- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Hadi bekliyoruz , yürekli ol. Bilgilerini paylaş bizimle :) sadece sanalda cesaret sergilemeye çalışma. Bekliyoruzayy yawrum benim ya daha yaşın filan ufak senin herhalde, zeka yaşının bayağı bir küçük olduğu belli de.. gerçeklerden bahsedince pısıp kaldın, biraz yürekli olun be korkaksanız da sanalda sadece cesaret sergilemeye çalışmayın, komik duruyor..
nasıl sağlam karakter göstersin? mesela kocasından intikam almak için masa altından iş arkadaşına bacak show yaptıktan sonra gelip çemkirmeye hak kazanmış olur mu?
bak ozaman numaranı sen ver buradan herkes ne kaddaaaar karater... olduğunu anlasın olurmu senin insanların zeka seviyelerini sorgulamanda pek hoş :))ayy yawrum benim ya daha yaşın filan ufak senin herhalde, zeka yaşının bayağı bir küçük olduğu belli de.. gerçeklerden bahsedince pısıp kaldın, biraz yürekli olun be korkaksanız da sanalda sadece cesaret sergilemeye çalışmayın, komik duruyor..
tamam canım şimdi sırf senin gibi bir ezik istiyor diye buradan tüm şahsi bilgilerimi paylaşıyorum öyle değerlisiniz ki benim içinHadi bekliyoruz , yürekli ol. Bilgilerini paylaş bizimle :) sadece sanalda cesaret sergilemeye çalışma. Bekliyoruz
tamam canım şimdi sırf senin gibi bir ezik istiyor diye buradan tüm şahsi bilgilerimi paylaşıyorum öyle değerlisiniz ki benim içinHadi bekliyoruz , yürekli ol. Bilgilerini paylaş bizimle :) sadece sanalda cesaret sergilemeye çalışma. Bekliyoruz
Niyeyse hepsinin bir uydurma olduğunu düşünüyorum.
Açtığı konulara bakın hep polemik odaklı
sen bir gecmiş konulara göz atsana resmini değiştrmiş yoksa okumadan gecerim zavalının tekiTam da ağzımdan aldınız lafı.. Ben konuyu içli içli okuyordum tam üzülmeye başladım bu cancağızım arkadaşa nasıl yardımcı olabilirim diye okumaya devam ediyordum ki dipnot kısmını görünce şoka girdimkonusuna da ilk kez rastlıyorum tanımam etmem sonra zaten yorumlara doğru devam edince arkadaşın egosunun uzaya doğru yükselmekte olduğunu ve polemik çıkarmanın kk daki tek tutunma ve trend topic olabilme fırsatı olarak gördüğünü farkettim ve başladım geyiğe.. Hoşuma gidiyo aslında bu tipler.. Eğleniyorum ben böyle konularda Kalsın bence ban da yemesin tatlı bi tip
Tabi canım o kesin zaten geç de olsa anladımAçtığı tüm konularda dipnot var kıskançlar yazmasın fesatlar yazmasın:)
Üzüleceğim varsa bile üzülmem o son yaziyi gördükten sonra.
Ben gerçekten yardım isteyen dili biliyorum o dil bu dil değil.
Maksat polemik yaratmak
Tabi işine gelmedi mi hemen karşıya kabahat bul.tamam canım şimdi sırf senin gibi bir ezik istiyor diye buradan tüm şahsi bilgilerimi paylaşıyorum öyle değerlisiniz ki benim için
boş ve hadsiz insanlar, ezikliğini sergilemeye devam ediyor
Bi de senin doluluğunu görseydik keşke tarzından tavrından falan.. Bi yerde yanlış mı yapıyosun acaba ?? Bu işte bi terslik mi var?tamam canım şimdi sırf senin gibi bir ezik istiyor diye buradan tüm şahsi bilgilerimi paylaşıyorum öyle değerlisiniz ki benim için
boş ve hadsiz insanlar, ezikliğini sergilemeye devam ediyor
tabi canım sen zavallı dediğinde ben zavallı olmuyorum ama benim ne karakterim, ne sahip olduğum başarılar ve ne de kariyerim senin kendince aşağılamalarınla değişmiyor tatlım ama senin zeka seviyen ve cehaletin o kadar net anlaşılıyor ki bu durum zaten seni sanal bir ezik haline getiriyorsen bir gecmiş konulara göz atsana resmini değiştrmiş yoksa okumadan gecerim zavalının teki
Ay valla hiç uğraşamam zaten konunun devamından herşeyi anladım canım merak etme bakmaya da gerek yok.. İnsan bikaç cümlesinden kendini belli ediyo..sen bir gecmiş konulara göz atsana resmini değiştrmiş yoksa okumadan gecerim zavalının teki
tabi canım sen zavallı dediğinde ben zavallı olmuyorum ama benim ne karakterim, ne sahip olduğum başarılar ve ne de kariyerim senin kendince aşağılamalarınla değişmiyor tatlım ama senin zeka seviyen ve cehaletin o kadar net anlaşılıyor ki bu durum zaten seni sanal bir ezik haline getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?