Evliliğimden çok pişmanım

Herkese çok teşekkür ederim

Allah yardimcin olsun
Bilki en doğru en cesur karari vermişsin .
Kararinin arkasinda sıkı dur
Herşey daha güzel olocak zamanla

Son düzenleme:
Karısının hakaretler işitmesine dayak yemesine göz yuman adamı mı çok seviyorsun. Çok üzülüyorum böyle şeylere insan ailesinde görmese bile kendi seçtiği, tercih ettiği ailede görmeli sevgiyi. Böylece ne olduğunu ve ne olmadığını ayırt edebilir. Ama hiç bilmiyorsun anladığım kadarıyla. Sevgi böyle bir şey değil. Benim sevdiğim insanın gözünden bir damla yaş akıtan karşısında beni bulur. Sevgi koruyup kollamayı da beraberinde getirir. Ufak tefek sorunlar olsa çocuğun için katlanırsın. Ama dayak diyorsun güzelim benim. Seni döven çocuğunu da döver. Hemen kurtul oradan evladınla güzel bir hayat kur kendine bu kötülüğü yapma. Sen kendine saygı göstermezsen el alem niye göstersin. Gençsin her türlü hayat kurarsın kendine.

Gidiyorum bitti zaten artık Allah’a havale ettim onları da inşallah bu dünyada Allah onlardan intikamımı alır ve bende görürüm tek istediğim bu rahat uyuyamasınlar

Yok canım ne boşanması. İkinci çocuktan sonra düzelir

Ya bu kadınların kocam sevdası beni bitiriyor. Pardon kocamın abisi bana nasıl küfredebilir yada annesi iş yapmadığım için beni döver? Eşiniz arkanızda durup benim karıma Böyle davranamazsınız deseydi kim cesaret edebilirdi. Hala bu adamı seviyorum bırakıp gidemem mi diyorsunuz adam siZi gözden çıkaralı çok olmuş ama. Aklınca ayrı yatarak size göz dağı veriyor sindirmeye çalışıyor anlamıyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gidecek bir yeriniz var mı? Bilmiyorum ama kaçın kurtulun o evden

Ablacım kac kurtul ne demek dövmek?
Ailen nedenn gelip almıyor?
Ben kk da hastalık bahanesini kabul edemiyorm valla kusura bakmayın.
Alşah sifa versin ama annem hasta babam kalpten gider bunlar sizin kendinize bahanenniz.
Öldürsünler dayaktan diye mi bekliiyorsunuz ???

Ya bu kadınların kocam sevdası beni bitiriyor. Pardon kocamın abisi bana nasıl küfredebilir yada annesi iş yapmadığım için beni döver? Eşiniz arkanızda durup benim karıma Böyle davranamazsınız deseydi kim cesaret edebilirdi. Hala bu adamı seviyorum bırakıp gidemem mi diyorsunuz adam siZi gözden çıkaralı çok olmuş ama. Aklınca ayrı yatarak size göz dağı veriyor sindirmeye çalışıyor anlamıyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gidecek bir yeriniz var mı? Bilmiyorum ama kaçın kurtulun o evden
Burda kimse “şiddet görüyorum ama kocamı seviyorum”derseniz “ aa ne büyük aşk tamam o zaman sana hak verdik demez ki akıl var mantık var. Siz de biraz mantığınızı kullanın

Ailen arkanda ve sen hamileyken dövdüğün kocanda aklın kalıyor diye boşanmıyorsun. Ne diyelim peki sana, ne duymak istersin mesela? Herkes boşan diyor, başka şey söylüyorsun senin başka çaren var mı boşanmaktan? Allah korusyb öld*rülmeyi mi bekliyorsun? Aklını başına al artık.

Aklin esinde mi kaliyor?! Onu gercekten cok mu seviyorsun?! Stockholm sendromu deniyordu buna galiba. Bu durumda esin dover de sover de sen izin verdikten sonra.

Bunları yaşarken 2. Ye hamile kalıyor olman durumdan çok da rahatsız olmadığını gösteriyor. Neyse iyi forumlar size.

Bu evliligin mutlu sonu yok ne yaparsan yap yok onların istediklerini de yapsan senden kotusu olmazzzz senin kocan bir kez sana sahip çıkıp arka dursaydi şuradan kalk suraya otur diyemezlerdi olan olmuş aileniz destekse lutfen gidip bosanma davanizi da açın

Bırak eşinin savunmasını, kendisini bile savunmamış. Bakmışlar ki bu kız herşeye susuyor, biri küfreder öbürü döver, öbürünün (eşinin) umrumda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…