canım eşin kızla telefon görüşmelerine iş için diyor..inanmadım hiç...sen hemennn online işlemlerden tel.arama kayıtlarını alsana son3 ayın veriyolar işine yarar...çünkü bu kızla arasında bişiler varsa eğer ozaman mesaj falanda atıyodur zaten mesajlaşma varsa bunu da iş için diye açıklayamaz...ne yani işle ilgili mi mesaj yazdım diicek.mesela gecenin yarısında atılan bi mesaj bişey yakalasan en azından boşanırkende gözün arkada kalmadan boşanırsın emin olursun yani sinir oluyorum şu evli adamlara yapışan sülükleri duydukça. ve de onlar uğruna bir yuvanın yıkılıyor olmasına...
kk erkeklerinin yeni modası da "dertleşiyordum" .
sadece bu kızdan dolayı değil sanırım geçmişte yaşadığın diğer olaylarında birikimi sonucu en sonunda patlamışsın.
kesin kararını vermediysen biraz uzaklaş tatile çık.
enine boyuna iyice düşün.
eşinle de konuş.
o senin ciddiyetinin, seni ne kadar üzdüğünün farkında değil galiba.
seni kaybetme korkusunu hissettir bakalım nasıl davranacak.
canım eşin kızla telefon görüşmelerine iş için diyor..inanmadım hiç...sen hemennn online işlemlerden tel.arama kayıtlarını alsana son3 ayın veriyolar işine yarar...çünkü bu kızla arasında bişiler varsa eğer ozaman mesaj falanda atıyodur zaten mesajlaşma varsa bunu da iş için diye açıklayamaz...ne yani işle ilgili mi mesaj yazdım diicek.mesela gecenin yarısında atılan bi mesaj bişey yakalasan en azından boşanırkende gözün arkada kalmadan boşanırsın emin olursun yani sinir oluyorum şu evli adamlara yapışan sülükleri duydukça. ve de onlar uğruna bir yuvanın yıkılıyor olmasına...
Ben de diger konunuzu hatirladim.
Hatta sinema olayindan sonra esiniz bayagi bir pervane olmustu etrafinizda, biz de sevinmistik.
Diyecegim o ki, dava actiginizi duydugunda sanirim ikna etmek icin yine tutusacak hatta amuda falan kalkacak.
Sizin icin hayirlisi olsun. Sizi de esinizi de tanimiyorum ama siz ondan daha ustunsunuz gibi geldi bana.
çalıştığım için akşam evde bile kıçımın üstüne oturamıyorum..yemek ütü filan bayağı zaman alıyor.kendisi sofraya tek çatal koyup,yatağını düzelten hatta çıkardıklarını kili sepetine atmaya tenezzül eden bi zat değildir..sohbeti yoktur ama at yarışı veya borsayla ilgili konu açarsan sabaha kadar konuşur..ideallerimiz,planlarımız,aylık gidelrler konusunda konu açılınca sen iadre ediyosun ne kadarsa vereyim der kapatır konuyu..akşam belki bi dizi izlemek istersin mümkün değildir o hangi kanalı izlemek isterse o akişam o program izlenecektir..kendi çevresi ve sülalesinden biri gelince pervane olur benim çevrem akrabam arkadaşlarım gelince ağzını bıçak açmaz oturduğu yerde kalır gene tv kumandasını alır eline keyfine bakar..benciillikleri saymakla bitmez..üstüne bide "o kız" takıntısı ben yoruldum artık ve boşanıyorum..çok yara alıcam ama en azından evliliğimi devam ettirdiğim kadar değil biliyorum..bana yardm edin..boğazım düğüm düğüm..
şu bölüm dışında diğer bölümler incir çekirdeğini doldurmicak konular gibi geldi bana.hem tam anlamıyla daha mücadele vermemişsiniz ki
-eşiniz sizi aldatıyor mu ?
-size eş mi olamadı ?
-kumarı içkisi mi var ?
-borç batağına mı sürüklendi?
-verdiği sözleri mi tutmadı ?
-o kadınla mı beraber ? (di ) siz eşinize 2. şans vermenize rağmen gizli gizli tlflarda görüşüyor.
ayrıca eklediğim son bölüm bile normal bildiğin oradan buradan duyduğum yurdum türk erkeği.artık çok şey beklememek lazım erkeklerden.çünkü biz kalbimizle onlar olmayan akıllarıyla hareket ediyorlar.çok nadir düzgün birini bulabilmek.o nadir türlerden biri de beni buldu :)
ayrıca siz eşinizi çözmüşsünüz işte sizde ilgi duyduğu şeyleri sorun o konu üzerinde tartışın birde zaman koyun.mesela borsa yada at yarışı 1 saat daha sonra beraber vakit geçirelim gibi.denedinizmi hiç ?
madem dava için hazırlanıyorsunuz bi kere daha düşünün belki burnunu sürtmek işe yarar.Allah ın hakkı bile üç'tür derler.
ne biliyim kolay olmasa gerek bir yuvayı yıkmak ve çöküşünü seyretmek.
bence eşinin telefonuna dınleme cıhazı taktır kaydettsın sonra kım haklı değil anlarsın.
o kız uğruna bitmiyorki, kocanın vurdumduymazlığı umursamazlığı rahatlığı yüzünden, asıl olay kız değil bence koca
Bir olay yaşanmış, konu kapanmış ama maşallah eşin evliliği pahasına hala görüşmeye devam ediyor. Ortada mesele olmayabilir, sadece işi için görüşüyor olabilir ama tatilde, gezmede, uyuduğunda yani arkanı her döndüğünde onu araması da nedir Allah aşkına? Eğer eş rahatsız oluyorsa mesai saatleri dışında a ra ma ya cak. Bu kadar basit.
Senin yaşadıkların beni huylandırdı rosechine, hiçbir kadın birşeyler sezmeden kıskanclık yapmaz.
o kız uğruna bitmiyorki, kocanın vurdumduymazlığı umursamazlığı rahatlığı yüzünden, asıl olay kız değil bence koca
evliliğimizi bitirecek kadar değerli demekki hala hayatımızda hanfendi...eşim çıkarmıyo... diye yazmış konu sahibi arkadaşım...her ne kadar kocasının rahat tavrına kızıyor olsa da onu boşanma aşamasına getirern bence adamın karısının gözüne baka baka kızla görüşüyor vede ısrarla arıyor olmasıkızdan kopamıyor gibi haller sergilemesi zaten birkaçay önce 1 şans verdiğin adamın bu tavırda olması boşanma nedeni değil midir yahuuuu
canım senin yorumlarına değer veriyorum biliosun diğer konumdada söylemiştin..ve beni çok ii anladığınıda biliyorum...hatırlarsan hissettiğim için geçen sefer yalanını güne çıkardım ya..yani anormal derecede hislerim yönlendirio beni hislerime çok güvenioyrum ben..50 personel var neden o neden onu bukdar hala sorun ediyorum..zaaf var ortada..ve o kızda bundan yararlanıyor..
anlattıklarınıza anlam veremedim..erkeğin yaptığı türk erkelği normal oluyor kadının yaptıkları görev oluyor..peygamberimizin bi hadiisini hatırlatırım ..ev işi bulaşık ütü kadınlarınızın görevi değil size ikramıdır diye..üstelik hep anlayış benmi göstericem ..o sevio diye hep onla at yarışımı konuşucam ya benim sevdiklerim ? sevmediklerim? sevemdiğklerim için geldiğimiz nokta bu ne olacak? çok yapıcısınız biliorum ama nerdeysse haksız çıkardınız beni..
o nasıl olcak ?
evet sorun bu..
cnm netten araştırman gerekıyor telefonuna takılıyor fiyatları biraz uçuk ama şüphenı giderip kendını rahatlatmaya deger...
şunu unutma hiç bir erkek masum değilllll bu her bayanın başına gelecek bir durum
allah kımseye vermesın
Teşekkür ederim rosechine.
Zaaf kelimesi doğru evet, birbirlerinin ilgisininden hoşlanıyor olabilirler, ortada bir ilişki vs olmayabilir ama kesin bir dille bunun önüne geçmen lazım. Gerçi bir yorumunda okumuştum dava acıyorsun galiba? Bunu eşine blöf yapmak için mi yapacaksın yoksa gerçekten böyle yapmak istediğin için mi?
Güven olmayınca gerçekten olmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun insallah..
anlattıklarınıza anlam veremedim..erkeğin yaptığı türk erkelği normal oluyor kadının yaptıkları görev oluyor..peygamberimizin bi hadiisini hatırlatırım ..ev işi bulaşık ütü kadınlarınızın görevi değil size ikramıdır diye..üstelik hep anlayış benmi göstericem ..o sevio diye hep onla at yarışımı konuşucam ya benim sevdiklerim ? sevmediklerim? sevemdiğklerim için geldiğimiz nokta bu ne olacak? çok yapıcısınız biliorum ama nerdeysse haksız çıkardınız beni..
estağfurullah ama haydaaa ben yorum yapıyorum ne demek haksız çıkardınız ?????bende bayanım hemcinsimi gereksiz bir neden yüzünden yerden yere vuracak kadar kalitesiz değilim.ben açık açık haksızsın demesini de bilirim.geçmiş yorumlarıma bi bakın isterseniz.
-ben size göreviniz demedim.islami bilgileri çok iyi bilirim
-her bayanın yaşadığı şeyler son bölümü o yüzden ekledim.
-bana sevdiklerim sevmediklerim diyene kadar eşinizle oturup konuşsanız daha güzel olurdu.
-elbette yapıcı olacağım kalkıp sana " afferrim kız boşa bu densizi hiç bir erkek ikinci şansı haketmez bunların hepsi beş para etmez "deyip hayatını ve bedenini paylaştığın erkeği sana aşşağılama lüksüm yok.
şunu da bilin geride bıraktıklarınız gelecekden farksız olmicak.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.inşallah herşey gönlünüzce olur
yok blöfe ihtiyacım yok artık.geçen seferde kararlıydım siz ve çevrem ikna ettiniz beni bi şans verdim.hatta ona söyledim bu senin ilk ve son şansın diye..ee ozaman bu yaptığı ne?insan hiçmi düşünmez bu sebep benim evliliğimi yıkıyodu eşim kararlıydı bidahaki sefere asla affetmez diye..düşünmüyor demekki yada kaale almıyor beni..gözden çıkardı belkide..alışkanlıklarından vazgeçemediği için evliliği bitsin istmiyor.yoksa koca şehirde kim çekecek kim bakacak ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?