- 30 Mart 2023
- 3.371
- 9.918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bireysel olarak tatmin oluuor musunuz elimiz harici ?İlk basta da ayniydi ayda 2 defaydi sonra uzadi gitti bitti işte. Terapiye devam edeceğiz bakalım
Başkasıyla evlenmeyi düşünmüyorum çünkü bu benim ikinci evliliğim. İlkinde de başarısız oldum sadece cinsellik degil her konuda. Bunda da basarisizim. Daha denemeye gerek yokki. Yanlız olucem sanırım. Evliligi ev arkadasligindan ayiran seydir cinsellik ama yok yani birbirimize karsi yok cekim yokYani diyelim ki eşinizden ayrıldınız başkasıyla evlenirseniz bu sorununuz düzelir gibi mi yoksa ben buyum cinsellik benim için önemli değil olmasa da olur diye mi düşünüyorsunuz?
Psikolog eşliğinde devam ediyoruz inşallah çözerizben sorununuzu boşanmaktan ziyade çözüme yönelmeniz gereken bir durum olarak görüyorum
İsteksizlik birbirimize karşı. Oda bireysel olarak tatmin ediyor kendini bende yapıyorum ama ben istiyorumki ten temasi olsun tutku olsun bunları istiyorum ama sanırım eşime karsi istemiyorum oda bana karsi istemiyor ki bu haldeyizPeki bireysel olarak tatmin oluuor musunuz elimiz harici ?
İkinİz de de isteksizlik mi var yoksa birbirimize karşı mı isteksizlik ?
Evet bu doğru bir seçenek bence de baska bir görüş de etkili olabilir duzelmemizdeTerapisti değiştirin. Bir görüş daha alın.
Anladım. Bu yüzden sordum. Sizin için çekilmez hâle geldiyse yıprandığınızı düşünüyorsanız ve artık ev arkadaşlığıda istemiyorsanız ayrilabilirsiniz.Başkasıyla evlenmeyi düşünmüyorum çünkü bu benim ikinci evliliğim. İlkinde de başarısız oldum sadece cinsellik degil her konuda. Bunda da basarisizim. Daha denemeye gerek yokki. Yanlız olucem sanırım. Evliligi ev arkadasligindan ayiran seydir cinsellik ama yok yani birbirimize karsi yok cekim yok
Merhaba
2 yıllık evliyim. 34 yaşındayım esim 34 yaşında. Evliligimizin basindan beri hep sorunlar yasadik bosanma davalarina kadar gittik eski konularimda var. Suan tekrar barisali 5 ay falan oldu sanirim emin değilim problem cinsellik. Şöyle ki psikolojik destek almamiza ragmen psikologun verdigi odevleri yapmak icimizden gelmiyor yapmiyoruz ikimizdede istek yok birbirimizi cekmiyoruz canımız istemiyor. Bu durum bizi iki ev arkadasindan farksiz hale getirdi. Bunaliyorum depresyondayim sanki. Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Neden korktugumu düşündüm uzun uzun yalnız kalmaktan korkuyorum. Ona alıştım eksikliğini hissedecegim aci cekecegimden korkuyorum. Ama böyle de evli gibi değiliz. Ne yapmam gerekiyor lütfen oneri sunar mısınız?
Bu üZücüİsteksizlik birbirimize karşı. Oda bireysel olarak tatmin ediyor kendini bende yapıyorum ama ben istiyorumki ten temasi olsun tutku olsun bunları istiyorum ama sanırım eşime karsi istemiyorum oda bana karsi istemiyor ki bu haldeyiz
Direk boşan hiç düşünme! Her geçen gün ömründenMerhaba
2 yıllık evliyim. 34 yaşındayım esim 34 yaşında. Evliligimizin basindan beri hep sorunlar yasadik bosanma davalarina kadar gittik eski konularimda var. Suan tekrar barisali 5 ay falan oldu sanirim emin değilim problem cinsellik. Şöyle ki psikolojik destek almamiza ragmen psikologun verdigi odevleri yapmak icimizden gelmiyor yapmiyoruz ikimizdede istek yok birbirimizi cekmiyoruz canımız istemiyor. Bu durum bizi iki ev arkadasindan farksiz hale getirdi. Bunaliyorum depresyondayim sanki. Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Neden korktugumu düşündüm uzun uzun yalnız kalmaktan korkuyorum. Ona alıştım eksikliğini hissedecegim aci cekecegimden korkuyorum. Ama böyle de evli gibi değiliz. Ne yapmam gerekiyor lütfen oneri sunar mısınız?
Cinsellik evliliğin en önemli unsurudur lafına inanmıyorum. Tabi ki önemli. Ama çocuk olunca iyi dost musunuz o önemli. Sen uykusuzken ya hadi biraz uyu ben bakarım diyemeyecek adamla ten uyumun olsa ne olacak. Siz iyi arkadasmissiniz, adam tedaviye direnç gösterip seni suçlamıyor. O yüzden zorlamaya değer.Terapisti değiştirin. Bir görüş daha alın.
Bence evliliğinize şans verin . Farklı bir uzman görüşü alın . Beraberden ziyade bence öncelikle siz ayrıca görüşün . Beraber daha romantik zaman geçirin . Film izleyin . Bir süre bu fikre uzak kalın. Eski evliliğinizle kıyaslıyor musunuz peki ? Yani yaşadığınız mutsuzluğu ? Eşinizinde ilk evliliği miEvet bu doğru bir seçenek bence de baska bir görüş de etkili olabilir duzelmemizde
Evet özellikle eşimde öfke patlamalarina sebep oluyorBu üZücü
Öfke yapabilir zamanla birivirinize karşı bu durum
TeşekkürlerDirek boşan hiç düşünme! Her geçen gün ömründen
Benim ikinci evliliğim esimin ilk evliliği ama evlenmeden biriyle yasamis ayni evde. Asla kiyaslamiyorum inanin o dönemler cok kotuydu ilk evliligimden kat kat iyi diyebilirim bu haldeyken bile ama inanin birşeyler eksik yani bilmiyorumBence evliliğinize şans verin . Farklı bir uzman görüşü alın . Beraberden ziyade bence öncelikle siz ayrıca görüşün . Beraber daha romantik zaman geçirin . Film izleyin . Bir süre bu fikre uzak kalın. Eski evliliğinizle kıyaslıyor musunuz peki ? Yani yaşadığınız mutsuzluğu ? Eşinizinde ilk evliliği mi
Bence içsel olarak beyninin bir tarafında önceki dönemden kalma olumsuzluklar var, bu arka plandaki düşünceler zihnini yoruyor . Biraz zaman verin kendinize eminim düzelecektir . Evinizin enerjisi de size uymuyor olabilir . Eşyalarınızın rengi bile etkili olabiliyormuş .Benim ikinci evliliğim esimin ilk evliliği ama evlenmeden biriyle yasamis ayni evde. Asla kiyaslamiyorum inanin o dönemler cok kotuydu ilk evliligimden kat kat iyi diyebilirim bu haldeyken bile ama inanin birşeyler eksik yani bilmiyorum
Bu tip yorumlar çok sinir bozucu...Ten uyumu yoksa cok cok zor, biz 14 yillik evliyiz, hala yapış yapışızdır..
Değmeden uyuyamayiz bile, illa ayaklarimiz falan degecek.
Mecbur bosanmalisiniz.