Evliliğimi nasılsın kurtarabilirim lütfen yardım edin!!!

Allah kimseyi sahip olduğunun nankörü ERMESİN! ZAMANIMDA HATANI KABULLENİP AD DİLESEYDİN, BUGÜN BUNLARI YAŞAMIYOR OLACAKTIN!

Eşinin karşısına geç ve tüm ciddiliginle hatanı kabuk et ve af dile. Sana olan güvenini geri kazanmak için ne istiyorsa yap!

Bundan sonra hiç-bir şey eskisi gibi olmayacak. Ikinizin de ruh ve beden sağlığı icin ayrılın...

evet herşeyi hak ettim hiç bir bahanemde yok beni karşısına alıp konuştu konuşmaya değil o nalet olası resimi gördüğü için yıkıldığını söyledi şöyle bir yanlış anlaşılma oldu galiba ben eşimle tanışmadan önceki konuşmlar ve resim ben eşimi tanıdıktan sonra hiç bir şekilde sevgililik durumu olan konuşma olmadı zaten konuşmalar için benimle tartışıp kavga etmedi ben eşimin gerek işi olarak gerekse başka durumlarda olsa sinirli olduğunu görmüşümdür ama kırıldığını ilk defa o gün gördüm gözlerindeki acıyı yıkılmışlığı o gün gördüm böyle kitlenip kaldım ne diyeceğimi ne konuşacağımı bilemedim

bir sakıncası yoksa, uygunsuz fotoğraf dediğiniz ne tam olarak? Yedekte tutmak için uygunsuz fotoğraf atılması da tuhaf geldi. İsteyen kişinin de güvenilirliği sorgulanır ki sevgili varken

Adamı aldatın ortaya çıktıktan sonra utanıp kendinizi affettirmek yerine, köşe bucak kaçın kendisinden, ayrılmak isteyince ben onsuz ölürüm. Oldu.
utandım keşke o an yer yarılıp içine girseydim bunu adama yaşattığım için yapmaya çalışıyordum kaçmamaya çalışıyordum ama ister istemez aklıma geliyordu o durum böyle kitlenip kalıyordum suçluluk duygusu yüzünden isteksiz davranıyor gibi algılıyordu halbuki ne çok özledim eşimi

yemin ederim öyle abla tam olarak bu bu suçluluk duygusu yüzünden yoksa çok seviyorum eşimi olaydan 1 ay geçtikten sonra bigün görev den çıktıktan sonra geldi eve elinde bir demet gül sabahın köründe bulmuş almış sıcak pide pogacalar çok sevdiğim omleti yaptı (ben daha iyi yemekler yapar) kahvaltı yaptıktan sonra birer çay doldur seninle sohbet edelim tuttu ellerimden biliyorum çok pişmansın bunu gözlerinden hal ve haraketlerinden görebiliyorum insan davranaşı konusunda eğitimli (polis) olduğu için bu durmu hemen fark etti ve bu olumsuz olayı birlikte atlatacagız ben senin konuşmaların değil cahilce davranıp attığın fotograf beni üzen kıran şey tam olarak bu düyamı başıma yıktın ama yinede bi oğlumuz var ve onun hayatı ve gelişimi önemli herşeyi geride bırakmamız lazımdeyince sarıldım boynuna saçlarımı okşadı herşeye rağmen sevgisini ilgisini hiç bir zaman eksik etmedi herşeyi yoluna koymuştuk ama benim isteksizlik durumum hortlayana kadar ve doğal olarak şüpheye düştü yine ve artık bu durum galiba son noktası oldu

bir türlü beceremedim ancak mesaj attım duygularımı mesaj yolluyla anlatabildim ama galiba bu sefer karşılık alamadım

Onu inandırın o zaman sözlerinizle. Sana karşı çok mahçup olduğum için senin hakkettiğin kişi gibi hissetmiyorum kendimi bu yüzden kendimi veremiyorum ilişkiye ve isteksiz gibi görülüyorum deyin madem eşiniz affetmeye razı..

Ben o konuşmaları niye silmediginizi merak ettim..
Onun dışında elimden bişey gelmiyor diye bişey yok.Elinizden herşey gelmeli..Madem kurtarmak istiyosunuz bir zahmet adamın çabası kadar sizde çabalayın.
facebook kullanmıyordum unutmuşum eşimin facebook kullanıyordum

haklısınız ama oğluna kıyamıyor eşim küçük yaşta kayıp etmiş babasını hayatta tek başına savaş vermiş hep oğluda bu zorlukları yaşamasın diye içine atıyor ve gözümün önünde eriyip gidiyor ve ben aptal gibi birşey yapamıyorum

işte bendeki sorun bu kendimi bir türlü ifade edemiyorum halbuki eşim o kadar anlayışlı ki sabırlı kibar ki ben bir türlü acılamıyorum allah kahretsin

Eşinizin görev yeri değişti diye eski sevgiliyle görüşmek de enteresan bahaneymiş. Konuşacak insan mı yoktu çevrenizde. Ayrıca bir zamanlar özelini yaşadığınız eski sevgilinize, şimdiki eşinizle olan özelinizi nasıl paylaştınız. sizden ayrılırsa diye korkma bahanesine sığınmanız da bize bile inandırıcı gelmiyor.

Ya ablacım bak şöyle şeyler yazıyorsun beni iyice deli ediyorsun , ben adama daha çok üzülüyorum. Yazıktır günahtır bu adama. Zaten garip büyümüş.

Ne demek yapamıyorum ya birşeyler yap ulaş ona bir şekilde iletişim kur. Yeminle hakkı sana kalmaz bak. Git pişmansan gerçekten böyle bir halt etmeyeceksen bir daha al gönlünü.

Affedemiyorsa da yapacak birşey yok hakkıdır. Sana olumlu dönüş yapmasa da çocuğunun babası diye ilgilen onunla

asla aldatmaz çünkü bunu biliyorum söyledi bana ben yapmış olsam ne yapardın tepkin ne olurdu diye empati yapmaya çalıştı beni anlamaya çalıştı ve en son şu kelimesi hiç aklımdan çıkmaz senden değil ben beni yaratan allahtan korkarım onun için bu günahı işlemem demişti hiç aklımdan cıkmaz

adam 1,5 sene önce görmüş mesajları. hala beraber olabilirler de kadın bunca zaman sonra akıl istiyorsa bu daha da tuhaf bana göre.
beni af etmişti son bir kaç haftadır isteksizlik çıktı bende yine ve adam şüpheye düştü ve ben bu durumu açıklayamıyorum beceremiyorum onun için şuan neler yapmam gerek nasıl bunu bulmaya çalışıyorum

demek ki hala şüphelendirecek hareketleriniz var. daha öncede yazdım, sizin gibi rahat davranan, yakalanınca da büyütme diye cevap veren birine akıl vermek benim içimden gelmiyor malesef.
eşinizin de kendisine en büyük iyiliği bu baskı içinde yaşamaktan vazgeçmek olur.
boşanmak kötü babalık değildir. aynı evin içinde mutsuz bir baba bir çocuğa daha büyük kötülük

İsteksizliğiniz üzerine konuşun, bunu yanlış yorumlamasın. İkimiz de yıprandık üzüldük, evlenmeden önce böyle bir şey yapmam kabul edilemez ama beni terk edeceğinden korktum, yanıldım. Gibi söze başlayıp günümüze kadar olan süreci konuşarak değerlendirebilirsiniz. İsteksizliğin temeline inin, bu kaybetme korkusu mu yoksa tokat olayı mı yoksa başka bir şey mi bunu konuşarak çözün. Onu çok sevip beğendiğinizi gözünüzün asla ondan başkasını görmeyeceğini anlatın, tabiri caizse ikna edin. Karşılıklı konuşmayı sağlayamıyorsanız mektup yazın. Mektupta evlilik öncesi eski sevgiliyi vurgulayın evlendikten sonra kimseyle konuşmadığınızı vurgulayın. (Aksi takdirde evlilikte sadakat yükümlülüğünü ihlal/güven sarsıcı hareketler olarak aleyhinize delil oluşturursunuz.)
Çözüm önerisi olarak onun isteklerini sorun, sizin istekleriniz neler bunları dökün. Evlilik için terapiste gitmeye de hazırım yuvamı dağıtmak istemiyorum deyin. Tüm bu konuşmada ağlayıp sızlanmayın, olgunca ve dürüstçe her şeyi konuşun.
İletişim düzelirse cinsel hayatın da düzeleceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…