- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Sizin sivri cevaplarınız buradaki insanları fitilliyor farkındaysanız !!hak edenler ban yesin, ben kimseye zorla yorum yazdırtmıyorum, polemik çıkartan da kendileri..
Konu sahinin size cvp vereceğini sanmıyorum.Tüm olumsuzluklara ragmen bosanmadiginiza gore esinizi seviyorsunuz demekki bunu hic sorguladinizmi seviyormuyum sevmiyormuyum diye mesela dusununki bosandiniz onu baska bir kadinla dusunmek kalbinizi agritiyormu butun sinirlerinizden ofkenizden egonuzdan arinin mutlu gunlerinizi dusunun ve buna odaklanin onu neden sevmistiniz en cok ne yaparken eglenirdiniz es olarak neden onu sectiniz kendinize bir liste yapin ayni listeyide ondan isteyin cok faydasini goreceksiniz ben evlilik danismanina gitmistimde bize birbirinizde sevdiginiz ozellikleri yazin diye liste yaptirmisti daha bir cok gorev vermisti aksam odevi gibi ve biz birbirmizi gercekten tanimadigimizi kavgalarimizin aslinda kokeninin cok sacma olduguni anlamistik sonuc nerdeyse 10 yillik evliyim 2 cocuk yaptim daha cok bilgi isterseniz bana yazim yardimci olmaya calisirim yada direk sizde evlilik danismanina gidin ben umutsuz bir evlilik gormedim sadece karakter catismasi var biraz
Hadi itiraf edin hem iş hayatınızda hem de sosyal hayatınızda çok yalnızsınız değil mi?
İndirin biraz şu gardınızı. Keskin sirke küpüne zarar diye boşuna dememiş eskiler.
Bakın evlilikte de işe yaramamış tökezlemişsiniz. Ben eşinizin anlattığınız kadar olduğunu sanmıyorum. Belki de onun üzerinde de aşırı bir hakimiyet kurmak istediniz ama ters tepti.. Her mecrada insanlara kafa tutamazsınız tokat gibi çarparlar böyle..
AYY ÇOK ÇARPTINIZ, YAVAŞ
AAHAHAHHAHA siz bu sanal ortamları ne kadar da önemsemişsiniz ya böyle, burdan bunları yazınca egonuz tatmin mi oluyor böyle
sosyal hayatımda ve iş hayatımda asla yalnız değilim aksine ben yalnız kalmak istiyorum fırsat bulamıyorum, evliliğimle ilgili de sorun var ki buradan yazıyorum.. ama sizin gibileri kaale aldığımı zannettiğinizden sizde yardırıyorsunuz..
bakın tekrarlıyorum; BOŞ İNSANLARIN BOŞ YORUMLARI UMURUMDA DEĞİLL..
Sizde zaten o safça bağlanmanın mutluluğunu aradığınızdan boşanmak istemiyor muydunuz?mutluluğunuzu mu kıskanıyorum?gerçekten mutlu olduğunuzu mu düşünüyorsunuz, buna nasıl ikna oldunuz, yazdıklarınızı yaşadıklarınızı ve ne kadar safça eşinize bağlı olduğunuzu benim konularıma yazdığınız çarşaf çarşaf yorumlardan yeterince anladım.. size tek bir şey demiştim bunu 2556585.kez tekrarlıyorum, cesaretiniz varsa özelden numara yollarsınız yoksa benim için sinek vızıltısından bir farkınız yok keza kaçıncı kez ezikliğinizi kanıtlıyorsunuz benim sorularımda..
Konu sahinin size cvp vereceğini sanmıyorum.
Çünkü açtığı konu üzerine verilen cevaplara bakmıyor.
Polemik olan cevapların peşinde kendisi...
Teşekkür ederim uzun ve yapıcı yorumunuz için.. ben zaman kaybı olarak gördüğümden bahsediyorum , bir derdimi paylaşıyorum ama insanlar nereden vuracaklarını şaşırıyorlar çok da umrumdalar ya sanki.. sizin gibi yorumlara ihtiyacım var benim, kadın kadının kurdudur o tarzdaki boş yorumlara değil..Tüm olumsuzluklara ragmen bosanmadiginiza gore esinizi seviyorsunuz demekki bunu hic sorguladinizmi seviyormuyum sevmiyormuyum diye mesela dusununki bosandiniz onu baska bir kadinla dusunmek kalbinizi agritiyormu butun sinirlerinizden ofkenizden egonuzdan arinin mutlu gunlerinizi dusunun ve buna odaklanin onu neden sevmistiniz en cok ne yaparken eglenirdiniz es olarak neden onu sectiniz kendinize bir liste yapin ayni listeyide ondan isteyin cok faydasini goreceksiniz ben evlilik danismanina gitmistimde bize birbirinizde sevdiginiz ozellikleri yazin diye liste yaptirmisti daha bir cok gorev vermisti aksam odevi gibi ve biz birbirmizi gercekten tanimadigimizi kavgalarimizin aslinda kokeninin cok sacma olduguni anlamistik sonuc nerdeyse 10 yillik evliyim 2 cocuk yaptim daha cok bilgi isterseniz bana yazim yardimci olmaya calisirim yada direk sizde evlilik danismanina gidin ben umutsuz bir evlilik gormedim sadece karakter catismasi var biraz
Aynen öyle, yardımcı olmaya çalışan yorumları ya görmezden geliyor ya da evet haklısın ama işte burda da beni kıskanıyorlar gibi cevaplar yazıyor. Daha ilk mesajında insanları kışkırtmak için fesatlar diye not düşen kendisi ama polemik çıkartıyorlar diye kızıyor.Konu sahinin size cvp vereceğini sanmıyorum.
Çünkü açtığı konu üzerine verilen cevaplara bakmıyor.
Polemik olan cevapların peşinde kendisi...
Siz ne olarak algılarsanız algılayın burası sanal ortam herkes atıp tutar önemli olan cesaret edip numarasını paylaşabiliyorsa ben o kişiyi muhatap almaya değer görürümnumaranı ver nedir yahu. temelli okul çıkışına çağır tam olsun.
E cevap yazmayın o zaman, kimse sizi zorlamıyor yalvaran da yokAynen öyle, yardımcı olmaya çalışan yorumları ya görmezden geliyor ya da evet haklısın ama işte burda da beni kıskanıyorlar gibi cevaplar yazıyor. Daha ilk mesajında insanları kışkırtmak için fesatlar diye not düşen kendisi ama polemik çıkartıyorlar diye kızıyor.
Benim anlamadığım yönetim buna neden müsade ediyor? Bariz dalga geçmek, insanları kışkırtmak için konu açıyor. Her konusu polemikten kitleniyor. Faketir değildir bilemem de amacı belli. Madem yönetim müsade ediyor hiçbir şekilde cevap yazmamak en iyisi galiba.
Ay nasil anlatsam bilemedim anlatilmaz yaşanır tiplerdeno kimki onu bilmiyorum
Öyle yapacağım bundan sonra, bu cevap yazdığım ikinci konunuzdu ve son. İyi günler.E cevap yazmayın o zaman, kimse sizi zorlamıyor yalvaran da yok
Kadinlar klübü bu gidisle isim degistirecek kıskançlar klübüAyy bi de survivor Nagihan gelsin de "KISKANIYOSUNUZ KIZAAAAAAAAAAMMM" diye hepimize carlasın da ağzımızın payını versin bence hahahahahahahah
keşke bu zavalıyıda görmeseydik yaw lakin bu sefer iyice cozuttu telefon felan istiyoAy nasil anlatsam bilemedim anlatilmaz yaşanır tiplerdenha bide tanimayinca mutlu olunan biri
Değmezdi ama neyseKadinlar klübü bu gidisle isim degistirecek kıskançlar klübüneyse ben birazdan banımı yer otururum fesat fesat aşağı
Ya baksana sen sanal ezik; cahil cesaretinle seni kimse iplemiyor diye burada bu kadar havlamasan artık diyorum Benim karşıma çıkmaya cesaretin yoksa ancak buralardan carlarsın böyle eğer ben senin gibi basit boş insanları takıyor olsam nick değiştiririm hesap kapatırım ama umrumda değilsiniz anlamıyorsun idrak edemiyorsun kapasaite yok çünkükeşke bu zavalıyıda görmeseydik yaw lakin bu sefer iyice cozuttu telefon felan istiyo
numaramı vereyimmi istermisin :))Ya baksana sen sanal ezik; cahil cesaretinle seni kimse iplemiyor diye burada bu kadar havlamasan artık diyorum Benim karşıma çıkmaya cesaretin yoksa ancak buralardan carlarsın böyle eğer ben senin gibi basit boş insanları takıyor olsam nick değiştiririm hesap kapatırım ama umrumda değilsiniz anlamıyorsun idrak edemiyorsun kapasaite yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?