Evliliğimi nasılsın kurtarabilirim lütfen yardım edin!!!

Siz neden geçmişiniz silmediniz yada o Facebooku kapatmadınız yani insan enazından mesajları siler, onu geçtim normalde bu duruma düşen insanlar eşine daha sıcak olur sizde tam tersi olmuş alın karşınıza oturup konuşun herşeyi açık açık yoksa çıkılmaz bu durumdan

Bu hemcinslerimin yedekte birini tutayım mantığından nefret ediyorum siz ilk önce kendinize olan saygınızı yitirmişssiniz birde utanmadan inkar etmişsiniz ona rağmen sizi mutlu etmek gönlünüzü almaya çalışan adama isteksizim diyorsunuz allah ıslah etsin sizi

Ya parti kur oy verelim ne güzel yazmışsın düşüncelerime tercüman olmuşum gerçekten burda erkeklere sövüp beddua ederken kadına neredeyse ay cnm ya konuş çözülür diyorlar bu yaptığımız diyemiyeceğim yaptığınızinsan haklarına bile aykırı

Beni terk ederse yedekte dursun diye eski sevgili ile konuşmak mi? Nereye kusuyoruz??

Eksik anlatılan ya da tarihler farklı anlatılan şeyler var kesinlikle . O yüzden tam yorum yapamıyorum . Acilen bir psikoloğa gidin bence konu sahibi

Kendinizi eşinizin yerine koyun sizin yaptiginizi o yapsaydi güvenebilirmiydiniz tekrar.bide ortaya çikinca suç bastir yapmişsiniz.buna ragmen adam herşeyi unutup senle sex yapiyor sen isteksizce karşilik veriyorsun.ya sex yapmiyacaksin yada yaptigin sexin hakkini veteceksin.bie erkegin en çok onurunu zedeleyen yatakta robot gibi yatan kadindir.

Arkadaşlar tekrar okudum biraz tutarsızlıklar var, hanfendinin konu ile yorumlarında. Umarım fake yada uydurma çıkmaz o kadar yazdığımız havaya gider artık
Uzun oldu giremedim kusura bakmayın nerede tutarsızlık gördüyseniz sorun açıklığa kavuşturalım

Geçmiş olsun soğuk su için demeye geldim. Çünkü eşinizi tutuyorum bu konuda, asla hazmedemeyecegım sey yalan. 30sene sonra da duysam yolları ayırırdım, karakterlı her ınsan boyle dusunur bence. Ben affedemezdım

Eşin de affedebiliyorsa terapiye gidebilirsin kendini ifade edebilme için öncelikle sen tabi ki geciktirme sakın ayrı olduğunuz her an aleyhinize işliyor

Kusura bakmayında siz yolundasınız adamın böyle anlayacağını bile bile yaptınız resmen! Herneyse allah esinizi sizden kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…