Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

Hadi bekliyoruz , yürekli ol. Bilgilerini paylaş bizimle :) sadece sanalda cesaret sergilemeye çalışma. Bekliyoruz

nasıl sağlam karakter göstersin? mesela kocasından intikam almak için masa altından iş arkadaşına bacak show yaptıktan sonra gelip çemkirmeye hak kazanmış olur mu?
sizin olayınız nedir? hep bel altı vurup üye kızıştırıp üyelikleri iptal ettirmek filan mı bu sitenin mobbingcisi misiniz yoksa gerçi sizin I.Q. ve cehaletinizle benim cümlelerimi algılayabileceğinizi zannetmiyorm ama

bak ozaman numaranı sen ver buradan herkes ne kaddaaaar karater... olduğunu anlasın olurmu senin insanların zeka seviyelerini sorgulamanda pek hoş :))

Hadi bekliyoruz , yürekli ol. Bilgilerini paylaş bizimle :) sadece sanalda cesaret sergilemeye çalışma. Bekliyoruz
tamam canım şimdi sırf senin gibi bir ezik istiyor diye buradan tüm şahsi bilgilerimi paylaşıyorum öyle değerlisiniz ki benim için
boş ve hadsiz insanlar, ezikliğini sergilemeye devam ediyor

tamam canım şimdi sırf senin gibi bir ezik istiyor diye buradan tüm şahsi bilgilerimi paylaşıyorum öyle değerlisiniz ki benim için

Niyeyse hepsinin bir uydurma olduğunu düşünüyorum.
Açtığı konulara bakın hep polemik odaklı

Ya uydurma ya da sorunlu, tam anlamiyla sevgi ilgi takdir görmemiş, buraya gelip egosunu tatmin ediyor. Her konusunun altında da dipnot ben fesatlandiginiz passiona

sen bir gecmiş konulara göz atsana resmini değiştrmiş yoksa okumadan gecerim zavalının teki

Sevgi tamamen bitmiş olsa boşanmak için ikilemde kalmazdınız bence. İkinizin de hataları çok büyük ve ikiniz de o kadar kibirli o kadar inatçısınız ki düzeltmek için adım atmıyorsunuz. Karşılıklı olarak biraz yumuşasanız ve alttan almayı öğrenseniz çiçek gibi olursunuz bence. Sorun bireysel anlamda ikinizde. Şimdi boşansanız başka biriyle ilişkiye başladığınızda aynı şeyleri yaşayacaksınız.

O yüzden bence oturup çözüm odaklı konuşun ve ikiniz de psikolojik destek alın, çift terapisine gidin. Hayatınız için yapacağınız en büyük yatırım olur. Zaman ve para kaybı olarak düşünmeyin sakın.

Sizi tanımıyorum ama müthiş egolu biri olduğunuzu hissettim
Kadının bir evlilikte huzur kaynağı olduğu inancındayım siz bunu sağlayabilecek biri gibi durmuyorsunuz
Eşinizi hic bilemem belki sorun daha çok ondadır
Lütfen yanlış anlamayın
En objektifinden bir yorum olsundu...

Tabi işine gelmedi mi hemen karşıya kabahat bul.
Sen kendini anlattığın gibi bir insan olsaydın burda kendi adınla ve resminle olurdun.
Çok dobrasın , doğrusun ya.

Şimdi gerçekten emin oldum. Ağır işsizsin , sahip olmadığı hayatı burda yaşıyor gibi gösteren birisin sadece.

Dur kız hemen ezikleme, eğitim görüyorum. Üniversite okuyorum , açıktan falanda değil he, örgün gidiyorum.
Evliyim üstelik. Sürekli okuyan, araştıran biriyim. Tüm günümü boş şeylerle geçirmem. Sadece bulaşık yıkamıyor,ütü yapmıyorum yani.
En son çalıştığım iş yerinde de personel sorumlusuydum.
Belki senin gibi bacak show yapsaydım birden müdürlüğe de yükselebilirdim

Bunlar insan karakterini analiz etmek için boş şeyler ama sen bundan anladığın için bunları yazdım.Beğendin mi beni

Son düzenleme:
Bi de senin doluluğunu görseydik keşke tarzından tavrından falan.. Bi yerde yanlış mı yapıyosun acaba ?? Bu işte bi terslik mi var?

sen bir gecmiş konulara göz atsana resmini değiştrmiş yoksa okumadan gecerim zavalının teki
tabi canım sen zavallı dediğinde ben zavallı olmuyorum ama benim ne karakterim, ne sahip olduğum başarılar ve ne de kariyerim senin kendince aşağılamalarınla değişmiyor tatlım ama senin zeka seviyen ve cehaletin o kadar net anlaşılıyor ki bu durum zaten seni sanal bir ezik haline getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…