Evliliğimden çok pişmanım

Hay karakterine tüküreyim o ailenin. Üzgünüm ama boşanmalısın. İki ay ayrı yatıyorsunuz zaten. Bu hakaretlere neden daha fazla maruz kalacaksınız. Boşanmaya karar verirseniz kanıt toplayın. Extra hakaret davası açın.

Bu kafayla daha çok dayak yersin bacım, ahhhhh kadınlar ahhh, akıllanmazsınız...

Olmaz , seviyormuş hala

Evet sogudum içimde kırgınlık var ama sevgim bitmedi elimde Olan bısey değil zaten bosanıcaz başka oluru yok
Bu kadar olana rağmen sevmek sağlıklı bir şey değil. Bu ya karşınızdakine bağımlı olduğunuzu ya da sadece alışık olduğunuz hayattan başka bir hayat yaşamaktan korktuğunuzı gösteriyor. Sevgi uygun ortamda olur şiddetin, göz ardı edilmenin olduğu ortamda değil. Kendi hislerimizi gözden geçirin. Böyle bir adamı sevmeyin de zaten

Evet sogudum içimde kırgınlık var ama sevgim bitmedi elimde Olan bısey değil zaten bosanıcaz başka oluru yok
Canım kusura bakma ama sen salak mısın?
Bunu seni incitmek için söylemiyorum. Hemcinsimin böyle şiddet görüp hakaretlere maruz kalması ve tüm bunlara sessiz kaldığı yetmez gibi hala seviyor olması beni benden alıyor

Siz o adamı sevmiyorsunuz uydurmayın tamamen bir alışkanlık sizin

Şiddet görüyor ya nasıl oluyorda seviyor.
Üstüme çok geliyorsunuz ben zaten evlendim hemen hamile kaldım boşanmak istiyorum tabiki ama başlarda bana vurmasını bende hata varda yapıyor sanmıştım çünkü hamileyim duygusalım aklım karışık evet sizler çok güçlüsünüz ama ben öyle davranamadım lütfen birde burda beni aşagılamayın

Hamileyken mi dövdü seni

Boşanıcam zaten sevgim dayaktan sonra oluşmadı ben dayak yemeyi de sevmiyorum öyle bir şey olabilir mi kim eşinden dayak yemekten hoşlanır eşimi normalde çok seviyorum zaten sogudum bunu demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…