- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- Konu Sahibi aklikarisik
-
İletişimsizlik herhalde.Küçük konular bile dağ oluyor sırf konuşmayı bilmiyor diye hemen olayı büyütüyor ve sesini yükseltiyor..Ailesine karşı da böyleymiş sanki sesini yükseltince haklı çıkacakmış gibi davranıyor.Üstelik cevap verirsen el işareti falan yapıyor.Şiddet eğilimli sanırım.Artık haklı da olsam sessiz kalıyorum haksız da olsam..En son benim hiçbir şeyimi yapma yemeğimi akşam kendim yaparım,çamaşırlarımı da yıkama dedi :) Kendi işlerimi yapıp kenara çekiliyorum ve hiç konuşmuyorum bakalım kaç gün böyle gidecek.Keşke imkanlar el verse de şu dört duvar arasından koşarak uzaklaşsam..Sevgiye ilgiye muhtaç kaldım...Evleneli 2.5 ay oldu ve bir konuşmamızda canımın çok sıkkın olduğunu kardeşlerimi özlediğimi işsizliğimin canımı sıktığını söyledim hemen ertesi gün eve geldi ve bilgisayar başında oyun oynamaya başladı ben de sinirlendim,sinirlendiğimi fark edince ne surat asıyorsun falan dedi.Kavga sırasında da zaten evde hiçbir işe yaramıyorsun dedi. İşsizliğimden vurdu :) Nerden yaralıysam oradan vurdu anlayacağın...Bende kandiriyorum belkide..sizin kavga sebepleriniz neden dolayi
Merhaba arkadaşlar..
Benim derdim eşim.eşimle iletisimsizligim eşimin hayattan bikmis olmasi her zaman her konuda beni suçlaması..sürekli tehtit etmesi.. aslında biliyorum belkide boşanmak gerek ama hala bi umut devam ediyrm allahtan çocuğum yok diyorum ve uzun sürede düşünmüyorum.. ben bıktım artik yaşadığım herseyden. Ne yapacağım bilmiyrm sürekli kavga halindeyiz esimle.demind3n beri ağlıyordum
Bize böyleleri denk geliyor İşte nerde hata yaptım açaba diyorum..ama hatam koşulsuz şartsız çok sevmem di herhalde tümüyle yüreğimi ona açmakti asla çok fazla talepleri olan bi kadın olmadım hoc Kıyamadim.karşılığı ne oldu ilgisiz kaybetmekten korkmayan tehtit eden küfür eden saygısız berbat bi adam olduŞu sevgi yokmu kadınlara neler yaptırıyor.Hem kendimizden odun veriyoruz fedakarlık yapıyoruz ama karşımızdakinde pişman olup düzelme olmuyor biz çabaladıkça onlar daha beter oluyor.Ben artık ümidimi kestim baya geç oldu ama zararın neresinden dönersen kardır diyorum.Bende o evde yokken huzurluyum ama nereye kadar devam edebilirim ki boyle.Belki birgun o beni boşayacaktı.Bir yaştan sonra ne iş bulabiliriz ne de yeni bir eş.Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 33 yaşındayım bu adamdan da çocuk yapmak istemiyorum.eninde sonunda boşancaz çunkı çok iyi biliyorum.Ama bekleyerek zaman kaybederek anne olmaktanda bir adım daha uzaklaşıyorum.bir sürü aile kurabilecek erkek varken neden boyle bir adamla vakit kaybedeyim ki?
Daha once gittim geldi aldı... bosanalim ya yeter bıktım dedi degol git diyir gittim geldin sen aldın diyorum o hala got diyir pskolojisi bozuk yani dengesiz.. Bakın söyle bi örnekte vereyim ben ne amaçla yaptı çözemedim gece yatıyorum yatakta bahtaniye mi çekti falan bende gittim başka bahtaniye aldım onuda çekti bende işi skaya vurdum uzamasın diye baktım iyice abartı ne yapıyorsun içerde mi yatıyim dedim paşa gönlün bilir dedi bende aldım yastığımı bahtaniye mi içeri geçtim 15 dakika sonra geldi üstündeki aldı gitti bi 15 dakika sonra yine gekdi yastığı aldı yine gekdi ben yatamiyorSam sendeuyuma dedi titreyere titreye sabahi sabah ettim sabaha karşı gittim yattım ayağını bana dokundurdu direk çektim kendimi sabahta hiç kalkmadimbir ilşkide saygı sevgi güven üçü üç ayaklı sac gibi biri olmasa devriliveriyor yani eşiniz saygı duymuyor sizin kızdığınız şekil davranması çok yanlış ne ile tehdit ediyor eğer begenmiyorsan babanın evine git diyorsa gidemeceinizi düşünüyor ki kaybetmekten korkmuyor bu korkuyu vermelisiniz ömür boyu her şeye tamam diyerek yaşarım diyorsanız devam edin ama yok ben çok üzülüyorum diyorsanız yol yakınken boşanın belki bboşanma konusu geçince dank eder düzelir
Yok zaten kesinlikle düşünmüyorum... evliliği çocuk kurtarır yalaninafa inanmıyorum..bi kavga esnasında çocuktan konu açıldı ben çocuk istemiyorm dedim bana sanki ben istiyormuyym lan sende dedi banaAynı babam annemler bizle arasında kendimi bildim bileli iletişim kopuklugu var çoçuk yapmayın bence ilerde çocuklarla arasındaki Baglar kopuk oluyor
Aynen tek hatamız çok sevmek ve affetmek.Ayrıl derim bence hiç vakit kaybetmeBize böyleleri denk geliyor İşte nerde hata yaptım açaba diyorum..ama hatam koşulsuz şartsız çok sevmem di herhalde tümüyle yüreğimi ona açmakti asla çok fazla talepleri olan bi kadın olmadım hoc Kıyamadim.karşılığı ne oldu ilgisiz kaybetmekten korkmayan tehtit eden küfür eden saygısız berbat bi adam oldu
Eşim pskilojik olarak rahatsız bundan adım kafar eminim artıkCanım seni evden kovmuş, aramamış sormamış. Tekrar barışmıssınız ama sadece aynı evde kalarak. Tüm konuların evliliğinle ilgili. Maddi manevi gücüm yok diyosun ama evde yaşadıklarına katlanabiliyorsun.
Yanii sana söyleyebilecek birşey yok, ne yapmak istediğine karar vermelisin..
simdi okudum ailene ozellikle annene bunlari en ince ayrintisina kadar anlat bu erif normal degil de ben bu erifin yaninda kanser olucam de bu adamda merhamet yok cunku agla zirla ailene duygu sonurusu yap bu adamdan kurtul BIR INSANDA MERHAMET DUYGUSU yoksa ondan hersey beklenirm senin kocanda MERHAMET DUYGUSU yokDaha once gittim geldi aldı... bosanalim ya yeter bıktım dedi degol git diyir gittim geldin sen aldın diyorum o hala got diyir pskolojisi bozuk yani dengesiz.. Bakın söyle bi örnekte vereyim ben ne amaçla yaptı çözemedim gece yatıyorum yatakta bahtaniye mi çekti falan bende gittim başka bahtaniye aldım onuda çekti bende işi skaya vurdum uzamasın diye baktım iyice abartı ne yapıyorsun içerde mi yatıyim dedim paşa gönlün bilir dedi bende aldım yastığımı bahtaniye mi içeri geçtim 15 dakika sonra geldi üstündeki aldı gitti bi 15 dakika sonra yine gekdi yastığı aldı yine gekdi ben yatamiyorSam sendeuyuma dedi titreyere titreye sabahi sabah ettim sabaha karşı gittim yattım ayağını bana dokundurdu direk çektim kendimi sabahta hiç kalkmadim
Eşim in bana karşı merhamet i yok ben hariç herkese varsimdi okudum ailene ozellikle annene bunlari en ince ayrintisina kadar anlat bu erif normal degil de ben bu erifin yaninda kanser olucam de bu adamda merhamet yok cunku agla zirla ailene duygu sonurusu yap bu adamdan kurtul BIR INSANDA MERHAMET DUYGUSU yoksa ondan hersey beklenirm senin kocanda MERHAMET DUYGUSU yok
nediyeyim allah sana kolaylik versin ama bu boyle gitmez bu evlilik degilEşim in bana karşı merhamet i yok ben hariç herkese var
Amin allah razı olsun..gitmez eşim düzelmez se ki o benden bekliyor ben verdikçe eşim daha çok istedi kiyamadikca o bana kıydı ama artil yeter..artil önceki gibi değil kavga ettikten sonra ben gitmiyorum pesindennediyeyim allah sana kolaylik versin ama bu boyle gitmez bu evlilik degil
ayni mesajEşim in bana karşı merhamet i yok ben hariç herkese var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?