• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligimin sonu yok sanırım :(

pek anlayamadim.. basit seyler icin mi sorun cikiyo .. Istediginiz birseyi yapmadi diye aglamaniz ve bunun kavgaya donusmesi ilginc. Bir sure ailenizin yanin da kalmaniz iyi gelir gibi geldi bana esinizden pasif durmayin ne demek kufur ne demek tehdit..
Böyle anlatinca basit gibi duruyor gerckten ama inanin tarif edemiyrm adam eve bişey alicak yada yaptıricak diyor ki istesem elli kere alırım yaptırım sana inat yaptirmiyorun diyor.geçen gün mutfak aleti alicaktin mutfak robotu alamazwin bence gerekli değil dedi aynı hafta kendisine çok pahalı bi ceket aldı. . Ki ben maddi olarak eşime kesinlikle çok yüklenmem

O zmn dikkat edin kendinize tartsmaya girmeyin olabildigince ailevi problemler cozuldgndede ayrilin..cunku hicbirsey siddetn bahanesi olamaz
Eşime de dediğimde ben herkonuda haklıymış hatalı sensin diyor.ailevi problemlerin cozulecegini sanmiyrm oyüzden suan sadece kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışıyorum

Özür dilerim yarım cevaplar için 3 yıllık evliyim.ailem seni aldatmiyir evine para getiriyor sus otur mantığında bi süredir ailemle de konuşmuyorum. ..Mahkeme karakol dedim daha önce buyur yok orda şikayet etmezsen insan değilsin dedi.zatne artık korkum kalmadı saygimda bitti hiç hayal ettiğim bi evliliğim olmadı yani

3 yıl az bir zaman değil.
Bu düzende çok beklemenin anlamı yok.

Ayrılmak istiyorum desen tepkisi ne olur?
Dedin mi daha önce?

Böyle anlatinca basit gibi duruyor gerckten ama inanin tarif edemiyrm adam eve bişey alicak yada yaptıricak diyor ki istesem elli kere alırım yaptırım sana inat yaptirmiyorun diyor.geçen gün mutfak aleti alicaktin mutfak robotu alamazwin bence gerekli değil dedi aynı hafta kendisine çok pahalı bi ceket aldı. . Ki ben maddi olarak eşime kesinlikle çok yüklenmem

bi sure kendinizi geri cekin.. ev de mutlu olmayi deneyin ya da esinize oyle gorunun daha bi suslenin gerekli olmadikca konusmayin esinizle yani kavga edecek hic bir bahaneniz olmasin guzel yemekler yapin... anladigim kadariyla siddet aldatilma vs yok bi sekil de duzelebilir bir de kac yillik evlisiniz

3 yıl az bir zaman değil.
Bu düzende çok beklemenin anlamı yok.

Ayrılmak istiyorum desen tepkisi ne olur?
Dedin mi daha önce?
Eşim beni kavga ettikten sonra çok sıktır etti bi adam karısına sıktır git der mi benim eşim dedi .bigün gerckten gidicektim kapıyı kitledi anahtaro yanına alıp yatıp uyudu.. bi kere yine kavga etti nen yapıcı şekilde msj attım bana aksma seni evde gormicem yoksa ben yollarım dedi o gun çıktım evden aileme gittim akşamına aradı dalga geçer gibi konuştu bi kaç gün sonra gekdi aldı beni..

bi sure kendinizi geri cekin.. ev de mutlu olmayi deneyin ya da esinize oyle gorunun daha bi suslenin gerekli olmadikca konusmayin esinizle yani kavga edecek hic bir bahaneniz olmasin guzel yemekler yapin... anladigim kadariyla siddet aldatilma vs yok bi sekil de duzelebilir bir de kac yillik evlisiniz
Daha once tokat attı ama aldatma yok... bunu basaramiyorum işte moralim bozukken hiç birşey yapamiyrm

Daha once tokat attı ama aldatma yok... bunu basaramiyorum işte moralim bozukken hiç birşey yapamiyrm

birseyler yapmak zorundasiniz... hic bi yolla olmuyosa ailenize kendinizi izah edip bosanmalisiniz hic bi anne baba sanmiyorum ki evladinin kotulugunu ister

Eşim beni kavga ettikten sonra çok sıktır etti bi adam karısına sıktır git der mi benim eşim dedi .bigün gerckten gidicektim kapıyı kitledi anahtaro yanına alıp yatıp uyudu.. bi kere yine kavga etti nen yapıcı şekilde msj attım bana aksma seni evde gormicem yoksa ben yollarım dedi o gun çıktım evden aileme gittim akşamına aradı dalga geçer gibi konuştu bi kaç gün sonra gekdi aldı beni..

Anlaşıldı dengesizin teki.

Ayrılmaya niyeti yok özünde. İstediği kölevari bir hatun.
Her şeye tamam desin, kafa önde hizmet etsin.
Az konuşsun, istediğimde elimin altında olsun.
İstemediğimde ayak altında olmasın.

Bu herif ciddi bir ders vermeden düzelmez.

Bir iş bul sonra da terk et evi bence, almaya gelse de dönme uzun zaman.
Sonra bir şans verebilirsin belki..

Ama böyle gidip her geldiğinde geri dönersen adam kovar tabi.

Inanmiyorum ya adam resmen egosunu tatmin ediyor cocuk gibi oynuyor sizle..iyi biri aslonda diosun ya iyi oldgu zmnda sen ii olmicaksib asla inanma yuz verme taki kurtulana kdr

Zaten boyle biri izin vermezde calismana ailenle arayi duzeltip ikna et..anlat yaptiklrini...hic siddet uyguladi mi peki..eger yaparsa darp raporu almayi sakin unutma
Tokat attı alicam zaten..ailemle aram düzelir mi bilmem cunki dediğim gibi biraz farklı Kafadalar ki eşimde bunun da rahatlığı var

Anlaşıldı dengesizin teki.

Ayrılmaya niyeti yok özünde. İstediği kölevari bir hatun.
Her şeye tamam desin, kafa önde hizmet etsin.
Az konuşsun, istediğimde elimin altında olsun.
İstemediğimde ayak altında olmasın.

Bu herif ciddi bir ders vermeden düzelmez.

Bir iş bul sonra da terk et evi bence, almaya gelse de dönme uzun zaman.
Sonra bir şans verebilirsin belki..

Ama böyle gidip her geldiğinde geri dönersen adam kovar tabi.
Aynen öyle dediğiniz gibi köle vari bir eş istiyor.ve hep beni suçluyor ama ben eşimle bi ötürup kahve içmek istiyrm sohbet etmek istiyrm beni dinlesın istiyrm bana güzel sözler söylesin benimle ilgilensın istiyrm evde güzel zaman geçirmek istiyrm.ama eşim hep beni suçluyor eşime karşı tek hatam eşim beni umursamadigi için onun tabiri ile dırdır etmem

Eee gitmen gerektiginde kalirsan sonuclarina daha kotu bir sekilde katlanirsin. Bir sure ayril o evden, annene gidebilirsin.

Inanmiyorum ya adam resmen egosunu tatmin ediyor cocuk gibi oynuyor sizle..iyi biri aslonda diosun ya iyi oldgu zmnda sen ii olmicaksib asla inanma yuz verme taki kurtulana kdr
Çevremdeki bi çöl kişi kendime yazık ettiğimi hata yaptığımı söylüyor bu evlilik için.evet bu noktaya gelmesinde benimde payım vardır elbet ama bu kadar değil.. içinde tuttuğu herseyi kavga anında söyler sonta da ben öyle düşünmüyorum kızdigim için söyledim der.. bana sen ev kadını gibi değilsin diyor ki ben yemek yapmayı bilmezdim evlendiğimde suan yapmadığım yemek yok gayet derli toplu temiz biriyimdir.dışarıda onu rencide edicek bi hareketim olmaz sadece beni umursamadigi için bende artık öfkemı çok konuşarak aliyorum

Çevremdeki bi çöl kişi kendime yazık ettiğimi hata yaptığımı söylüyor bu evlilik için.evet bu noktaya gelmesinde benimde payım vardır elbet ama bu kadar değil.. içinde tuttuğu herseyi kavga anında söyler sonta da ben öyle düşünmüyorum kızdigim için söyledim der.. bana sen ev kadını gibi değilsin diyor ki ben yemek yapmayı bilmezdim evlendiğimde suan yapmadığım yemek yok gayet derli toplu temiz biriyimdir.dışarıda onu rencide edicek bi hareketim olmaz sadece beni umursamadigi için bende artık öfkemı çok konuşarak aliyorum
Kendinde eksik arama eksikli o bence

Eee gitmen gerektiginde kalirsan sonuclarina daha kotu bir sekilde katlanirsin. Bir sure ayril o evden, annene gidebilirsin.
Gittim geri geldi aldı ailemde göndermeye meyilli olduğu için geldim..ben bu evde nasıl mutlu olucam kocami nasıl yola getircem bilmiyrn

Aynen öyle dediğiniz gibi köle vari bir eş istiyor.ve hep beni suçluyor ama ben eşimle bi ötürup kahve içmek istiyrm sohbet etmek istiyrm beni dinlesın istiyrm bana güzel sözler söylesin benimle ilgilensın istiyrm evde güzel zaman geçirmek istiyrm.ama eşim hep beni suçluyor eşime karşı tek hatam eşim beni umursamadigi için onun tabiri ile dırdır etmem
Tim erkklrn bahnesi bu..o zmn dirdir edecek noktaya getyrmeyin kadinlari

Back