Evliliğimden çok pişmanım

Umarim troldur, ben bir kadın olarak bu konuya üzüldüm, gerçek olmamasını dilerim , yalansa da hakka girdi , dünden beri üzüldük yazdık o kadar

Ablamın çünkü yazıyı yazan o takibini ben yaptım o kullanamıyor karışık geldiğini söylüyor merakta edince gel soralım dedim bende hay ben sorduğum günün
Merhabalar hayırlı sabahlar dün okuduklarım için çok üzüldüm rabbim inşallah kolaylık açar bugün gidecek misiniz

Kaynana neler neler etti demiş gitmemiş. Gelin geldiği günden beri eziyet görmüş dayak yemiş ama hemen hamile kalmayı tercih etmiş . 2 senedir bu eziyete elti görümce eklenmiş gitmemiş .

Bazılarına bağımlılık yapıyor böyle piskopatlar

Sevgisi bitmemiş hâlâ seviyormuş, oda ayırması zoruna gitmiş ne diyebilirim ki
Ev arkadaşımın iki sohbeti olur hele döven ev arkadaşı bu bir de

Aklın eşinde mi kalıyo
Allah akıl fikir idrak feraset versin ne diyeyim.

Böyle kişilerin acaba kendi aile hayatı da böyle olduğu için mi normal geliyor. Yani babası annesi dövüyor,annesi eziyet çekiyor falan mı oluyor acaba?
Başka türlü bunlar nasıl normal karşılanır?

bosaniriz diye mi dusunuyorsunuz yani hala bi aksiyon almadiniz sadece dusunuyorsunuz? Vallahi siz kendinizi yolda buldunuz sanirim. Bu arada o adami sevmiyorsunuz kendiniz hic sevmediginiz icin onu seviyorum saniyorsunuz. Ama sizin bosanacaginizi sanmam siz dusundugunuzle kalirsiniz gibi. Hayatta bol sans

Umarim troldur, ben bir kadın olarak bu konuya üzüldüm, gerçek olmamasını dilerim , yalansa da hakka girdi , dünden beri üzüldük yazdık o kadar
Konunun tamamının yalan olduğunu düşünmüyorum ama üyelerden gelecek linçleri engellemek için bazı kısımları yalan söylemiş. Eski mesajlarından belli oluyor. O mesajları ablam yazdı ben yazmadım diye çevirmeye çalışıyor şimdi. Ancak yaşadıkları maalesef gerçek bence. Allah yardımcısı olsun diyecek başka bir şeyim yok.

Böyle kişilerin acaba kendi aile hayatı da böyle olduğu için mi normal geliyor. Yani babası annesi dövüyor,annesi eziyet çekiyor falan mı oluyor acaba?
Başka türlü bunlar nasıl normal karşılanır?
ya bence bu normal değil .

Ben öyle aileden büyüyen birinin tam tersi ömrü annesi gibi geçmesin die daha dişli olması gerektiğini düşünüyorum .

Bunların benım ıcın hıc önemi yok hatadır yaparsın cahilsindir korkarsın öldürmediği sürece umut var , boşanır kurtulur.
benim delirdiğim şey kapıdan girdiği gün döven adamdan çocuk yapıp böyle adamlara çocuk var die Hayatlarından söküp atamıcak olmaları .

Hani ayrılırsın muhattap olmazsın babaanne arar seni falan ama bu bambaşka bi boyut bu çocuk için iletişim kurması gereken herkesten piskolojik şiddet görmüş bu kadın.

haftasonu bu çocuk bu piskopat aileye gidicek gelicek falan çocuğa üzülüyorum konu sahibi belki yaralarını saracak birini bulur ama o çocuğun yaraları kapanmaz

M mervissngr

Evet sabah oldu kalktınız.

kalktığınız gibi bu işi bitireceğinizi yazmıştınız gece ..

şimdi gelip aktif olup konunuza baktığınıza göre burdaki insanlar gerçek hayatınızdan daha önemli değildir die düşünerekten soruyorum.

Yeni hayatınız için adım attınız mı ?

Şiddet varsa devam etmeye çalışma zaten.
Boşanmak için neyi bekliyorsun?

Bakın insanlar kendilerine fiziksel yada ruhsal şiddet uygulayan hiçbir kimseyi sevmezler, sevemezler, emin olun sizinde sevgi sandığınız duyguların altında muhakkak farklı korkular yatıyordur, yapmayın kendinize bunu sizi rabbimiz bu eziyetleri çekesiniz diye göndermedi dünyaya, boşanmak ayıp değil, ayıplanacak şey erkek diye ortada gezip, ergen çocuk hareketleri yapan çocuk erkekler.

Ayyy.. anasının sözünden çıkamayan bir erkek bozuntusunu nasıl sevebilir insan ya?!?

O seni sevmiyor ama farkında mısın?

dayak yiyerek mi büyüdünüz
sizce normal bişey mi dayak.. o konuya hiç değinmiyorsunuz hiç etkilenmemiş gibisiniz

Evet var benim tarafımdan kimse bısey bilmiyor henüz oraya gidip herşeyi bir bir anlatıcam sonrasında zaten kurtulucam inşallah
İlk 6 ay depresyona girersin 1 yılın sonunda nefret edersin 2 yılda boşanma davan biter 3. Yıl başka birine aşık olur ne kadar salakmışım dersin. Bu sevgi değil eşin narsist sen de bağımlı döngüsündesin. Hala karşıma alıp konuşucam diyorsun ki gitme desin bir şey yapsın sen de affet. Kendini düşünmüyorsan bari çocuğunu düşün onun da psikolojisini bozuyorsun. Kanıtları tıpla ablana git boşanma davanı aç kurtul.

Evet toparlandım ailemi aradım onlarada gidince anlatıcam herşeyi gidiyorum yani karakola gidip şikayette olucam hem ailesinden hemde kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…