- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
o kadar cahilsiniz ki sizinle tartışmak bile hiç tat vermiyor o yüzden yorumlarınıza cevap vermiyorumKadinlar klübü bu gidisle isim degistirecek kıskançlar klübüneyse ben birazdan banımı yer otururum fesat fesat aşağı
numaramı vereyimmi istermisin :))[/QUOTE
Verebilir misin gerçekten sende o karakter o yürek var mı ezik ?
Çok merak ediyorum gerçekten, numara vermesini karakter meselesine nasıl bağlıyorsunuz?Verebilir misin sende
Gerçekten merak ediyormuşsunuz ya.. eğitimli bir kadın da çocuk sahibi olmak isteyebilir ya da bunun evliliğini kurtarabileceğini düşünebilir, ama buna tam anlamıyla inanmış olsam zaten bu süre zarfında çoktan çocuk sahibi olurdum..
insanlar içinde kalmış olan duygularını burada tatmin ediyor sanırım, eğitim almamış, ev hanımı olan bayanlar burada bana çemkirerek kendilerince ego tatmini yapıyor ama benim için sinek vızıltısından öteye geçmiyor bu boş serzenişler
Siz ne olarak algılarsanız algılayın burası sanal ortam herkes atıp tutar önemli olan cesaret edip numarasını paylaşabiliyorsa ben o kişiyi muhatap almaya değer görürüm
Yokmuş demek ki.. önce sağlam bir karaktere ve yüreğe sahip ol , sanallıktan kurtul sonra çemkir
Cocuk sahibi biri olarak ;olacak tabi ki benim de tek endişem bu yönde.. aslında gerçekten bu evliliği bitirdim ben hem beynimde hem de kalbimde ama sonra ya pişman olursam diye tedirginim ve bu yüzden tam olarak adım atamıyorum..
sinirlenip numara vereceğimizi felan zannediyo herhalde işte evlerden uzak nasıl bir hastaysa :))Çok merak ediyorum gerçekten, numara vermesini karakter meselesine nasıl bağlıyorsunuz?
Hadi sağlam bir karaktere ve yüreğe sahip ol ve burda kendi bilgilerini bizimle paylaşYokmuş demek ki.. önce sağlam bir karaktere ve yüreğe sahip ol , sanallıktan kurtul sonra çemkir
Yokmuş demek ki.. önce sağlam bir karaktere ve yüreğe sahip ol , sanallıktan kurtul sonra çemkir
hahahahahahhhhhaaaaa çemkirmiyoz dalga geçilio seninle sadece bu ve tek başımada değilim farkındasın umarım :))Yokmuş demek ki.. önce sağlam bir karaktere ve yüreğe sahip ol , sanallıktan kurtul sonra çemkir
Niyeyse hepsinin bir uydurma olduğunu düşünüyorum.
nasıl sağlam karakter göstersin? mesela kocasından intikam almak için masa altından iş arkadaşına bacak show yaptıktan sonra gelip çemkirmeye hak kazanmış olur mu?
Tam da ağzımdan aldınız lafı.. Ben konuyu içli içli okuyordum tam üzülmeye başladım bu cancağızım arkadaşa nasıl yardımcı olabilirim diye okumaya devam ediyordum ki dipnot kısmını görünce şoka girdimKonularınızın altında hep dipnot geçiyorsunuz laf sokuyorsunuz sonrada polemik çıkıyor kasıtlı yazdığınızı düşünüyorum artık.
Çözüm arasaydınız daha yapıcı bir dille danışırdınız.
ayy yawrum benim ya daha yaşın filan ufak senin herhalde, zeka yaşının bayağı bir küçük olduğu belli de.. gerçeklerden bahsedince pısıp kaldın, biraz yürekli olun be korkaksanız da sanalda sadece cesaret sergilemeye çalışmayın, komik duruyor..sinirlenip numara vereceğimizi felan zannediyo herhalde işte evlerden uzak nasıl bir hastaysa :))
birde yıllarca bakire kalmış arkadaş asıl bomba konusuda oydu yaw :)))
nasıl sağlam karakter göstersin? mesela kocasından intikam almak için masa altından iş arkadaşına bacak show yaptıktan sonra gelip çemkirmeye hak kazanmış olur mu?
Açtığı tüm konularda dipnot var kıskançlar yazmasın fesatlar yazmasın:)Tam da ağzımdan aldınız lafı.. Ben konuyu içli içli okuyordum tam üzülmeye başladım bu cancağızım arkadaşa nasıl yardımcı olabilirim diye okumaya devam ediyordum ki dipnot kısmını görünce şoka girdimkonusuna da ilk kez rastlıyorum tanımam etmem sonra zaten yorumlara doğru devam edince arkadaşın egosunun uzaya doğru yükselmekte olduğunu ve polemik çıkarmanın kk daki tek tutunma ve trend topic olabilme fırsatı olarak gördüğünü farkettim ve başladım geyiğe.. Hoşuma gidiyo aslında bu tipler.. Eğleniyorum ben böyle konularda Kalsın bence ban da yemesin tatlı bi tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?