyorum ama ..kendimi kullanılmış hissediyorum..

valla bazen gerçekten çekilmez kadını oynamak gerekiyor bencede, sen çalışıyorsan eve bi katkın olmasın at bankaya, tüm yük ve sorumluluklarla karşı karşıya kalınca bakalım başka kadınları düşünmeye vakti olacakmı
hep kendini paralayan, her yükü çeken kadın malesef, erkeğin yanına kar kalıyor herşey

evet çok yordu beni bu evlilik..evlilikte aklımda kalanlar ; koşturmacam,yemek telaşım ,onu mutlu etme çabalarm..ben ne için evlendim ozaman ..afedersiniz ama sexsizde yaşabilridim ..ben ailemin evindeki anlayışı huzuru özledim..burda onun onda birini göremedim..

anlattıklarınızdan izlenimlerim ; esiniz sizi gercek anlamda haketmiyor.

deneme süreci vermissiniz tatile bile cıkmıssınız.ama beyfendi ! tatilde yürüyüs yaparken onu arıyor. siz uyuyorsunuz onu arıyor.

bayanların hisleri kuvvetlidir. iş konusması olmadıgını düsünüyorum. ayrıca evliligi kurtarmak icin cabalarken onun yine pişkin pişkin birsey yokmus gibi devam etmesi hos degil..

:19::19::19:

en doğru karar bence bu asamada. hayatınızı zindan etmenin anlamı yok. sizinki can değil mi ..

sonsuza kadar kendi aşım kendi başım yaşamak istiyorum..özgür sorunsuz mutlu..ailem bana yeter huzuru güveniaile sohbetini özledim..

Yazdıklarınızda, tepkilerinizde kesinlikle haklısınız. Eşinizin tatilde bile o kadını araması, üstelik sizin yanınızda aramaması insanı çileden çıkarır.
Fakat keşke ailenize söylemeseydiniz şimdilik. İşler sizin kontrolunuzden çıkabilir.
...
Erkeklerdeki acıma-koruma hissi insanı çileden çıkarıyor.

okadar kavgamız tartışmamız oldu..hiçbirini yansıtmadım..geçen sefer boşanma aşamasına geldiğimiz olay dahil..hele babama asla kıyamam belki uykusu kaçar beni düşünür sağlığı bozulur diye hep hersey gülistanlık konuşurum eşimi över dururum..zaten bu kez boşanmayı duyunca çok şaşırcak bu adam hani kusursuzdu diye..ama bu kez dayanamadım annemle konuşmak istedim okadar çok ağlıodum ki.bitek o teselli edebilirdi beni..yatıştırdı öğütler verdide kendime geldim yoksa fevri davranıp başka şeylerde yapabilirdim yada kavgayı dahada büyütebiirdim..

çocuk için bana şart koşan adam baskı yapan adam o günkü kavgamızda çocuk filan haketmediğimi paranoyak olduğumu bile söyledi..gülsemmi ağlasammı bilemiyorum..gece su içmeye diye kalktığımda bile balkonda gecenin 3 ünde konuşulan işmiydi normalmiydi de ben paranoya oldum?

Alınan karar gayet yerinde . .
Sürekli bunları düşünerek acabalarla keşkelerle bir evlilik zor yürürdü zaten
Bu ayrılık şimdi olmasaydı çocuğunuz olduğu zaman psikolojikmen çok daha zor olucaktı .
Allah yolunuzu açık etsin. İnşALLAH

okadar kavgamız tartışmamız oldu..hiçbirini yansıtmadım..geçen sefer boşanma aşamasına geldiğimiz olay dahil..hele babama asla kıyamam belki uykusu kaçar beni düşünür sağlığı bozulur diye hep hersey gülistanlık konuşurum eşimi över dururum..zaten bu kez boşanmayı duyunca çok şaşırcak bu adam hani kusursuzdu diye..ama bu kez dayanamadım annemle konuşmak istedim okadar çok ağlıodum ki.bitek o teselli edebilirdi beni..yatıştırdı öğütler verdide kendime geldim yoksa fevri davranıp başka şeylerde yapabilirdim yada kavgayı dahada büyütebiirdim..

Bu yönden düşünmemiştim; aileniz-anneniz olumlu yaklaşmış yıkıcı değil yapıcı olmuş.

Biliyorum, bunu uzaktan teklif etmek kolayda bir evlilik terapistine gitseniz olmaz mı ?
Bu öfkeyle eşinize teklif edemiyorsanız bile siz gidip biraz fikir alsanız, rahatlasanız ?

çocuk için bana şart koşan adam baskı yapan adam o günkü kavgamızda çocuk filan haketmediğimi paranoyak olduğumu bile söyledi..gülsemmi ağlasammı bilemiyorum..gece su içmeye diye kalktığımda bile balkonda gecenin 3 ünde konuşulan işmiydi normalmiydi de ben paranoya oldum?

Üretimden imalattan falan bahsetmiyorlardı herhalde? Bu rahatlığı neredenalıyor bu adamlar, bizden değildir herhalde, rahatlıklarındandır.

hemen boşanmak yerine onu biraz süründürmeye ne dersin :)
yanii onu hiç takmıyor gibi sallamıyor gibi görmezden geliyor gibi davran hatta kendine yeni kıyafetler al süslen öyle gez evde
ne kavga tartışmaya bile girme bakalım ne yapacak
yemek yapma ev işi yapma bak nasıl yola gelir
baktın yola gelmiyor mu o zaman aç davanı

sizin evliliğinizde güven kalmamış en iyisi boşanmak böyle durumda hamile kalmamak en doğrusu

Yaptığınız paranoyaklık değil,içiniz rahat olsun.Yaşadıklarınız karşısında hangi kadın olsa sizin tepkilerinizi verirdi.

Benim eşimin ilk evlendiğimiz zaman çalıştığı firmada laubali bir sekreter vardı.Birgün eşimi aradım sekreter bağladı odasında yokmuş eşim.Sonra içeri bağırmaya başladı ''Bülent(eşimin iş arkadaşı) ,Serkan ordamı ?Eşi arıyor'' diye.Telefonu kapattığım gibi şirkete gittim.İş arkadaşlarınıza siz isimleriyle mi hitap ediyorsunuz diye kavga ettim eşimle.Kendinin hanım dediğini ama kızın herkese ısrarla ismiyle hitap ettiğini söyledi.Ve madem bu kadar rahatsız oldun şikayet ederim dedi,ve genel müdür ertesi gün kızı işten çıkarttı.

Sizin eşiniz malesef aile huzurunuzu öncelikli tutmuyor ve akıllanmazsa(umarım akıllanır) verdiğiniz kararda haklısınız.

evliliklerin bitmesinden ya da boşanmadan yana biri değilim ama konuyu okurken ohh be dedim,kendini bilen,kendine sahip çıkan,eşinin kölesi gibi görmeyen kadınlarımız da varmış! dik duruşunuzdan ve kararlılığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Allah yardımcınız olsun.

Alınan karar gayet yerinde . .
Sürekli bunları düşünerek acabalarla keşkelerle bir evlilik zor yürürdü zaten
Bu ayrılık şimdi olmasaydı çocuğunuz olduğu zaman psikolojikmen çok daha zor olucaktı .
Allah yolunuzu açık etsin. İnşALLAH

hergün şükrediyorum çocuğum yok diye..tşkler..

Bu yönden düşünmemiştim; aileniz-anneniz olumlu yaklaşmış yıkıcı değil yapıcı olmuş.

Biliyorum, bunu uzaktan teklif etmek kolayda bir evlilik terapistine gitseniz olmaz mı ?
Bu öfkeyle eşinize teklif edemiyorsanız bile siz gidip biraz fikir alsanız, rahatlasanız ?

terapiste gideyim tamam belki düşüncelerim değişcek rahatlayacam ama sorun benmiyimki?eşim değişmedikten sonra hatasını kabul etmedikten sonra kaç kez daha terapistlik olcam ben..onun değişmesi lazım benim deil..

Üretimden imalattan falan bahsetmiyorlardı herhalde? Bu rahatlığı neredenalıyor bu adamlar, bizden değildir herhalde, rahatlıklarındandır.

çok şımardı affedilince beni hep bağışlayıcı sandı sanırım..beni kendine kökütük aşık sanıo hala ..bukadar şeye katlanıp evlendiğim için beni boşamaz havalarında..

hemen boşanmak yerine onu biraz süründürmeye ne dersin :)
yanii onu hiç takmıyor gibi sallamıyor gibi görmezden geliyor gibi davran hatta kendine yeni kıyafetler al süslen öyle gez evde
ne kavga tartışmaya bile girme bakalım ne yapacak
yemek yapma ev işi yapma bak nasıl yola gelir
baktın yola gelmiyor mu o zaman aç davanı

değmez..kararlıyım ben..yola gelse nolcak..dengesizliği bencilliği onun kişiliği..

Yaptığınız paranoyaklık değil,içiniz rahat olsun.Yaşadıklarınız karşısında hangi kadın olsa sizin tepkilerinizi verirdi.

Benim eşimin ilk evlendiğimiz zaman çalıştığı firmada laubali bir sekreter vardı.Birgün eşimi aradım sekreter bağladı odasında yokmuş eşim.Sonra içeri bağırmaya başladı ''Bülent(eşimin iş arkadaşı) ,Serkan ordamı ?Eşi arıyor'' diye.Telefonu kapattığım gibi şirkete gittim.İş arkadaşlarınıza siz isimleriyle mi hitap ediyorsunuz diye kavga ettim eşimle.Kendinin hanım dediğini ama kızın herkese ısrarla ismiyle hitap ettiğini söyledi.Ve madem bu kadar rahatsız oldun şikayet ederim dedi,ve genel müdür ertesi gün kızı işten çıkarttı.

Sizin eşiniz malesef aile huzurunuzu öncelikli tutmuyor ve akıllanmazsa(umarım akıllanır) verdiğiniz kararda haklısınız.

eşim tam aksine gittikçe hayatımıza sokar oldu..bu benim için evliliğini feda etmek demek..boşanmak benim için tek çözüm..ben nie ugraşayım daha kurtarmak için ki?adam tüm gayretiyle yıkmak için ugraşıo..

evliliklerin bitmesinden ya da boşanmadan yana biri değilim ama konuyu okurken ohh be dedim,kendini bilen,kendine sahip çıkan,eşinin kölesi gibi görmeyen kadınlarımız da varmış! dik duruşunuzdan ve kararlılığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Allah yardımcınız olsun.

tşk ederim canım..onsuz geleceğimin parlaklığından eminim ben..

terapiste gideyim tamam belki düşüncelerim değişcek rahatlayacam ama sorun benmiyimki?eşim değişmedikten sonra hatasını kabul etmedikten sonra kaç kez daha terapistlik olcam ben..onun değişmesi lazım benim deil...

Haklısınız. Değişmek için değil bu durum karşısında nasıl davranmanız gerektiği, eşinizi nasıl değiştireceğinizi bilecek bir kaç yol edinirsiniz.
En azından bundan sonrası için biraz rahat bir ruh haliyle hareket edersiniz.

Eski konundan hatirliyorum, Rosechine ne kadar guclu bir kadin demistim, yanilmamisim...
Allah yardimcin olsun arkadasim. Insallah cokkkkk daha mutlu olursun.

Back