Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

iyi de o zaman neden habire eğitimsiz ev hanımlarından fikir almak için aynı konuyu açıp duruyorsunuz?
amacınız nedir ?

Siz ne olarak algılarsanız algılayın burası sanal ortam herkes atıp tutar önemli olan cesaret edip numarasını paylaşabiliyorsa ben o kişiyi muhatap almaya değer görürüm

ne alaka? siz de benimle paylaşın o zaman ben de sizi muhatap alayım madem.

Ya hu madem kaale almıyorsunuz niye sürekli numara isteyip duruyorsunuz?

Burayi bu kadar umursamamis olsaniz uzunca konunun altina ben o fesatlandiginiz bilmem neyim diye yazmazsiniz.
Ki sizi kkdaki yuzde 90i tanimiyordur bile.
Direkt polemige açılmış konu. Siz her yerde bu kafadaysaniz cok sıkıntı cekersiniz.

olacak tabi ki benim de tek endişem bu yönde.. aslında gerçekten bu evliliği bitirdim ben hem beynimde hem de kalbimde ama sonra ya pişman olursam diye tedirginim ve bu yüzden tam olarak adım atamıyorum..
Cocuk sahibi biri olarak ;
Evliligi kurtarmak adina cocuk yapan insanlar neyin kafasini yasiyor acaba diyorum ..
Zaten sorunlu bir evlilik var ortada. Bebekle sorumluluklar arttigi gibi ese tahammul daha da azaliyor. Uykusuzluk stres yeni bireye adapte
Biz esimle isteyerek planli yaptik mesela ama ona ragmen en cok atistigimiz donem cocuk sonrasidir.
Suan sen evlilik pismanligini tek yasarken cocukla ona da bu dunyaya gelme pismanligini ve huzursuz ortami yaratmayin.
Üremeyin lutfen. Sorunlu evliligi olanlar uremesin.

Yokmuş demek ki.. önce sağlam bir karaktere ve yüreğe sahip ol , sanallıktan kurtul sonra çemkir
Hadi sağlam bir karaktere ve yüreğe sahip ol ve burda kendi bilgilerini bizimle paylaş

Başkasından istemek kolay tabi.
Eğer söylediğin gibiysen buyur sahne senin,ispatla kendini..

Yokmuş demek ki.. önce sağlam bir karaktere ve yüreğe sahip ol , sanallıktan kurtul sonra çemkir

nasıl sağlam karakter göstersin? mesela kocasından intikam almak için masa altından iş arkadaşına bacak show yaptıktan sonra gelip çemkirmeye hak kazanmış olur mu?

Telefonda müdür oldugu nasil kanitlanir onu da anlamadim.
Birine israrla ver nonu ben sana kanitlayim demek hic normal değil.
Kendinizden eminseniz neyi niye kanitliyorsunuz ya hu?

Tam da ağzımdan aldınız lafı.. Ben konuyu içli içli okuyordum tam üzülmeye başladım bu cancağızım arkadaşa nasıl yardımcı olabilirim diye okumaya devam ediyordum ki dipnot kısmını görünce şoka girdimkonusuna da ilk kez rastlıyorum tanımam etmem sonra zaten yorumlara doğru devam edince arkadaşın egosunun uzaya doğru yükselmekte olduğunu ve polemik çıkarmanın kk daki tek tutunma ve trend topic olabilme fırsatı olarak gördüğünü farkettim ve başladım geyiğe.. Hoşuma gidiyo aslında bu tipler.. Eğleniyorum ben böyle konularda Kalsın bence ban da yemesin tatlı bi tip

sinirlenip numara vereceğimizi felan zannediyo herhalde işte evlerden uzak nasıl bir hastaysa :))
ayy yawrum benim ya daha yaşın filan ufak senin herhalde, zeka yaşının bayağı bir küçük olduğu belli de.. gerçeklerden bahsedince pısıp kaldın, biraz yürekli olun be korkaksanız da sanalda sadece cesaret sergilemeye çalışmayın, komik duruyor..

Açtığı tüm konularda dipnot var kıskançlar yazmasın fesatlar yazmasın:)
Üzüleceğim varsa bile üzülmem o son yaziyi gördükten sonra.
Ben gerçekten yardım isteyen dili biliyorum o dil bu dil değil.
Maksat polemik yaratmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…