Evliliğim

Evdeki diğer kurallar konusunda anlaşamadığınız bir iki örnek daha verir misiniz ?
Çok büyük şeyler değil aslında sorun da basit şeylerde bile inatlaşıyor oluşumuz. Mesela yumurta kırdıktan sonra ellerini yıka derim inatla yıkamaz. Dışarıdan gelince Elini yıkamadan tuvalete girer her yere dokunur. Okulda binbir türlü öğrenciyle temas içinde oluyoruz. En azından okuldan geldiğinde okul üstünü değiştir eve gelince diyorum inatla değiştirmez her yere oturur yatar. Temizlik göreceli ona aşırı geliyor olabilir bunlar ama bana da saygı gösterilmediği kesin.

Çekeceksin o senden boşanana kadar. Başka çaren yok senin. Kolay gelsin ne diyeyim.

Bu nasıl evlilik ya içim daraldı, boşanın. Yazık yani ruh sağlığınızdan olursunuz. Ömrünüzü heba etmeyin

"hayatım bitecek gibi hissediyorum boşanınca"
Bu cümlenin saçmalığının farkında mısın? Senin hayatın evlilikten, eşinden mi ibaret ki boşanınca hayatın bitsin.
Daha bu yaşta hayatının bitmesinden bahsediyorsun.
Bekar, meslek sahibi kendi başına da mutlu olan bir çook kadın var. Senin mutluluğun evliliğe, kocana bağlı değil.
Kendi başına tatile gidersin, hobilerinle ilgilenirsin, mesleğin de yükselirsin hayatta yapacak daha neler neler var.

Daha genceciksin kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun ailen Eskişehir gibi güzel bir şehirde yaşıyor memursun bu adam eltine doğum günü hediyesi alıp sana almayan sen kürtaj olduktan sonra sülalesini gezmedin diye sana kötü davranan bir adam bu evlilik evlilik değil sen Türkiye'deki çogu kadından çok daha fazla avantaja sahipsin bu adam seni eze eze buna alıştırmış seni asla sevmiyor kayinbabanin dediği gibi bu bir mantık evliliği çocuğun olmadan ayrıl asla yurumez sana asla değer vermiyor bu devirde de dul mul kalmadı evlenip bosandigin kimsenin umrunda bile olmaz kendini pof poflama ben kendimi nasıl kurtarabilirim diye düşün

Ben de aldatma olabileceğini düşündüm.Erkekler maymun gibi bir dalı tutmadan diğerini bırakmazmış.Tayin için evlenenlerden misiniiz?Aksi halde hiçbir aşk,sevgi kırıntısı göremedim yazılarınızda.

Sana değer vermeyen biriyle neden kendine eziyet ediyorsun kim nedere bu kadar takılma bence sen şuan bu adamla hala evli olduğun için korkmalısın boşanmaktan değil

Canim tum yazdiklarini okudum ve diyebilecegim tek sey asla korkma yasamaktan. Suan yasadigin hayat kendine yaptigin iskence sadece. Oyle insanlar varki cevremde el ustunde tutulup simartiliyorlar. Bu hayata bir kere geliyoruz evlilik adi altinda kendi kazandigin parayi da ailesi icin kullanamaz. Kimse buna bir olmak aile olmak vs diye savunma yapmasin. Evlilik 2 kisi arasindadir kazanc ev icinde ortaktir 3. Sahislara yapilacak yatirim yalnizca senin rizanla olur bunun teklif edilmesi dahi yanlis. Yeri geliyor uzerimize bi kaban almak icin elli kere dusunuyoruz para kolay kazanilmiyor evine yuvana coluguna cocuguna yasamina yatirmalisin o parayi. Durumu olmaz muhtac olur aileye de elbette yardim edilir ancak bu senin gorevinmis gibi dayatilamaz. Gencligine yazik etme iliski terapistine gidin yada oturup esinle acik acik durumu konus duzelemeyecek gibiyse kesinliklr ayril. Gencligini yitirdiginde hicbir seye gucun kalmayacak. Her sey icin hakkinda hayirlisi olsun uzulme yoluna bak cesur ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…