- 1 Kasım 2023
- 60
- -19
- 6
- 25
- Konu Sahibi mervissngr
-
Hiç bişeyi gidiyorım zaten artıkŞiddet varsa devam etmeye çalışma zaten.
Boşanmak için neyi bekliyorsun?
Allah yardımcınız olsunEvet toparlandım ailemi aradım onlarada gidince anlatıcam herşeyi gidiyorum yani karakola gidip şikayette olucam hem ailesinden hemde kendisinden
Herkese çok teşekkür ederimArkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Allah yardimcin olsunArkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Karısının hakaretler işitmesine dayak yemesine göz yuman adamı mı çok seviyorsun. Çok üzülüyorum böyle şeylere insan ailesinde görmese bile kendi seçtiği, tercih ettiği ailede görmeli sevgiyi. Böylece ne olduğunu ve ne olmadığını ayırt edebilir. Ama hiç bilmiyorsun anladığım kadarıyla. Sevgi böyle bir şey değil. Benim sevdiğim insanın gözünden bir damla yaş akıtan karşısında beni bulur. Sevgi koruyup kollamayı da beraberinde getirir. Ufak tefek sorunlar olsa çocuğun için katlanırsın. Ama dayak diyorsun güzelim benim. Seni döven çocuğunu da döver. Hemen kurtul oradan evladınla güzel bir hayat kur kendine bu kötülüğü yapma. Sen kendine saygı göstermezsen el alem niye göstersin. Gençsin her türlü hayat kurarsın kendine.Ablam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Gidiyorum bitti zaten artık Allah’a havale ettim onları da inşallah bu dünyada Allah onlardan intikamımı alır ve bende görürüm tek istediğim bu rahat uyuyamasınlarKarısının hakaretler işitmesine dayak yemesine göz yuman adamı mı çok seviyorsun. Çok üzülüyorum böyle şeylere insan ailesinde görmese bile kendi seçtiği, tercih ettiği ailede görmeli sevgiyi. Böylece ne olduğunu ve ne olmadığını ayırt edebilir. Ama hiç bilmiyorsun anladığım kadarıyla. Sevgi böyle bir şey değil. Benim sevdiğim insanın gözünden bir damla yaş akıtan karşısında beni bulur. Sevgi koruyup kollamayı da beraberinde getirir. Ufak tefek sorunlar olsa çocuğun için katlanırsın. Ama dayak diyorsun güzelim benim. Seni döven çocuğunu da döver. Hemen kurtul oradan evladınla güzel bir hayat kur kendine bu kötülüğü yapma. Sen kendine saygı göstermezsen el alem niye göstersin. Gençsin her türlü hayat kurarsın kendine.
Yok canım ne boşanması. İkinci çocuktan sonra düzelirArkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Ne yapacaksın var mı kafanda bir plan. Plansız gitme bir yere.Gidiyorum bitti zaten artık Allah’a havale ettim onları da inşallah bu dünyada Allah onlardan intikamımı alır ve bende görürüm tek istediğim bu rahat uyuyamasınlar
Ya bu kadınların kocam sevdası beni bitiriyor. Pardon kocamın abisi bana nasıl küfredebilir yada annesi iş yapmadığım için beni döver? Eşiniz arkanızda durup benim karıma Böyle davranamazsınız deseydi kim cesaret edebilirdi. Hala bu adamı seviyorum bırakıp gidemem mi diyorsunuz adam siZi gözden çıkaralı çok olmuş ama. Aklınca ayrı yatarak size göz dağı veriyor sindirmeye çalışıyor anlamıyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gidecek bir yeriniz var mı? Bilmiyorum ama kaçın kurtulun o evdenAblam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Ablacım kac kurtul ne demek dövmek?Arkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Ya bu kadınların kocam sevdası beni bitiriyor. Pardon kocamın abisi bana nasıl küfredebilir yada annesi iş yapmadığım için beni döver? Eşiniz arkanızda durup benim karıma Böyle davranamazsınız deseydi kim cesaret edebilirdi. Hala bu adamı seviyorum bırakıp gidemem mi diyorsunuz adam siZi gözden çıkaralı çok olmuş ama. Aklınca ayrı yatarak size göz dağı veriyor sindirmeye çalışıyor anlamıyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gidecek bir yeriniz var mı? Bilmiyorum ama kaçın kurtulun o evdenAblam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Burda kimse “şiddet görüyorum ama kocamı seviyorum”derseniz “ aa ne büyük aşk tamam o zaman sana hak verdik demez ki akıl var mantık var. Siz de biraz mantığınızı kullanınÜstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım çünkü hamileyim duygusalım aklım karışık evet sizler çok güçlüsünüz ama ben öyle davranamadım lütfen birde burda beni aşagılamayın
Direk ailemin yanına geçiyorum zaten onlarada herşeyi anlatıcam birdaha yüzlerini bile görmek istemiyorumNe yapacaksın var mı kafanda bir plan. Plansız gitme bir yere.
Hakkınızda hayırlısı olsun ne yaptınızDirek ailemin yanına geçiyorum zaten onlarada herşeyi anlatıcam birdaha yüzlerini bile görmek istemiyorum
Ailen arkanda ve sen hamileyken dövdüğün kocanda aklın kalıyor diye boşanmıyorsun. Ne diyelim peki sana, ne duymak istersin mesela? Herkes boşan diyor, başka şey söylüyorsun senin başka çaren var mı boşanmaktan? Allah korusyb öld*rülmeyi mi bekliyorsun? Aklını başına al artık.Ailen sağ boşansam arkamda olurlar ben eşimle evlenip güzel bi yuva kurabilmek için okadar emek verdim ki 26 yaşındayım saçlarım beyazladı benim burda haykırışım bu aslında hayal kırıklığım boşanırım o yoluna bakar ben yoluma ama ben hiç bişeyi kolay atlatamıycam
Bunları yaşarken 2. Ye hamile kalıyor olman durumdan çok da rahatsız olmadığını gösteriyor. Neyse iyi forumlar size.Ya arkadaşım hemen hamile kalmamış olsam da yada ne biliyim neyi kasdediyorsan işte yinede söylediklerimin önüne geçer mi ya hemen değilde 6 ay sonra 2 sene sonra kalayım hamile dayak hak ediyormuyum çaresiz kalmayı hak ediyormuyum ya yalan söylesem ne değişicek
Gittim demen en sağlıklı cümle olacak.Hiç bişeyi gidiyorım zaten artık
Ş...r...siz herif , boşa şunu Allah aşkına yaaa...Evet bu kadar ağladığım için bile çok pişmanım sabah sabah bana küfür etti hala burdamısın sen dedi
Bu evliligin mutlu sonu yok ne yaparsan yap yok onların istediklerini de yapsan senden kotusu olmazzzz senin kocan bir kez sana sahip çıkıp arka dursaydi şuradan kalk suraya otur diyemezlerdi olan olmuş aileniz destekse lutfen gidip bosanma davanizi da açınArkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Ya bu kadınların kocam sevdası beni bitiriyor. Pardon kocamın abisi bana nasıl küfredebilir yada annesi iş yapmadığım için beni döver? Eşiniz arkanızda durup benim karıma Böyle davranamazsınız deseydi kim cesaret edebilirdi. Hala bu adamı seviyorum bırakıp gidemem mi diyorsunuz adam siZi gözden çıkaralı çok olmuş ama. Aklınca ayrı yatarak size göz dağı veriyor sindirmeye çalışıyor anlamıyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gidecek bir yeriniz var mı? Bilmiyorum ama kaçın kurtulun o evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?