evliligimin sonu yok sanırım :(

Ailenız arkanızda değil mi?
Bence sızde korkutun eğer böyle devam edersen ben giderim deyın ..
Ben eşime sadece 1 kere bunu söyledım başka sebeblerden dolayı Allaha sukur bırdaha sorunumuz olmadı ailenizin arkanızda oldugunu bılsın . He hala duzelmıyormu tehdıt mı ediyor Çıkın gidin ne halı varsa görsün.

aşırı takıntılı birisi kişilik bozukluğu falan olabilir eşinizde sizde sorun yok ama eşiniz sizi kendinden üstün görüyor ve sürekli yenmeye çalışıyor sanki belki çevrenizde seni öven yorumlar alıyorsa seni bile kıskanıyor yarış falan yapıyor gibi. yani siz hemen yataga uzanınca uyuyorsunuz o uyuyamıyor sizin gibi olmak istiyor ama olamıyor sizi kıskanıyor gidince geri getirmiş sizi yani haksız oldugunu kabul etmiş gibi olmuş ve bunu da yediremiyor kendi haklı oldugunu düşünüyor bir kişilik çatışması içinde ve çift karakterli bile olabilir cidden çok zor işiniz onu sürekli pohpohlayarak da ömür geçmez ki bizde bazen ruhumuz okşansın bizi onaylayan biri olsun isteriz yani eşiniz çok bencil kibirli birisibence bir psikiyatriden numara alın ikinize "sorun sen de mi bende mi gidip öğrenelim deyin " ya da evlilik terapistiyle görüşün. çünkü direk ona git psikiyatriye deyince bu defa reddeder sorun sende sen bana deli mi diyorsun vs vs diyerek aşagılık kompleksine girecek siz ondan daha baskın bi karaktersiniz anlaşılan

Evet işte bunu anlatamıyorum eşim beni ezmeye çalışıyor küçük görüyor... ve asla kendinde hata bulmuyor ailemde arkamda olmadığı için çok rahat davranıyor.. ve ben artık nasıl davranacagim bilmiyorum konuşsam konuşulmuyor kavga etsem olmuyor daha çok kırıyor

canım limitini doldurduysa zorlama buna da sen karar vereceksin.
gerçekten doldu mu dolmadı mı? iyice düşün

canım limitini doldurduysa zorlama buna da sen karar vereceksin.
gerçekten doldu mu dolmadı mı? iyice düşün
Aslında doldurdu ama elimden geleni yapıp içim rahat etsin istiyorum bugün bi arkadaşım senin esinin kesinlikle pskolojisi bozuk dedi aslında bi çok kişi diyor bunu çok dengesizce davranışları var dyor... var evet pskolojisi de bozuk sna konuşulmuyor da

Daha once gittim geldi aldı... ne boşanmaya gönlü var nede konusmaya

üzülmek haram Allaha sığın dua et imanını arttır kuran meali ,iman hakikatleri oku vardır bir hayır inşallah polise git 1 ay uzaklaştırma sonra 6-7ay nafakada verir 10yıl hapis memurluktan atılır korkusu yeter nezaketli olmalı Allah bizi erkeklere emanet verdi

neden kavga edıyorsunuz .. esın kendını haklı goruyormus ya belkı de cıdden o haklı

ben sizin yerinized olsam sessiz kalırım o zaten kuruntu ve takıntılarıyla kendi başını yiyor emin olun. Siz ne kadar konuşsanız haksız çıkacaksınız çenenizi yormanıza değmez alim susar cahil ben susturdum sanar demişler o hesap ama konuşmak istiyorsanız ve güçlü biriyseniz sizde onun eksik yönlerini vurgulayıp laf çarpın ve sonra ne dese gülümseyin alay eder gibi kendiçaresizliğinde bocalasın :)

Öyle alay eder gibi hareket etsem daha fena kavga olur.konuşmak için geldiğinde adım attım kendisi yanasmadi bende kendime söz verdim birdaha o konuşsa bile ben hemen normale donmicm

bende benzer sorunları yasadım am acok sıddetlı olmadı.İltişimin kalıtelı olursa bence aşabılırısnız ıkınızde ıstemelısnız

bunu okumamıstım bu adam napmaya calısyor bole yaaa

Küfür eden Adamdan , es felan olmaz

Ayrica seni dövmekle twhtit etmwside cok igrenc , hala neyi bekliyosunki bu adamdan bosanmak icin

Evet bosanmak kolay degil yuva kurmak kolay degil amaa bu adamlada bir ömür gecmez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…