- 24 Ocak 2021
- 11.672
- 26.399
- 548
- Konu Sahibi mervissngr
-
Umarim troldur, ben bir kadın olarak bu konuya üzüldüm, gerçek olmamasını dilerim , yalansa da hakka girdi , dünden beri üzüldük yazdık o kadarHafendi yargıya varmakla ne alakası var? Gece gece sansasyonel konu açmışsınız sonuçta trolluyor da olabilirsiniz değil mi? Ablanızın olduğunu iddia ettiğiniz diğer konularda da 2 yıllık evlisiniz. 6 aylık bebeğiniz olduğunu ve tekrar hamile olduğunuzu yazmışsınız. Şu an yazdığınız şeylerle aynı değil. Üstelik ablanızla aynı zamanda evlenmişsiniz. Haliyle konunuzun gerçekliğini sorguluyorum.
Ev arkadaşımın iki sohbeti olur hele döven ev arkadaşı bu bir deBoşanın gitsin ev arkadaşı gibi o ne öyle ayrı yatmak
Merhabalar hayırlı sabahlar dün okuduklarım için çok üzüldüm rabbim inşallah kolaylık açar bugün gidecek misinizAblamın çünkü yazıyı yazan o takibini ben yaptım o kullanamıyor karışık geldiğini söylüyor merakta edince gel soralım dedim bende hay ben sorduğum günün
Ev arkadaşımın iki sohbeti olur hele döven ev arkadaşı bu bir de
Aklın eşinde mi kalıyoAblam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
Böyle kişilerin acaba kendi aile hayatı da böyle olduğu için mi normal geliyor. Yani babası annesi dövüyor,annesi eziyet çekiyor falan mı oluyor acaba?Kaynana neler neler etti demiş gitmemiş. Gelin geldiği günden beri eziyet görmüş dayak yemiş ama hemen hamile kalmayı tercih etmiş . 2 senedir bu eziyete elti görümce eklenmiş gitmemiş .
Bazılarına bağımlılık yapıyor böyle piskopatlar
Sevgisi bitmemiş hâlâ seviyormuş, oda ayırması zoruna gitmiş ne diyebilirim ki
Konunun tamamının yalan olduğunu düşünmüyorum ama üyelerden gelecek linçleri engellemek için bazı kısımları yalan söylemiş. Eski mesajlarından belli oluyor. O mesajları ablam yazdı ben yazmadım diye çevirmeye çalışıyor şimdi. Ancak yaşadıkları maalesef gerçek bence. Allah yardımcısı olsun diyecek başka bir şeyim yok.Umarim troldur, ben bir kadın olarak bu konuya üzüldüm, gerçek olmamasını dilerim , yalansa da hakka girdi , dünden beri üzüldük yazdık o kadar
ya bence bu normal değil .Böyle kişilerin acaba kendi aile hayatı da böyle olduğu için mi normal geliyor. Yani babası annesi dövüyor,annesi eziyet çekiyor falan mı oluyor acaba?
Başka türlü bunlar nasıl normal karşılanır?
Sevgini dayak besliyor demek ki, devam et.Evet sogudum içimde kırgınlık var ama sevgim bitmedi elimde Olan bısey değil zaten bosanıcaz başka oluru yok
Şiddet varsa devam etmeye çalışma zaten.Arkadaşlar gecenin bu saatinde ağlayarak anlatıyorum çok kırgınım ve üzgünüm. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz ve aile binasına geldim geldigim günden beri kavga hakaret beni dövmeleri hiç bitmedi. Annesi temizlik yapmıyorum diye neler neler yaptı hamile halimle beni eşime şikayet etti ve çok dayaklar yedim zaten evlendikten 1,5 ay sonra hamileydim şimdide çocuğumla evimle anca ilgileniyorum bunları 2 yıldır hep yaşıyorum eltilerim görümcem hepsi düşman gibi bana ve evliliğime göz diktiler tek dertleri onlar gibi olmamam. Son yaşadığım olaydada eşimin abisi sırf annesi üzülüyor diye onların dediği olmuyor diye bana hırsından küfür etti bende kabul etmedim yeter artık dedim tartışma oldu aramız da ve aileme bana ağza alınmayacak şeyler saymaya başladılar eşimin annesi gidip anneme ses kaydı attı senin kızın terbiyesiz neden evlendirdin gibisinden annem üzüntüden kaç gün uyuyamadı bende bısey yok diyorum anneme sürekli çünkü hasta üzülmesini istemiyorum neyse bu olaydan beri de eşim benimle konuşmuyor yaklaşık 2 ay oldu ayrı yatıyor evde insan yokmuş gibi davranıyor ben zaten kesin boşanırız diyorum ama çok zor şeyler yaşıyorum artık onun ailesini normal göremem çok çaresizim
Ayyy.. anasının sözünden çıkamayan bir erkek bozuntusunu nasıl sevebilir insan ya?!?Ablam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
O seni sevmiyor ama farkında mısın?Ablam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
dayak yiyerek mi büyüdünüzAblam var bende öyle yapmayı düşündüm ama aklım eşimde kalıyor onu gerçekten çok seviyorum o üzülmesin diye bu binaya gelmeyi kabul ettim 2 yıldır mutlu olduğum anlar sayılıdır sürekli ailesi yönetmeye çalışıyor evlilik değil de sanki çalışan olarak almışlar beni
İlk 6 ay depresyona girersin 1 yılın sonunda nefret edersin 2 yılda boşanma davan biter 3. Yıl başka birine aşık olur ne kadar salakmışım dersin. Bu sevgi değil eşin narsist sen de bağımlı döngüsündesin. Hala karşıma alıp konuşucam diyorsun ki gitme desin bir şey yapsın sen de affet. Kendini düşünmüyorsan bari çocuğunu düşün onun da psikolojisini bozuyorsun. Kanıtları tıpla ablana git boşanma davanı aç kurtul.Evet var benim tarafımdan kimse bısey bilmiyor henüz oraya gidip herşeyi bir bir anlatıcam sonrasında zaten kurtulucam inşallah
Evet toparlandım ailemi aradım onlarada gidince anlatıcam herşeyi gidiyorum yani karakola gidip şikayette olucam hem ailesinden hemde kendisindenM mervissngr
Evet sabah oldu kalktınız.
kalktığınız gibi bu işi bitireceğinizi yazmıştınız gece ..
şimdi gelip aktif olup konunuza baktığınıza göre burdaki insanlar gerçek hayatınızdan daha önemli değildir die düşünerekten soruyorum.
Yeni hayatınız için adım attınız mı ?
Sabah kalktım çocukla ilgili bısey sormam gerekti bana küfür etti ve sen hala burdamısın dedi aldattığını düşünüyorum zaten artık benim için tamamen bitti herseyO seni sevmiyor ama farkında mısın?
Evet bu kadar ağladığım için bile çok pişmanım sabah sabah bana küfür etti hala burdamısın sen dediMerhabalar hayırlı sabahlar dün okuduklarım için çok üzüldüm rabbim inşallah kolaylık açar bugün gidecek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?