• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimin Benim için Sadece Bir Zaman Kaybı Olduğunu Düşünüyorum

Tabi işine gelmedi mi hemen karşıya kabahat bul.
Sen kendini anlattığın gibi bir insan olsaydın burda kendi adınla ve resminle olurdun.
Çok dobrasın , doğrusun ya.

Şimdi gerçekten emin oldum. Ağır işsizsin , sahip olmadığı hayatı burda yaşıyor gibi gösteren birisin sadece.

Dur kız hemen ezikleme, eğitim görüyorum. Üniversite okuyorum , açıktan falanda değil he, örgün gidiyorum.
Evliyim üstelik. Sürekli okuyan, araştıran biriyim. Tüm günümü boş şeylerle geçirmem. Sadece bulaşık yıkamıyor,ütü yapmıyorum yani.
En son çalıştığım iş yerinde de personel sorumlusuydum.
Belki senin gibi bacak show yapsaydım birden müdürlüğe de yükselebilirdim :KK14:

Bunlar insan karakterini analiz etmek için boş şeyler ama sen bundan anladığın için bunları yazdım.

Beğendin mi beni:hamarat:
Bir de uzun uzun yazıyor :D tatlım ben ağır işsizsem nasıl oluyor da işyerinde bacak Show yapabiliyorum? Kendinle çelişmedin mi sence de :D o yazdığından sonrasını da okumadım değmezsin de zaten yemek yiyorum sizin gibi boş ve cahil insanlarla uğraşamıcam gidin kendi kendinizi halledin yoksa yapan yok belli oluyor :D

Bir de uzun uzun yazıyor :KK70: tatlım ben ağır işsizsem nasıl oluyor da işyerinde bacak Show yapabiliyorum? Kendinle çelişmedin mi sence de :KK70: o yazdığından sonrasını da okumadım değmezsin de zaten yemek yiyorum sizin gibi boş ve cahil insanlarla uğraşamıcam gidin kendi kendinizi halledin yoksa yapan yok belli oluyor :KK70:
ooo laf soktuğunu sandı :27:

Ağır işsiz derken işin yok manasında demedim ki , bahsettiğin gibi çok yoğun çalışan yüksek mertebede biri değilsin. Yani boş vaktin çok demek istedim onu da mı anlamadın o yüksek ıq ile :KK53::KK53:

Hanımlar değmez.

Eklentiler

• keep-calm-and-don-t-feed-the-troll-48.png
    keep-calm-and-don-t-feed-the-troll-48.png
    150,2 KB · Görüntüleme: 41
Kendiniz için söylüyorum.
Lütfen uzmanlardan yardım alın. Kişiliğiniz, tavırlarınız çekilecek dert değil.
Eğer varsa gerçeken eşinize sabırlar diliyorum. Adam cennetlik.

Bacak açan konu sahibi, muhtemelen alıntılar karışmıştır :)
Bence ne olursa olsun böyle söylememelisiniz arkadaşlar pek hoş değil bu laflar.. Bi kadın olarak kimsenin böyle cümleler kurmaması gerek.. Neyse bu konuda ipin ucu bayaa kaçtı anlaşılan.. Bu tarz bi konunun içinde olmak istemiyorum.

Bence ne olursa olsun böyle söylememelisiniz arkadaşlar pek hoş değil bu laflar.. Bi kadın olarak kimsenin böyle cümleler kurmaması gerek.. Neyse bu konuda ipin ucu bayaa kaçtı anlaşılan.. Bu tarz bi konunun içinde olmak istemiyorum.
Kendisi bunu meziyetmiş gibi anlatırken bizim ne yapmamızı bekliyorsunuz ki..

Konuya baktim, ilk sayfaya ve son sayfaya baktim, üslubunuza baktim, konusma şeklinize, laflariniza, burda bile herkesle cok cirkin bi üslupla tartışma cikarabilmenize baktim ve şunu söylemek istiyorum, evliliginiz esiniz icin de zaman kaybi bence. Bu egoyla adama neler söylüyorsanız tartisma kaçınılmaz oluyor demekki.

Buradaki konun da zaman kaybı çünkü kafanda buradaki herkes sosyal yaşamda iki lafı bir araya getiremeyen ciddiye alınmayacak insanlar bu yüzden kimsenin cevabını ciddiye almayacaksın
zaten de cümlelerini kendine olan hayranlığından arındırıp sormadığın sürece kimseden sana yardımı dokunacak cevaplar alamazsın.

Tabi işine gelmedi mi hemen karşıya kabahat bul.
Sen kendini anlattığın gibi bir insan olsaydın burda kendi adınla ve resminle olurdun.
Çok dobrasın , doğrusun ya.

Şimdi gerçekten emin oldum. Ağır işsizsin , sahip olmadığı hayatı burda yaşıyor gibi gösteren birisin sadece.

Dur kız hemen ezikleme, eğitim görüyorum. Üniversite okuyorum , açıktan falanda değil he, örgün gidiyorum.
Evliyim üstelik. Sürekli okuyan, araştıran biriyim. Tüm günümü boş şeylerle geçirmem. Sadece bulaşık yıkamıyor,ütü yapmıyorum yani.
En son çalıştığım iş yerinde de personel sorumlusuydum.
Belki senin gibi bacak show yapsaydım birden müdürlüğe de yükselebilirdim :KK14:

Bunlar insan karakterini analiz etmek için boş şeyler ama sen bundan anladığın için bunları yazdım.Beğendin mi beni:hamarat:

Açıktan değil de örgünden gidince ne oluyor açıktan okuyanları küçümser gibi bi hava sezdim sizde de, ben de açıktan okuyorum da alinmadim degil.

Back