Evliliğimden çok pişmanım

Seni döven, sana küfürler eden ezdiren adamın nesini seviyorsun kendine gel yahu. Annenin evine dön çalış para kazan boşan

Ya bu kadınların kocam sevdası beni bitiriyor. Pardon kocamın abisi bana nasıl küfredebilir yada annesi iş yapmadığım için beni döver? Eşiniz arkanızda durup benim karıma Böyle davranamazsınız deseydi kim cesaret edebilirdi. Hala bu adamı seviyorum bırakıp gidemem mi diyorsunuz adam siZi gözden çıkaralı çok olmuş ama. Aklınca ayrı yatarak size göz dağı veriyor sindirmeye çalışıyor anlamıyor musunuz? Çalışıyor musunuz? Gidecek bir yeriniz var mı? Bilmiyorum ama kaçın kurtulun o evden
Burda kimse “şiddet görüyorum ama kocamı seviyorum”derseniz “ aa ne büyük aşk tamam o zaman sana hak verdik demez ki akıl var mantık var. Siz de biraz mantığınızı kullanın
Bırak eşinin savunmasını, kendisini bile savunmamış. Bakmışlar ki bu kız herşeye susuyor, biri küfreder öbürü döver, öbürünün (eşinin) umrumda olmaz.
insan önce kendine değer vermeli ki başkasından değer görsün.

Allah aşkına aklınız başında mı? Ne demek eşim üzülmesin? O siz dayak yiyince, kayinbiraderden bile laf yiyince üzülüp durduruyor mu ailesini? Hala eşimi çok seviyorum diyorsunuz, aklım onda kalıyor diyorsunuz. Onun aklı hiç sizde kalmıyor ama haberiniz olsun. Anlamadıysanız da biz söyleyelim.
Boşayın bu koca müsvettesini lütfen, o manyak aileden de size sahip çıkıp arkanızda durmayan eşten de kurtulun.

kendini sevmeyeni kimse sevmez. kendine değer vermeyen asla değer görmez. bunlar psikolojik. maalesef sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Sevginizin bir kaşılığı ve değeri yok.Sizi sevse şiddet uygulayabilir mi ? Ayrı yatıyor ediyor sevse ayrı kalabilir mi? Üstelik tüm aile söz hakkına ve şiddete sahip.Siz hala seviyorum diyorsunuz.Bu sevgi olamaz ya çaresizlik ya korku bilmiyorum ne ama sevgi olamaz.Lütfen bebeginizinde selameti icin o evden ve o insanlardan kurtulun.Onların size layık görmediği sevgiyi ve degeri kendinize ve bebeğinize verin.

Zaten hayvana nile yapılmayacak muamele görüyorsunuz. Tek derdiniz ayrı yatmak ve konuşmamasımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…