• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimde Artık Mutlu Değilim...

Sibellaamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
1
4
1
41
Selam arkadaşlar, az önce üye oldum. Etrafımda kimse olmadığından dolayı anneme de anlatıp üzmek istemedim hiç. Burada anlatmak istedim. Eşim ile 6 yıldır evliyiz. Ama son 3 yıldır artık bana çok değer vermiyor. Ailesi ne derse onu yapıyor inanın. Ama ben birşey istediğimde ya yok diyor, ya da şimdi zamanı değil diyor. Durumu kendisi ile kaç kere yüzyüze konuştum. Değiştiğini dile getirdim ama o bana uydurma, masallara kapılma, senaryo yazma gibi cevaplar aldım. Anlayacağınız bir kulağından girip hep diğerinden çıktı. Ne yapacağımı nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum.

Dikiş tutmuyorsa zorla dikmenin anlamıyo yok. Eşiniz sizi anlamıyor eş demek sadece yatağına aldığın kişi demek değil ki.
Yeri gelir bir baba şevkati, bazende en iyi sırdaş dost demektir. Boşanmaya bu kadar dünyanın en kötü olayıymış gibi bakmamak lazım. Bazen yeniden doğuştur boşanmak. Kes ipini gitsin.

Selam arkadaşlar, az önce üye oldum. Etrafımda kimse olmadığından dolayı anneme de anlatıp üzmek istemedim hiç. Burada anlatmak istedim. Eşim ile 6 yıldır evliyiz. Ama son 3 yıldır artık bana çok değer vermiyor. Ailesi ne derse onu yapıyor inanın. Ama ben birşey istediğimde ya yok diyor, ya da şimdi zamanı değil diyor. Durumu kendisi ile kaç kere yüzyüze konuştum. Değiştiğini dile getirdim ama o bana uydurma, masallara kapılma, senaryo yazma gibi cevaplar aldım. Anlayacağınız bir kulağından girip hep diğerinden çıktı. Ne yapacağımı nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum.
Peki bu 3 yılda aranızdaki ilişkide ya da onun hayatında değişen ne oldu da bu şekilde davranıyo izlenimin nedir bu konuda

Back
X