Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

Konu sahinin size cvp vereceğini sanmıyorum.
Çünkü açtığı konu üzerine verilen cevaplara bakmıyor.
Polemik olan cevapların peşinde kendisi...

Şimdi millet bir benim aşağıda yazdığım iyi niyetli yoruma, bir de en altta bu zavallı kadının bana verebildiği cevaba bakın. Hatun hiç önemsemediği! mecrada konu üstüne konu açıyor ama burnumdan kıl alamazsınız diye de not düşüp duruyor.
Yazık diyorum. Gerçekten zaman kaybısınız. Sizin yüzünüzden engellenmek istemem. Allah kocanızı kurtarsın sizden bir an önce..

Sizde zaten o safça bağlanmanın mutluluğunu aradığınızdan boşanmak istemiyor muydunuz?

Teşekkür ederim uzun ve yapıcı yorumunuz için.. ben zaman kaybı olarak gördüğümden bahsediyorum , bir derdimi paylaşıyorum ama insanlar nereden vuracaklarını şaşırıyorlar çok da umrumdalar ya sanki.. sizin gibi yorumlara ihtiyacım var benim, kadın kadının kurdudur o tarzdaki boş yorumlara değil..

Konu sahinin size cvp vereceğini sanmıyorum.
Çünkü açtığı konu üzerine verilen cevaplara bakmıyor.
Polemik olan cevapların peşinde kendisi...
Aynen öyle, yardımcı olmaya çalışan yorumları ya görmezden geliyor ya da evet haklısın ama işte burda da beni kıskanıyorlar gibi cevaplar yazıyor. Daha ilk mesajında insanları kışkırtmak için fesatlar diye not düşen kendisi ama polemik çıkartıyorlar diye kızıyor.
Benim anlamadığım yönetim buna neden müsade ediyor? Bariz dalga geçmek, insanları kışkırtmak için konu açıyor. Her konusu polemikten kitleniyor. Faketir değildir bilemem de amacı belli. Madem yönetim müsade ediyor hiçbir şekilde cevap yazmamak en iyisi galiba.

E cevap yazmayın o zaman, kimse sizi zorlamıyor yalvaran da yok

keşke bu zavalıyıda görmeseydik yaw lakin bu sefer iyice cozuttu telefon felan istiyo
Ya baksana sen sanal ezik; cahil cesaretinle seni kimse iplemiyor diye burada bu kadar havlamasan artık diyorum Benim karşıma çıkmaya cesaretin yoksa ancak buralardan carlarsın böyle eğer ben senin gibi basit boş insanları takıyor olsam nick değiştiririm hesap kapatırım ama umrumda değilsiniz anlamıyorsun idrak edemiyorsun kapasaite yok çünkü

Dip notunuz egonuzu zaten belli ediyor ayrıca söylemeye gerek yokmuş ki insanın kendisini bilmesi de hoş tabi ki

Konunuza gelecek olur isek; iyi ve prestijli işiniz ile mutlusunuz madem evliliği sonlandirin ...

numaramı vereyimmi istermisin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…